Hier is waarom 'Too Hot To Handle's Francesca op 'Love Is Blind: After The Altar' stond

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Too Hot To Handle's Francesca op 'Love Is Blind: After The Altar' stond
Hier is waarom 'Too Hot To Handle's Francesca op 'Love Is Blind: After The Altar' stond
Anonim

Wanneer een seizoen van een realityshow eindigt, is het altijd onmogelijk om te stoppen met praten over het drama, vooral met een hitshow als Netflix's Love Is Blind. Aangezien de show draait om singles die met elkaar in contact komen en elkaar een tijdje niet zien, is het geen wonder dat het zo populair is geworden.

De cast van seizoen 1 krijgt nog steeds veel buzz, met fans die zich afvragen of ze gemeen tegen Jessica waren, en iedereen die graag wil weten wat Jessica Batten heeft gedaan. De special van drie afleveringen After The Altar zou fans zeker iets nieuws geven om over te praten, en het blijkt dat Francesca Farago van Too Hot To Handle ook in de show was. Laten we eens kijken.

Het uiterlijk van Francesca

Too Hot To Handle-fans herinneren zich Francesca Farago, en ze kreeg veel buzz voor haar relatie met Harry Jowsey. Fans waren verrast om het verhaal achter het uiteenvallen van het reality-paar te horen.

Toen fans afstemden op After The Altar, zagen ze een scène waar iedereen even stil van werd. Damian ging uit met Francesca Farago, en er leken wat vonken over te vliegen, wat verwarrend was omdat Damian nog steeds een relatie had met Giannina. Damian sprak met Francesca over de positieve dingen in zijn leven, en als mensen niet wisten dat hij een vriendin had, leek het alsof ze een date hadden. Op zijn minst leek het alsof ze elkaar echt leuk vonden.

Toen Damian Francesca uitnodigde voor het tweejarige jubileumfeest, waren fans totaal geschokt en hadden ze veel vragen. Giannina legde uit hoe ze het vond om Francesca op het feest te zien.

Zoals de realityster vertelde aan E! Nieuws, "Ik en Damian, we zaten niet op een goede plek. Misschien had hij daarom het gevoel dat hij iemand mee moest nemen. [We] hadden twee en een half jaar een relatie, dus hij wist dat het daarna zou komen. Hij wist dat ik hem er niet zo gemakkelijk mee weg zou laten komen. Toen ik met [Francesca] sprak, wist ik niet of ze gewoon niet op de hoogte was, of dat ze gewoon aardig tegen me probeerde te zijn, maar ik had het gevoel dat ze ook gemengde signalen kreeg. Je wilde het gewoon tot op de bodem uitzoeken. Het voelde gewoon heel erg voor mij."

Het lijkt erop dat Francesca in After The Altar verscheen omdat zij en Damian al een tijdje vrienden waren. Volgens Insider.com waren ze op een avond aan het rondhangen en werden er paparazzi-foto's van hen gemaakt, en het leek alsof ze elkaars hand vasthielden. Dit werd ook vermeld op de Netflix-show. Volgens Insider.com leek de cast niet te weten dat Francesca in de show zou verschijnen. Amber Pike zei: "Ik denk niet dat we precies begrepen wat er gebeurde. Er is een cross-over waar niemand voor gewaarschuwd is. Ik had zoiets van, 'Wacht, "Too Hot To Handle", moeten we nu in bikini's zijn?'"

Gigi And Damian's Romance

Fans waren sprakeloos toen ze Francesca naar het feest zagen komen, omdat het leek alsof Giannina en Damian een superserieuze relatie hadden. Fans weten dat ze, hoewel ze niet zijn getrouwd, wel herenigd zijn nadat de show klaar was met filmen. Giannina vertelde Insider.com dat zij en Damian besloten om hun eigen weg te gaan zodra het jubileumfeest voorbij was. Dit is triest voor fans om te horen, aangezien ze ongeveer twee jaar samen waren.

Giannina deelde dat ze Francesca een leuke, vriendelijke DM had gestuurd voordat de special beschikbaar kwam voor streaming op Netflix. Ze zei: "Voor mij betekende het DMen van haar eigenlijk dat ik accepteerde dat ik zoveel verder ben gegaan dat ik er niet eens last van heb." Giannina vertelde Entertainment Tonight dat het goed met haar gaat na de breuk. Ze legde uit hoe ze zich voelt en hoe ze over de relatie denkt, en haar woorden zijn herkenbaar voor iedereen die een relatie heeft verlaten die gewoon niet goed is.

Giannina zei: "We hadden echt geweldige momenten in onze relatie. Zoals sommige van mijn beste herinneringen ooit… maar aan het eind van de dag waren we gewoon niet zo compatibel als we hadden moeten zijn na het daten voor twee jaar. Als de relatie niet gemakkelijk is en je maakt een beetje ruzie over deze kleine dingen, dingen waar je mee verder had moeten gaan, dan is het net als: 'Oké. Wat is er aan de hand?'"

Fans waren blij om meer verhalen van de cast van seizoen 1 te horen op After The Altar. Hoewel het erg dramatisch was om Damian en Francesca samen te zien, en het is jammer dat Damian en Giannina geen koppel meer zijn, klinkt het alsof alles goed is gekomen.

Aanbevolen: