Too Hot To Handle' Review: Cam breekt Emily's hart

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Review: Cam breekt Emily's hart
Too Hot To Handle' Review: Cam breekt Emily's hart
Anonim

Lana ziet alles, vooral de Too Hot To Handle-sterren die er niets om geven om voor iedereen geld te verliezen. Cam en Emily schrijven nog steeds gedegenereerde geschiedenis vanaf aflevering 4, en we zijn hier om Netflix-kijkers op de hoogte te houden van al het drama.

De nieuwste reeks afleveringen staat op het punt uit te komen, en degenen die snel vooruit willen spoelen, zullen willen lezen wat er heeft geleid tot de duizenden en duizenden dollars die de cast al heeft verloren.

Aflevering 4

Cam en Emily, om een lang verhaal kort te maken, slaagden niet voor Lana's test terwijl ze samen de nacht doorbrachten in hun privésuite. Degenen die aflevering 3 keken, bleven achter met een cliffhanger toen de twee te horen kregen dat als ze hun handen thuishielden, ze $ 10.000 konden terugverdienen.

Spoiler alert, ze probeerden mazen in de wet te vinden die er in de eerste plaats niet waren. Ze sloegen geen homerun, maar dat is alles wat we kunnen zeggen zonder al te expliciet te worden. Fans kunnen zelf kijken en zien waarom ze nog eens $ 5.000 voor de groep hebben verloren.

Als we daar waren, zouden Cam's zelfvoldane grijns en oppervlakkige verontschuldigingen heel snel oud worden. Hij heeft al gezegd dat hij zich niets aan van de regels houdt en het prijzengeld blijft slinken. Wanneer gaat Lana hem eindelijk aftrappen, ook al verhoogt hij de kijkcijfers?

Nou, hoewel aan het begin van aflevering 4 niemand werd geëlimineerd, werd het vormen van relaties zeker op de proef gesteld. Lana wilde vanuit haar kegelvormige blik zien of de koppels simpelweg gebaseerd waren op fysieke aantrekkingskracht. Voer twee nieuwkomers in!

Nieuwe castleden

Lana vertelde iedereen in de cabana dat de dag uit twee dates zou bestaan, met een vangst. Twee nieuwe wellustige aankomsten zouden zich bij de groep voegen en het vertrouwen van de koppels op de proef stellen. Als de lessen er echt niet toe doen, dan zouden ze met vlag en wimpel moeten slagen, toch?

Robert en Christina kozen ervoor om op date te gaan met Carly en Cam. Er werd nog een twist toegevoegd, dat de twee nieuwelingen niet weten dat ze op Too Hot To Handle zijn uitgebracht.

Fans konden hun ogen niet van iets anders afhouden dan Christina's schoonheid, haar nerveuze lipbijtgewoonte. Twitter bleef er commentaar op leveren, zoals de analytische kant van sociale media doet.

Een fan schreef: "Ik hou van Christina, maar ze moet echt aan het lipbijten werken, want het werkt echt op mijn zenuwen." Wreed! Mensen kunnen duidelijk niets bedenken om kritiek te leveren op haar uiterlijk of persoonlijkheid, dus het is tijd om te haten op lipbijten.

Een andere fan was het ermee eens: "Oké hoor me eens, is Christina dat echt allemaal?????? Alsof ik het niet begrijp. Ik moet weer iets missen." Haar date met Cam was vurig en hij herinnerde zich het woord 'loyaliteit' niet, omdat ze bijna een kus op de lippen kregen.

Hij wordt met de minuut minder aardig. Vorig seizoen was Harry in ieder geval gek op Francesca. Ze irriteerden iedereen met hun regelovertredingen, maar ze haalden in ieder geval geen volledige Love Island-ghosting uit.

Emily verdient beter

Gaat het maar over de Emily en Cam-saga, Britten zouden zeggen dat Emily erg "beroofd" was. Cam ging de villa weer binnen voor de nachtelijke gebeurtenissen, arm in arm met Christina. Het is niet Christina's schuld dat Cam zijn playboy-manieren opnieuw bekijkt.

Marvin kroop meteen over Christina en had geen respect voor Melinda. Zowel Melinda als Emily moeten flirten en hun eigen opties openhouden.

Een andere fan schreef via Twitter: "Emily moet wegrennen van cam TooHotToHandleS2 hij wil haar niet eens leren kennen, maar hij wil het andere meisje leren kennen."

Chase was de enige man in de groep die zijn bestaande relatie met Christina niet vergat. Dat wil zeggen, totdat hij de volgende ochtend niet kon stoppen met staren naar haar zwembroek. Euh, mannen. We kunnen niet zeggen of het een intimiteitsretraite is of een centraal frat.

a Too Hot To Handle-fan verwoordde het perfect: "Goede tijdingen en veel dank aan TooHotToHandleS2 voor het opnieuw bevestigen van mijn lang gekoesterde en uitgebreid onderzochte mening dat mannen echt afval zijn."

Prullenbak zo stinkend dat Oscar de Grouch ervoor koos om twee meter uit elkaar te blijven. Zoals, heel ver uit elkaar. Gelukkig staan de meisjes op dezelfde lijn en staan ze niet op het punt om iemand te snel te laten trekken. Nu naar de volgende reeks afleveringen, we zullen zien of iemand een nieuw blad omdraait.

Aanbevolen: