Alles wat Giannina heeft gedaan sinds 'Love Is Blind' seizoen 1

Inhoudsopgave:

Alles wat Giannina heeft gedaan sinds 'Love Is Blind' seizoen 1
Alles wat Giannina heeft gedaan sinds 'Love Is Blind' seizoen 1
Anonim

Netflix sloeg twee jaar geleden een homerun toen ze Love is Blind op de wereld loslieten. Het was een hit en maakte plaats voor internationale versies, waarvan sommigen vinden dat ze niet zo goed zijn als het origineel.

Tijdens seizoen één leerden fans Giannina kennen. Giannina en Damian hadden veel drama, vooral tijdens de reüniespecial. Het was een wilde rit en fans willen inchecken om te zien wat Giannina tegenwoordig aan het doen is.

Laten we eens kijken naar Giannina's reis en zien wat ze nu doet.

Wat heeft Giannina gedaan sinds 'Love Is Blind'?

Seizoen één van Love is Blind veranderde de game op Netflix en fans werden volledig meegezogen in het drama dat zich tijdens het seizoen afspeelde. Een van de interessantste koppels was Giannina en Damian, en ze zorgden voor veel drama waar de kijkers hun tanden in konden zetten.

Ondanks een sterke start in de pods, was er een hoop wrijving tussen deze twee. Eerlijk gezegd was het soms ongemakkelijk om naar te kijken. Het gaf echter wel inzicht in hoe een relatie die uit de show is opgebouwd eruit zou kunnen zien, vooral in tegenstelling tot wat mensen zagen met Lauren en Cameron.

Toen ze het had over haar tijd met Damian in de show, zei Giannina: "Ik heb nergens spijt van. Je leert zeker van alle verschillende soorten liefde. Daar heb ik zeker van geleerd. In een relatie waren we gewoon heel anders, en ik denk dat dat heel duidelijk is. Daar is niets mis mee, tegenpolen trekken elkaar echt aan, maar bij ons denk ik dat de manier waarop we communiceerden, we niet echt begrepen wat de ander probeerde te zeggen. constant zo."

Het paar stapte aan het einde van het seizoen niet in het huwelijksbootje, maar ze besloten om te proberen de boel te laten werken. Dit verraadde uiteindelijk hun verschijning op de beruchte reünie.

Giannina woonde de chaotische reünie bij

De reünie die werd uitgezonden had een heleboel hoogtepunten, en nogmaals, het drama tussen Giannina en Damian was een van de meest interessante aspecten van het project. Fans waren stomverbaasd om te zien hoe de zaken tussen hen verliepen.

Bij het voorschotelen van die interessante reünie, zei Giannina: "Eh, ik dacht echt dat het erg sappig was. Ik was erg onder de indruk… en erg geschokt. Na een tijdje vergeet je het en denk je: "Wat is er gebeurd?” Het is net een klein prentenboek van je leven. Dus ik kon echt terugkijken en vond het prachtig bewerkt, en ik was ook heel goed op de hoogte van veel dingen."

Ze zorgde er ook voor dat ze vragen beantwoordde over de beruchte wijndate waar Damian op inging.

"Ja. Hij vertelde me dat hij met haar ging lunchen, en je kunt me zelfs tijdens de reünie horen zeggen: "Oh ja, jullie gaan samen lunchen. Praten jullie over mij?" Dus ik wist dat ze gingen lunchen. Maar het is de manier waarop ze lunchten, "onthulde ze.

Onnodig te zeggen dat deze twee niet zijn gelukt, en sindsdien gaan de dingen met de snelheid van het licht.

Giannina's liefdesleven nu

Er is veel veranderd voor Giannina en haar liefdesleven is een andere kant op gegaan.

"Giannina van haar kant is sinds januari 2022 in verband gebracht met Bachelorette's Blake Horstmann", schrijft US Weekly.

Ze is zelfs uit Atlanta vertrokken ten gunste van groenere weiden.

"Dus ik ben daar al zes jaar, en nu voelde het alsof het tijd was. De laatste keer dat ik probeerde te vertrekken, en het liet me niet toe. Het liet me niet toe. Ik werd gecast op de show, en toen bleef ik omdat ik niet met een slechte smaak in mijn mond wilde vertrekken. Maar het is zes jaar geleden en ik heb het gevoel dat ik klaar ben om verder te gaan naar grotere en betere dingen en gewoon in de buurt van de strand, eerlijk gezegd. Ik denk niet dat ik een beter excuus nodig heb dan dichtbij het strand te wonen, "zei ze.

Dat is heel wat verandering voor iemand om aan te brengen, maar het was duidelijk dat ze voelde dat er een wind van verandering nodig was voor haar. Ze heeft een enorme aanhang op sociale media en fans vinden het nog steeds leuk om in te checken en te zien wat ze aan het brouwen is. Damian heeft lang niet zoveel volgers, voor wat het waard is.

Het wordt interessant om te zien wat Giannina vanaf dit punt doet. We stellen ons voor dat ze veel kansen op haar pad krijgt en hopelijk kan ze er het beste van maken.

Aanbevolen: