De rijkste 'Too Hot To Handle'-castleden, onthuld

Inhoudsopgave:

De rijkste 'Too Hot To Handle'-castleden, onthuld
De rijkste 'Too Hot To Handle'-castleden, onthuld
Anonim

In het leven zijn er maar weinig dingen die de mens nog volledig moet kraken en een daarvan is hoe liefde werkt. Hoewel er verschillende tests zijn uitgevoerd om te begrijpen hoe het werkt, heeft de emotie ons herhaaldelijk met ontzag vervuld, en we zien dit uit de eerste hand in realityshows van vandaag. In de meeste gevallen zijn deze shows gericht op het helpen van mensen, maar Netflix's Too Hot to Handle geeft ons een nieuwe kijk op hoe de gevoelens van liefde werken.

In tegenstelling tot Love Island en Are You The One, volgt Too Hot to Handle een groep singles die wekenlang in een huis worden geplaatst om met elkaar in contact te komen, maar die geen enkele vorm van seksueel contact mogen hebben terwijl ze ook door gaan verschillende taken om de hoofdprijs te winnen. Hoewel dit misschien niet zo moeilijk klinkt, heeft de cast bewezen hoe uitdagend het is. Over de castleden gesproken, naast het helpen van sommigen van hen om liefde te vinden, heeft de show hen ook een stuk rijker gemaakt dan voorheen. Dit zijn de rijkste castleden van Too Hot To Handle.

10 Harry Jowsey's netto waarde is $4,5 miljoen

Ook bekend als 'Wild-Child Harry', staat Jowsey al een tijdje aan de top van de Los Angeles influencer-scene. Tijdens de show vonden hij en collega-castmate, Francesca Farago, liefde, maar het duurde niet lang. Nu, zelfs te midden van berichten dat hij romantisch verbonden is met andere vrouwen, geeft Jowsey zijn fans nog steeds datingtips. Behalve dat hij actief is op TikTok en Instagram met miljoenen volgers, heeft Jowsey ook een podcast waarin hij content met andere internetpersoonlijkheden publiceert. De aantekeningen die zijn voortgekomen uit zijn roem hebben hem een geschat vermogen van $ 4,5 miljoen opgeleverd.

9 Francesca Farago's netto waarde is $3 miljoen

Francesca Farago, de social media-koningin van alle Too Hot to Handle-castleden, heeft het heel moeilijk gehad om liefde te vinden in de show, vooral met Harry Jowsey. Aangezien hun relatie niet werkte, herpositioneerde Farago haar energie in haar merk en de resultaten zijn behoorlijk verbluffend. Naast het opbouwen van haar Instagram-account tot bijna zes miljoen volgers, heeft ze ook haar schoonheidslijn Farago The Label gelanceerd. Hoewel dit allemaal op papier staat, bevestigt haar salaris ook haar succes, aangezien ze een geschat vermogen heeft van $ 3 miljoen.

8 Cam Holmes' netto waarde is $2 miljoen

Net zoals de meeste eerdere deelnemers aan de show, explodeerde het Instagram-volgerschap van Cam Holmes volledig na zijn verschijning op de show. Afgezien van het verkrijgen van meer volgers en algemene bekendheid, vond Holmes ook liefde en heeft hij nog steeds een gelukkige relatie met Too Hot To Handle-alumni, Emily Miller. Net als de meeste andere sterren heeft Holmes veel geld van influencers binnengehaald en wordt momenteel geschat op $ 2 miljoen.

7 David Birtwistle's netto waarde is $ 1,8 miljoen

Voordat hij een graad in kracht en conditie volgde aan de St Mary's University in Londen, was David Birtwistle een professionele rugbyspeler bij de rugbyclub Wasps. Hij heeft in de loop der jaren ook aan verschillende sporten deelgenomen en een behoorlijk indrukwekkende carrière opgebouwd. Nu is hij een fulltime fitness- en voedingscoach, en als je denkt dat dat niet goed beta alt, denk dan nog eens goed na, want Birtwistle wordt momenteel geschat op $ 1,8 miljoen.

6 Rhonda Paul's netto waarde is $ 1,2 miljoen

Rhonda Paul had een behoorlijk gedenkwaardige tijd in Too Hot To Handle seizoen één, en de meeste fans zullen haar waarschijnlijk herinneren vanwege haar pittige romance met Sharron Townsend en als een van de populairste alleenstaande moeders in de show. Voor de show was ze niet erg actief op sociale media, maar nu heeft ze ongeveer een miljoen volgers. Terwijl haar volgers haar helpen om af en toe reclame-optredens te maken, runt ze ook een schoonheidsservice en een sieradenverkoopbedrijf genaamd PureLuXX. Het vermogen van Paul wordt nu geschat op $ 1,2 miljoen.

5 Emily Miller's netto waarde is $1 miljoen

In seizoen twee van Too Hot To Handle groeide Emily Millers relatie met Cam Holmes uit tot een van de meest interessante onderdelen van de show. Tot op heden wordt het paar nog steeds gezien als een van de gelukkigste castleden, omdat ze niet alleen liefde vonden in de show, maar ze ook grote bekendheid verwierven. In haar eentje verblindde Miller constant fans met haar schoonheid buiten de show en zoals verwacht hielp het haar om de wereld van beïnvloeding in te gaan. Dit hielp haar veel extra geld te verdienen en dat heeft haar nettowaarde nu tot $ 1 miljoen gebracht.

4 Kelechi Dyke's netto waarde is $1 miljoen

Voornamelijk bekend onder de naam Kelz, werd hij beroemd na zijn verschijning op zoek naar liefde in de eerste aflevering van Too Hot To Handle. Hij is niet alleen een reality-tv-ster, hij is ook een senior rekruteringsadviseur en een professionele atleet. Terwijl hij goed geld verdient met zijn dagelijkse baan, is Kelz ook een model en heeft hij met verschillende topmerken gewerkt. Zijn vermogen wordt momenteel geschat op $ 1 miljoen voor Stan.

3 Madison Wyborny's netto waarde is $1 miljoen

Sommigen geloven dat Madison Wyborny samen met Kori Sampson van de show werd getrapt omdat ze veel later in aflevering 6 van de eerste aflevering lid werd, terwijl anderen denken dat ze niet zoveel werk heeft verzet. Hoe dan ook, Wyborny kreeg haar deel van de roem en dat heeft waarschijnlijk meer geld in haar zak gestopt dan de hoofdprijs, aangezien ze momenteel een nettowaarde van $ 1 miljoen heeft.

2 Bryce Hirschberg's netto waarde is $850, 000

In tegenstelling tot de meeste andere sterren die bekendheid kregen na de show, deed Bryce Hirschberg het al professioneel goed in de entertainmentindustrie voor de show. Hirschberg wordt gecrediteerd als acteur, filmregisseur en producent met verschillende internationale prijzen, waaronder Best Feature Narrative bij de Wolves Independent International Film Awards. Zijn carrière in de industrie is soepel verlopen en heeft hem een nettowaarde van $ 850.000 opgeleverd.

1 Chloe Veitch's netto waarde is $400, 000

Chloe Veitch had niet echt het geluk om liefde te vinden in de show, maar ze slaagde erin om ons te bewijzen dat ze precies had wat nodig is om een reality-tv-koningin te zijn. Met zo'n twee miljoen Instagram-volgers heeft Veitch haar weg naar de top geklommen. Met een invloedrijke carrière met make-uproutines, betaalde promoties en reisvlogs, heeft Veitch nu een geschat vermogen van $ 400.000. Bovendien kreeg de ster een plek op Netflix's sociale media-wedstrijdshow, The Circle, en ze is ook aangekondigd als de gastheer van het derde seizoen van Too Hot To Handle.

Aanbevolen: