Jussie Smollett en zijn 'aanvallers' meerdere keren samen gefotografeerd voor het incident

Inhoudsopgave:

Jussie Smollett en zijn 'aanvallers' meerdere keren samen gefotografeerd voor het incident
Jussie Smollett en zijn 'aanvallers' meerdere keren samen gefotografeerd voor het incident
Anonim

Terwijl 'Empire'-acteur Jussie Smollett bezig is te getuigen tijdens zijn proces, heeft TMZ een aantal 'chummy'-foto's opgegraven van Smollett die poseert met zijn vermeende 'aanvallers'. Abimbola en Olabinjo Osundairo, de twee mannen die beweerden de 'haatmisdaad' in kwestie te hebben begaan, zien we lachend met hun aanklager in de foto's, en Jussie lijkt zelfs zijn arm om Bola te hebben in een van hen.

De nieuwspublicatie bevestigt dat elk van de foto's is gemaakt bij ten minste 3 afzonderlijke 'vriendelijke' gelegenheden, allemaal voorafgaand aan de schijnbare 'aanval' op 29 januari 2019. Smollett heeft er echter geen geheim van gemaakt dat hij kende de broers, vooral Bola, met wie hij verklaarde dat hij fysieke relaties deelde in een badhuis - een idee dat Bola bestrijdt.

Jussie Smollet beschreef de 'aanval' als 'iets uit Looney Tunes Adventures'

Hoewel de acteur is beschuldigd van het vervalsen van de aanval, getuigde Jussie deze week in de rechtbank dat "er geen hoax was", en ging verder met het beschrijven van de gewelddadige gebeurtenis, die zogenaamd plaatsvond toen Smollett naar huis terugkeerde van een late nachtelijke snacktrip naar Subway, als "Something out of Looney Tune-avonturen."

De beproeving voor de politie herroepend, had Jussie verteld dat hij was aangevallen door twee mannen - van wie hij aannam dat ze een 'bleke huid' hadden - met skimaskers die racistische opmerkingen schreeuwden en scandeerden dat Amerika een "Maga-land" was (schijnbaar zinspelend op de beruchte slogan van Donald Trump 'Make America Great Again'). Jussie vertrouwde toen schokkend toe dat zijn aanvallers een strop om zijn nek hadden gebonden.

Jussie Smollett wordt geconfronteerd met zes misdrijftellingen

Ondanks zijn verhaal was de politie niet overtuigd en staat Smollett nu terecht voor zes aanklachten wegens wanordelijk gedrag – één voor elke keer dat hij naar verluidt een vals politierapport aan drie verschillende agenten heeft gegeven.

Het argument van de aanklager is dat de acteur het evenement heeft vervalst om zijn slinkende carrière een boost te geven, een beschuldiging die Jussie heftig ontkent.

De gebroeders Osundairo daarentegen bevestigen dat Smollett het brein achter het hatelijke complot was en het paar $ 3.500 betaalde om het plan uit te voeren. De aanklager dringt er zelfs op aan dat het drietal het incident in een "Dry run" heeft gerepeteerd, een aantal keren rond de aangewezen locatie gereden om ervoor te zorgen dat elke speler begreep wat er van hen werd verwacht.

Om dit bewijs weg te redeneren, bekende Jussie dat hij er gewoon onschuldig een gewoonte van had gemaakt om dat gebied in zijn auto te cirkelen, hoewel zijn redenering voor dergelijk gedrag niet helemaal duidelijk is.

Aanbevolen: