The Original Bachelorette denkt dat de realityshow enkele drastische veranderingen nodig heeft

Inhoudsopgave:

The Original Bachelorette denkt dat de realityshow enkele drastische veranderingen nodig heeft
The Original Bachelorette denkt dat de realityshow enkele drastische veranderingen nodig heeft
Anonim

De Bachelor-franchise is verre van een vreemde voor controverse. In de loop der jaren zijn er veel schandalen en shake-ups geweest die Bachelor Nation hebben verdeeld. En dit geldt ook voor voormalige Bachelors en Bachelorettes zelf.

Kort nadat de sterren van The Bachelorette Seizoen 19 waren aangekondigd, woog de OG op haar problemen met de show. Dit zou natuurlijk Trista Sutter zijn waar veel fans zich over afvragen. Zij en haar man Ryan zijn een van de heel, heel, heel weinig vrijgezellensterren die echt bij elkaar zijn gebleven. En dat is passend aangezien Trista de eerste was.

Gezien haar referenties, kunnen de producenten van de show er verstandig aan doen om haar advies op te volgen en haar waarschuwingen over de show op te volgen. Ze is, net als veel fans, gewoon niet blij met de richting van de populaire realityserie…

Trista Sutter's gecompliceerde relatie met de vrijgezellin

In een fascinerend recent interview met Vulture sprak Trista Sutter over haar voortdurende huwelijk met Ryan en haar relatie met de show die hen introduceerde. Trista, die een gezin sticht met Ryan en geld verdient met haar podcast en Cameo, vertelde ook dat haar relatie met The Bachelorette is getest.

"Elke goede relatie gaat door moeilijkheden", zei Trista over The Bachelorette.

"Let op, mijn worstelingen waren niet zo moeilijk. We hebben een behoorlijk gelukkige relatie gehad sinds alles is begonnen. De grootste strijd was rond de bruiloft omdat het nog nooit eerder was gedaan."

Trista beweerde verder dat haar manager destijds boos was dat ze niet werd betaald om haar huwelijk met Ryan op tv uit te zenden.

"Het was een onderhandeling, dus ik liet de managers dat afhandelen. Voor mij ging het natuurlijk om trouwen, maar we wilden er ook geen misbruik van maken. Dat was echt het enige controversiële moment tussen de producenten en mij."

Trista zei verder: "Ik herinner me ook dat ik The Bachelorette filmde en dat een producer tijdens een van mijn interviews ruzie met me maakte, zoals: 'Ik wil dat je nu gewoon huilt.' Ze wilde wat emotie uit me losmaken, behalve dat ik mijn mond hield en stil was. Als jij de hoofdrolspeler bent, moet je emote wel kunnen. Als deelnemers niet delen wat ze doormaken, doen kijkers dat niet. Ik ga geen contact met ze opnemen. Dus ze zei: 'Kerel, kom op, ik heb de tranen nodig, dan kun je klaar zijn.'"

Wat Trista Sutter wil veranderen aan de vrijgezellin

Trista heeft The Bachelorette door vele incarnaties zien gaan sinds ze de originele ster was. Sommige vindt ze aardig, andere niet zo.

Dit omvat de laatste beslissing om twee vrijgezellen te hebben, Rachel Recchia en Gabby Windey.

"Dit seizoen met Gabby en Rachel is … let wel, ik heb geen contact met de producenten in termen van creatieve beslissingen. Dit zijn puur mijn eigen gedachten als kijker, " begon Trista.

"Ik weet dat het de taak van producenten is om drama te creëren om mensen te laten kijken om de franchise te ondersteunen. Maar de onschuld is ver weg."

"Toen Ryan en ik bezig waren, was het een vrij nieuwe ervaring. Ik denk dat ze nieuwe dingen moeten doen om het te veranderen. Ik waardeer het niet dat de producenten de beslissingen aan Gabby en Rachel hebben overgelaten. Er was een gebrek aan structuur en formaat."

Trista zei verder dat toen ze op de show was, alles structureel logisch was. Het publiek kende de regels van de wedstrijd. Maar dat is allemaal uit het raam verdwenen.

"Met twee leads hadden ze nog steeds een soort afgesproken structuur moeten hebben voordat het seizoen begon met filmen. Het is oneerlijk tegenover hen dat er een gebrek aan format was. Er is veel extra onnodige verwarring en pijn geweest gevoelens. Daar ben ik geen fan van."

De vrijgezel heeft een gebrek aan authenticiteit, volgens Trista

Terwijl Trista enkele van haar zorgen over de show heeft geuit, vertelde ze aan Vulture dat de producenten nooit hebben geluisterd.

Een van de overheersende gevoelens onder fans is dat de show meer geïnteresseerd is in het inhuren van toekomstige influencers dan mensen die echt liefde willen vinden. Hoewel Trista het hier niet 100% mee eens is, begrijpt ze hun punt wel.

"Ik heb het gevoel dat ze iemand weer uit de vergetelheid moeten halen. Zoek iemand die succesvol, vertederend, charmant, intelligent, lief en aantrekkelijk is. Ik begrijp dat ze deze mensen hebben die in de show zijn geweest en een aanhang hebben. Kijkers hebben er alle belang bij om te zien dat ze liefde vinden. Het recyclen ervan heeft een aantal voordelen. Maar ik zou heel graag iemand zien waar we allemaal verliefd op kunnen worden."

Op de vraag of ze vond dat de show nog echt authentiek was, beweerde Trista dat dat zo was. Maar niet zoveel als vroeger.

"Ik zou niet zo'n fan zijn als ik authenticiteit niet zou zien. Toegegeven, je moet er misschien harder naar zoeken dan in de afgelopen jaren."

Aanbevolen: