Beyoncé's 'First Love' bedroog haar meerdere keren, daarna verliet ze hem voor Jay-Z

Inhoudsopgave:

Beyoncé's 'First Love' bedroog haar meerdere keren, daarna verliet ze hem voor Jay-Z
Beyoncé's 'First Love' bedroog haar meerdere keren, daarna verliet ze hem voor Jay-Z
Anonim

Nu ze al heel lang samen zijn, associëren mensen de naam van koningin Beyoncé over het algemeen met haar man Jay-Z. En hoewel hun oorsprongsverhaal misschien niet superglamoureus is (Bey zou hem naar verluidt jarenlang vrienden hebben gemaakt nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten), is het duidelijk dat ze tegenwoordig een van de grootste powerkoppels van de muziek zijn.

Maar toen Beyoncé's carrière voor het eerst van de grond kwam, had ze een andere man aan haar arm; iemand die veel minder bekend is en tegenwoordig grote spijt lijkt te hebben van de manier waarop hij het voormalige Destiny's Child-lid behandelde.

Terwijl de roem van de ster met een indrukwekkende snelheid opsteeg, bleef haar ex en jeugdliefde Lyndall Locke in het stof achter - maar hij verdiende het waarschijnlijk.

Wie datete Beyoncé vóór Jay-Z?

Er zijn in het verleden veel geruchten geweest over Beyoncé's liefdesleven, waaronder wat gefluister dat ze misschien met Sean Paul is uitgegaan toen ze samenwerkten. Maar volgens de koningin zelf is ze met heel weinig mannen uitgegaan. Dus hoeveel vriendjes heeft Beyoncé gehad? Blijkbaar minder dan drie.

Beyoncé verklaarde wel dat ze maar één vriendje had voor Jay, maar het lijkt heel aannemelijk dat ze maar met twee mannen is uitgegaan. Hoewel er in de loop der jaren veel geruchten zijn opgedoken, waarbij de zangeres werd gekoppeld aan namen als Sisqo, Pharrell en zelfs Kobe Bryant en Justin Timberlake, werden die nooit bevestigd.

De twee relaties die zijn bevestigd? Lyndall Locke tussen 1993 en 2000 en Jay-Z vanaf 2000. De tijdlijn is misschien niet helemaal wat het lijkt.

Heeft Beyoncé haar middelbare schoolliefde gedumpt voor haar carrière?

Hoewel Beyoncé niet vaak spreekt over haar persoonlijke relaties (nou ja, buiten haar liedjes), beweerde Lyndall Locke in een diepgaand interview met Daily Mail dat hij en Bey samenkwamen toen ze 12 jaar oud was (hij is twee jaar ouder). Hij onthulde ook dat ze het jaar daarop hun eerste kus hadden (bij een Brian McNight-concert).

In hetzelfde interview beweerde Locke dat de twee tien jaar samen waren. Hij markeerde hun breuk in het jaar 2003, toen Beyoncé Jay-Z begon te noemen, "terloops laten vallen van zijn naam."

Het enige probleem met de tijdlijn? De meeste bronnen melden dat Bey en Jay sinds 2000 samen zijn.

Natuurlijk zei Knowles zelf dat zij en Jay-Z elkaar in 2000 (in Mexico) ontmoetten, maar pas anderhalf jaar later een date hadden. Afhankelijk van in welke maand hun eerste date was (internetspeurders lijken dat detail niet te hebben ontdekt. Toch?), Dat betekent waarschijnlijk dat haar twee relaties elkaar overlappen. Volgens Locke deden ze dat zeker.

Niet alleen dat, maar Bey's duik in de entertainmentwereld met de eerste hits van Destiny's Child betekende dat ze nog meer gefocust was op haar carrière en stijgende lijn. Locke daarentegen deed thuis niet veel - behalve wachten op Bey om hem kaartjes voor haar shows te sturen, volgens zijn moeder.

Beyoncé's ex zegt dat hij haar bedroog, maar ze verliet hem voor Jay-Z

In zijn allesomvattende interview gaf Lyndall toe dat hij Beyoncé vroeg in hun relatie bedroog; hij was 15, zij was 13, en Locke had zijn eerste intieme ervaring met iemand anders.

Locke suggereert wel dat hij Beyoncé heeft bedrogen, simpelweg omdat hij het gevoel had dat ze de hele tijd weg was en hij 'eenzaam' was. Ze gingen uit elkaar als jonge tieners, maar verzoenden zich later, volgens Lyndall.

Maar hij zou later dezelfde fout opnieuw maken, toen Beyoncé onderweg was - en de twee waren veel ouder. Terugkijkend lijkt hij te denken dat hij niet verbaasd had moeten zijn toen Beyoncé hem uit haar leven begon te weren, vanwege meer dan alleen haar roem.

Samen met Jay-Z, die naam maakte, zei Locke dat Beyoncé's familie (haar team) hem leek te sluiten, en hij realiseerde zich ook dat hij en zijn eerste liefde zich op verschillende paden in het leven bevonden. Hij merkte ook op dat de vader van Knowles (die volgens Locke persoonlijk haar carrière orkestreerde) en haar krachtige moeder op hem leken neer te kijken, het 'kleine stadskind', terwijl hun dochter een superster aan het worden was.

En Beyoncé's schijnbare ticket voor de grote competities? Een rapper met de naam Jay-Z. Locke had veel negatieve dingen te zeggen over zijn tijd met Bey, hoewel hij haar niet ronduit belabberd heeft, maar hij zei wel dat zijn toenmalige vriendin hem vertelde dat Jay-Z niet haar type was, maar dat ze dat wel moesten doen' neem een pauze.'

Niet lang daarna, volgens Locke's tijdlijn, waren Bey en Jay het volgende Hollywood-powerkoppel, en hij bleef opnieuw achter.

Tegenwoordig heeft Locke zijn eigen cateringbedrijf, heeft hij een kind en is hij gelukkig samen met de moeder van zijn kind. Niet dat Beyoncé erg geïnteresseerd lijkt. Het is duidelijk dat ze het druk heeft gehad sinds ze het uitmaakte met haar middelbare schoolliefje!

Aanbevolen: