Hoe een enkele deelnemer een hele realityshow voorgoed vernietigde

Inhoudsopgave:

Hoe een enkele deelnemer een hele realityshow voorgoed vernietigde
Hoe een enkele deelnemer een hele realityshow voorgoed vernietigde
Anonim

Wanneer een realityshow toeslaat, heeft deze het potentieel om tientallen jaren mee te gaan. Op dit moment bereikt The Bachelor de grens van twee decennia, waardoor het een van de meest succesvolle realityshows aller tijden is. De show heeft een aantal echt gehate schurken voortgebracht en heeft zelfs een aantal echte succesverhalen opgeleverd. Dit alles heeft een rol gespeeld in het aanhoudende succes.

The Bachelor heeft verschillende spin-offshows gehad, waarvan er één een hete start kende. Een deelnemer kwam er echter achter hoe hij het spel zelf kon breken, wat er per ongeluk voor zorgde dat het voortijdig eindigde.

Laten we eens terugkijken op de show en de manier waarop een deelnemer hem neerhaalde.

'The Bachelor' is een klassieke show

The Bachelor is ongetwijfeld een van de meest succesvolle realityshows aller tijden, en het heeft de game voor reality-tv volledig veranderd. De serie debuteerde in 2002 en vanaf dat moment was niets meer hetzelfde.

Het uitgangspunt is eenvoudig genoeg, en toch kunnen fans er geen genoeg van krijgen. Er is zoveel drama en intriges met elk seizoen, en daarom heeft de show 26 prachtige seizoenen gehad. Nee, de hoofdrolspeler van de show vindt niet altijd de juiste persoon, maar soms komt het goed voor hen.

Dankzij het succes van de show zijn er spin-offprojecten geweest die een kans hebben gehad om te schitteren. The Bachelorette is op zich al een enorm succes, en slechts een paar maanden geleden begon het 18e seizoen.

Over het algemeen is de Bachelor-franchise een van de beste in de tv-geschiedenis, maar niet elk project is een langdurig succes geweest. Eén spin-off zorgde ervoor dat alles goed begon, maar uiteindelijk brak een deelnemer het spel en veroorzaakte het zijn ondergang.

'Bachelor Pad' was een spin-off project

Bachelor Pad Cast foto
Bachelor Pad Cast foto

In 2010 kwam Bachelor Pad overal in huiskamers terecht, en de spin-offshow was een echt solide idee waar mensen meteen verslaafd aan raakten.

Voormalige Bachelor- en Bachelorette-deelnemers werden allemaal samengebracht om kans te maken op $ 250.000. Cast-leden streden tegen elkaar, gingen uit en gebruikten een beetje bedrog en bedrog om elkaar weg te stemmen. Langzaam maar zeker zou de cast kleiner worden en uiteindelijk zou er aan het einde van dit alles een winnaar naar voren komen.

Deze show had alles waar een fan van een gameshow om kan vragen, en het feit dat er deelnemers waren waar miljoenen al bekend mee waren, was een extra bonus. Dankzij het feit dat het een waardige spin-off-show was, was de serie in staat om succes te vinden, en slaagde erin om in totaal drie seizoenen in de lucht te blijven.

Nu is het belangrijk om het eliminatieproces te benadrukken, omdat dit altijd geheimzinnig van aard was. Dit was waar mensen serieuze bewegingen konden maken zonder argwaan te wekken, en het was altijd een intens onderdeel van de show. Het was toevallig ook het deel van de show dat Chris Bukowski brak, wat de ondergang van de show veroorzaakte.

Chris Bukowski brak het spel en verwoestte de show

Dus, hoe brak Chris Bukowski de show? Nou, nadat er een nieuwe rimpel was geïntroduceerd, speelde Bukowski het spel briljant en brak het systeem door iets te doen dat nog nooit eerder was gedaan.

In wezen, in plaats van één man en één vrouw weg te stemmen, zou een vrouw worden weggestemd en zou zij de man kiezen die met haar ten onder ging. Mee volgen?

Verschillende leden van de cast besloten om Erica weg te stemmen, en ze zouden haar overtuigen om Chris neer te halen nadat ze haar hadden laten geloven dat Chris tegen haar samenzweerde. Alles werkte goed, totdat Chris het ondenkbare deed.

Hij nam Erica mee naar de stemkamer en liet haar zien dat hij haar niet uit de show stemde. Dit veranderde letterlijk het spel voor altijd, want nu was de kunst van het bedrog niet langer in het spel. Vanaf dat moment voerde de show het laatste seizoen uit, waarbij Chris bijna alles won.

Chris praatte over de gewaagde beslissing die hij nam en zei: "Ik ben een gamer en dat was zo leuk. Het was eng… het veranderde letterlijk het spel. Heb ik er spijt van [Erica naar de stemming te hebben getrokken kamer]? Nee. Absoluut niet. Het was de beste beslissing ooit. Bachelor Pad kan nu niet eens plaatsvinden, ze zouden een hele nieuwe show moeten maken."

Bachelor Pad kwam nooit terug, ook al had het veel fans. Het enige dat nodig was, was een briljant spel van Chris Bukowski om het allemaal te laten crashen.

Aanbevolen: