Praat Nick Lachey over zijn ex-vrouw Jessica Simpson?

Inhoudsopgave:

Praat Nick Lachey over zijn ex-vrouw Jessica Simpson?
Praat Nick Lachey over zijn ex-vrouw Jessica Simpson?
Anonim

Toen voormalig popster die modeontwerper Jessica Simpson werd, in 2020 haar autobiografie Open Book uitbracht, waren fans geschokt over hoe brutaal eerlijk ze was terwijl ze enkele van haar donkerste momenten tijdens haar hoogtijdagen besprak. Van worstelen met alcoholmisbruik tot het scheiden van haar ouders en het uiteenvallen van Simpsons eigen huwelijk met Nick Lachey.

Het paar stapte in 2002 in het huwelijksbootje en tekende een deal met MTV om het jaar daarop te schitteren in hun eigen realityshow, getiteld Newlyweds: Nick and Jessica. De eerste serie ging in première in augustus 2003 en werd zo'n enorm succes op het netwerk dat leidinggevenden nog twee seizoenen bestelden.

Het laatste seizoen eindigde in 2005, in die tijd zouden Simpson en Lachey al veel verontrustende tijden in hun relatie hebben gedeeld. In 2006 maakten de twee bekend dat ze ermee ophielden en gingen scheiden.

De With You-zanger is door de jaren heen erg vocaal geweest over haar breuk met Lachey, terwijl de laatste heeft besloten vrij privé te blijven over zijn romance met zijn voormalige vlam. Hier is het dieptepunt …

Praat Nick Lachey nog steeds over Jessica Simpson?

Hoewel er geruchten waren over ontrouw, ontkende een vertegenwoordiger van het paar deze aantijgingen en zei dat de twee gewoon niet meer verliefd op elkaar waren geworden.

In een verklaring die in 2006 werd gegeven, deelden Lachey en Simpson een gezamenlijke verklaring: Na drie jaar huwelijk, en zorgvuldig nadenken en overwegen, hebben we besloten uit elkaar te gaan.

“Dit is de wederzijdse beslissing van twee mensen met enorm veel respect en bewondering voor elkaar. We hopen dat je onze privacy respecteert in deze moeilijke tijd.”

Simpson gaf later in haar Open Boek-alles toe dat ze een emotionele affaire had gehad met Dukes of Hazzard-ster Johnny Knoxville, bloemrijke liefdesbrieven naar elkaar gestuurd terwijl Lachey flauwgevallen in het bed naast me.”

“We spraken over muziek en ik luisterde naar Johnny Cash-nummers die hij voorstelde, gewoon om het gevoel te hebben dat we nog steeds samen waren… Het is alsof Johnny en ik penvrienden in de gevangenis waren, twee mensen die te veel wilden om bij elkaar te zijn andere, maar werden gescheiden gehouden - door tralies, door onze sterren, door onze respectievelijke echtgenoten."

Heeft Nick Lachey Jessica de schuld gegeven van de splitsing?

Na hun breuk sprak Lachey over de breuk in een zeldzaam interview met Rolling Stone en beweerde dat het eigenlijk Simpson was die het huwelijk wilde beëindigen.

Het was nadat de twee waren verschenen bij de American Music Awards toen ze thuiskwamen en Simpson het nieuws brak dat ze overwoog om een echtscheiding aan te vragen, waarvan Lachey zei dat hij volledig overrompeld was.

Ze zei iets over hoe we niet echt met elkaar konden opschieten en zei toen: 'Ik denk dat ik wil scheiden.' Dat verblindde me. Ik zei eigenlijk: 'Laten we er alsjeblieft een nachtje over slapen.' Maar toen we de volgende dag wakker werden, woensdagochtend, was ze er nog steeds zeker van.'

Hij vertelde de publicatie verder dat hij het gevoel kreeg dat hij Simpson niet kon bevredigen, wat hem uiteindelijk een vreselijk gevoel gaf, aangezien Lachey niet van plan was ooit uit elkaar te gaan met zijn ex.

“Ik wilde dat ze me met liefde in haar ogen aankeek, zoals ze in het begin deed, en haar het gevoel gaf dat ik de meest geweldige, ontzagwekkende man op aarde was. En toen dat stopte, was dat het slechtste gevoel ter wereld.”

Wat heeft Jessica Simpson gezegd over Nick Lachey?

Nou, wat heeft ze niet gezegd.

Toegegeven, toen Simpson een allesomvattend boek schreef, moest Simpson Lachey in haar memoires vermelden, gezien het feit dat ze maar liefst vier jaar getrouwd was met de ex-popster.

Niet lang nadat Simpson en Lachey hun eigen weg gingen, begon de 48-jarige te daten met tv-persoonlijkheid Vanessa Minnillo, waarvan de Take My Breath Away-zanger zei dat ze haar hart had gebroken.

Ze deed de onthulling in de opnieuw uitgebrachte editie van haar memoires en schreef: Dus, Nick, je bent al met een ander? Het lijkt erop dat je de liefde bent vergeten die je tegen me sprak. Ik ben ongelooflijk bedroefd Alleen in het donker, met niemand om de mijne te noemen.'

Verder vertelde de blonde schoonheid dat ze zich het laatste intieme moment herinnerde dat ze met Lachey had gedeeld en herinnerde ze zich hoe er absoluut "geen verbinding" meer was tussen de twee, waardoor ze zich realiseerde dat haar sprookjesachtige relatie tot een einde was gekomen einde.

"Toen hij de deur uitliep, wist ik dat ik hem nooit meer zou zien," zei ze.

Aanbevolen: