Hier is hoe Bow Wow zijn eigen vermogen vernietigde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Bow Wow zijn eigen vermogen vernietigde
Hier is hoe Bow Wow zijn eigen vermogen vernietigde
Anonim

Iedereen die bekend is met internet zal je kunnen vertellen dat, hoe alledaags een onderwerp ook is, er vrijwel zeker mensen zijn die er hartstochtelijk online over discussiëren. Ondanks dat feit zijn er een paar dingen waar vrijwel iedereen het over eens lijkt te zijn, waaronder het idee dat een voormalig kindsterretje een recept is voor problemen als volwassene. Er zijn tenslotte veel te veel voormalige kindsterren opgegroeid om in ernstige problemen te komen met de wet of te worstelen met verslavingsproblemen.

Natuurlijk zijn dingen zelden zo eenvoudig als ze aan de oppervlakte lijken, dus het zou niemand moeten verbazen dat veel voormalige kindsterren zijn opgegroeid met problemen om verschillende redenen. In plaats van juridische of verslavingsproblemen te hebben, hebben sommige voormalige kindsterren het financieel moeilijk gehad. Immers, ook al krijgen veel kindersterren een fortuin betaald als ze jong zijn, het komt veel te vaak voor dat hun geld wordt gestolen. Aan de andere kant hebben sommige voormalige kindsterren een fortuin verloren door hun eigen fouten, waaronder Bow Wow.

Bow Wow veel geld verloren aan een Ferrari-lease

Toen Bow Wow nog een kind was, veroverde hij plotseling de muziekwereld met zijn indrukwekkende vocale capaciteiten. Voor de meeste mensen was Bow Wow's leeftijd destijds, beroemd worden om één reden meer dan genoeg. In het geval van Bow Wow ging hij echter niet op zijn lauweren rusten. In plaats daarvan lanceerde Bow Wow een tweede carrière als acteur toen hij nog een kind was. Toen hij een tiener werd, bleef hij genieten van succes, vooral in de acteerwereld en Bow Wow blijft tot op de dag van vandaag openhartig over zijn eigen films. Helaas vertraagden de dubbele carrières van Bow Wow echter aanzienlijk toen hij volwassen werd, wat hem financieel in de steek liet.

Als mensen rijk en beroemd worden, hebben ze de neiging om eerst een grote hoeveelheid geld uit te geven aan twee dingen: een dure auto en een huis. Als gevolg hiervan is het logisch dat veel voormalige sterren die eruit willen zien alsof ze nog steeds aan de top van de wereld zijn, alles proberen te doen om hun dure auto's en huizen vast te houden. Helaas voor Bow Wow is zijn leven een waarschuwend verhaal geworden dat aantoont wat er mis kan gaan als iemand meer uitgeeft dan hij zich kan veroorloven aan een auto.

In 2010 stapte Bow Wow naar de rechtbank om een rechter te vragen zijn kinderbijslag te verlagen omdat hij beweerde slechts $ 4.000 per maand binnen te halen. Destijds twijfelden sommige waarnemers aan de legitimiteit van hoeveel Bow Wow beweerde te verdienen, maar al snel kwam naar voren dat de zaken erger waren dan ze leken. Uiteindelijk had Bow Wow ernstige financiële problemen als gevolg van een auto.

Volgens de rechtbank heeft Bow Wow in 2008 een Ferrari F430 uit 2005 teruggekocht. Helaas duurde het niet lang voordat Bow Wow achterop raakte met de betalingen, wat ertoe leidde dat zijn leasemaatschappij hem voor de rechter daagde. Uiteindelijk kreeg de leasemaatschappij de overhand en werd Bow Wow bevolen om hen precies $ 216 084 te betalen.75. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kon Bow Wow de schikking niet snel betalen, waardoor hij het bedrijf $ 283, 785 verschuldigd was nadat rente was toegepast.

Bow Wow maakte dezelfde fout een tweede keer

Als de meeste mensen de opdracht zouden krijgen om een leasemaatschappij bijna $ 300.000 te betalen voor een auto die ze niet eens mochten houden omdat het een lease was, zouden ze ervoor zorgen dat ze nooit meer in die positie zouden komen. Verbazingwekkend genoeg kwam Bow Wow echter in een vergelijkbare situatie terecht nadat hij voor de rechtbank was beland omdat hij een lening niet had afbetaald. Het werd zelfs zo erg dat Bow Wow in 2012 een auto in bezit kreeg.

Volgens gerechtelijke documenten nam Bow Wow een lening van $ 300, 165 om een Lamborghini Murcielago te kopen en ging vervolgens in gebreke. Nadat de bank de auto weer in bezit had genomen, gingen sommige mensen ervan uit dat Bow Wow hen geen geld meer verschuldigd was. De bank rekende Bow Wow echter een vergoeding van $ 25.000 voor "inbeslagnemingskosten" en volgens TMZ betaalde de rapper dat nog steeds op het moment dat de website over de situatie hoorde.

Als het gaat om veel grote sterren, zou het niet zo'n probleem zijn om honderdduizenden in rekening te brengen. Tegen de tijd dat Bow Wow in de financiële problemen kwam met de auto, kon hij zich dat zeker niet veroorloven. Helaas is het vermeldenswaard dat Bow Wow mogelijk meer rente in rekening was gebracht als hij het geld dat hij verschuldigd was voor de twee auto's niet tijdig had terugbetaald. Bow Wow moest op zijn minst meer dan $ 300.000 terugbetalen aan auto's die hij verloor. Aangezien celebritynetworth.com momenteel meldt dat Bow Wow $ 1,5 miljoen waard is, is het duidelijk dat de rapper een groot deel van zijn fortuin heeft verloren als gevolg van het niet afbetalen van zijn auto's.

Aanbevolen: