Too Hot To Handle' Preview: Fans voorspellen strengere regels voor de cast

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Preview: Fans voorspellen strengere regels voor de cast
Too Hot To Handle' Preview: Fans voorspellen strengere regels voor de cast
Anonim

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk aangebroken. Too Hot To Handle keert op 23 juni terug naar Netflix en als het half zo dramatisch is als vorig seizoen, blijven we aan onze bank gekluisterd. De realityshow vol overdreven enthousiaste singles werd de quarantaine-comfortshow.

Nu strijdt een nieuwe groep opgewonden deelnemers tegen strikte richtlijnen om $ 100.000 te winnen. Kunnen ze hun handen thuis houden? We zullen moeten afwachten, maar er zijn al wat hete roddels over de hitserie.

The Crazy Trailer

Netflix heeft zojuist de trailer van seizoen 2 uitgebracht en de schokwaarde lijkt erop dat de verraste cast de schokwaarde op een stomende koekenpan zal serveren. Het lijkt alsof de tien nieuwkomers geen idee hadden dat ze zich bij Too Hot To Handle hadden aangesloten.

Dat betekent waarschijnlijk dat, net als vorig seizoen, regelovertreders dachten dat ze ermee instemden om mee te doen aan een typische datingshow. Eentje die de fysische chemie niet uitsluit. Het eiland en de ontmoetingsruimte leken op Love Island of Are You The One?, waarin ze hun ongeloof uitleggen.

Veel fans in het commentaargedeelte van de trailer spraken over een groot spel en beweerden dat ze gemakkelijk de hoofdprijs zouden winnen. Die persoonlijkheidstypes, die met zelfbeheersing te maken hebben, zullen niet zorgen voor kijkbare plotwendingen op THTH. De impulsiviteit van de cast van vorig seizoen maakte de show zo verslavend memorabel.

Omdat het zich nog in de beginfase bevindt, lijkt THTH voortdurend geconfronteerd te worden met het 'haat om lief te hebben'-dilemma. Net als shows zoals Jersey Shore, kunnen kijkers niet anders dan de spot drijven met de op reality-tv gerichte plot. Er is echter een reden dat veel anderen smeekten om een verlenging van seizoen 2.

Een solide introductie

Gebruikers van sociale media krijgen ook een plaag over wie dit seizoen lid wordt van de groep celibataire hoopvolken.

Cam Holmes is de eerste die op de officiële Instagram-pagina van de show is geplaatst. Volgens People is hij een 24-jarig model en personal trainer uit het Verenigd Koninkrijk. Hij staat er ook om bekend: "denk altijd dat het gras groener is aan de overkant."

Dat is precies de persoonlijke worsteling die THTH probeert op te lossen, terwijl ze fans nog steeds verwent met de lastige situaties die gepaard gaan met het navigeren door die persoonlijke groei.

Melinda Bery is een van de dames die meedoet aan de show. Ze heeft gezien dat ze uitriep: "Welkom op het feest!" in een heldere magenta bikini in de trailer. Het 28-jarige model uit Brooklyn, New York is een "zelfverklaarde knaller" en zal die persoonlijkheid ongetwijfeld naar onze schermen brengen.

26-jarige Kayla Jean is een andere rebelse vrije geest die klaar staat om wat geld te verdienen. Ze is nog een van de vele modellen en ha alt ook contant geld binnen terwijl ze bart in Florida. Barmannen moeten vaak hectische clubs en pubs besturen, dus misschien brengt ze een rustige hoofdruimte naar de dynamiek.

Elk seizoen op een solide datingshow staat bekend om zijn eigen opvallende individualiteiten. De vorige keer was er een koppel dat gescheiden kon worden, en daarna minstens vier keer gescheiden na uitzending.

Een heel andere variëteit aan mensen kan zorgen voor een Bachelor-achtige symbolische herinnering. In plaats van ringpop-voorstellen, kan dit seizoen zich in een schurk of een liefdesdriehoek verpakken. We willen geen uitsteekvormpjes, we willen dat onze kaken op de grond vallen.

Echte inzet bij de hand

Netflix beweert met seizoen 2 "het vuur hoger te leggen", maar fans twijfelen of ze om een technische reden weer terug zullen stemmen. Voor degenen die seizoen 1 niet hebben gezien, we praten met je mee.

Ondanks dat meerdere castmates Lana's regels overtreden, voornamelijk Harry en Francesca, en onderweg grote sommen geld verloren, negeerde het einde de regels. Er werden meerdere kansen geboden waarbij spelers een paar duizend dollar terug konden winnen, maar mensen nog steeds hun handen niet voor zichzelf konden houden.

Dat alles terzijde, alles resulteerde in een gelukkige finale waar de producenten zeiden: "Wat maakt het uit, we geven je toch het grootste deel van de $ 100.000 terug!" Dat verslaat het punt van vervelende regels in de eerste plaats.

Een Redditor die het eerste seizoen analyseerde, schreef: "Iedereen die wint is een beetje onzin. Ik hoopte dat in plaats van dat er geld zou worden afgetrokken, ze meteen zouden worden geëlimineerd… deelnemers hebben toch net bijna een derde van hun geld terug gekregen, dat is verschrikkelijk."

Dat is een interessante suggestie, om spelers te elimineren die de inzet voor iedereen verpesten. Als we naast Harry en Francesca zouden strijden, plus Haley alleen vanwege die slechte houding, zouden we gek worden.

De details achter mogelijke scenario's moeten worden vastgesteld om dezelfde ongeorganiseerde inconsistenties te voorkomen waarmee het debuutseizoen te maken had. Het zou mogelijk een grotere fanbase creëren, een die gelooft in het aanpassingsvermogen van producenten.

Ze zouden zelfs ideeën van andere shows kunnen lenen en een louche "Getting to Know You"-game kunnen opnemen die ordinaire geheimen onthult. Ze willen natuurlijk dat de seksuele spanning voelbaar blijft, maar zo'n bananenschil kan voor kosmische, onverwachte verbindingen zorgen.

Aanbevolen: