Josh Gad praat weer over Olaf te zijn in Disney Plus 'Once Upon A Snowman

Inhoudsopgave:

Josh Gad praat weer over Olaf te zijn in Disney Plus 'Once Upon A Snowman
Josh Gad praat weer over Olaf te zijn in Disney Plus 'Once Upon A Snowman
Anonim

Once Upon a Snowman wordt op 23 oktober uitgebracht op Disney Plus. In de midquel korte film zal de acteur zijn rol hernemen als de goedhartige sneeuwman, onafscheidelijke vriend van Frozen-hoofdpersonen Elsa en Anna.

De korte film speelt zich af tijdens de gebeurtenissen van de eerste film in de Frozen-franchise en vóór Frozen Fever, Olaf's Frozen Adventure en Frozen II.

Josh Gad keert terug als geliefde sneeuwman Olaf in nieuwe short

"Ik heb veel te veel gedaan", grapte Gad over zijn succes als Olaf.

Kimmel onthulde dat zijn zoon Billy een fan is van het personage en liet hem alle korte films meerdere keren bekijken. Gad antwoordde dat zijn twee kinderen hem noch het personage respecteren. Hij heeft twee dochters, Ava en Isabella, met actrice Ida Darvish.

De acteur legde vervolgens uit dat hij het erg grappig vindt wanneer Frozen-fans verbaasd lijken als hij met hen in karakter praat.

“Het is zo leuk om rond te lopen en gewoon 'Hoi' te zijn en iemand zal zeggen: 'Wacht, is dat…?' en dan zullen ze dit zien, en zijn als 'Jij' ben de naakte man van het stemkamp!'” zei hij tegen Kimmel.

Josh Gad, Mark Ruffalo en meer gaan naakt om mensen te laten stemmen

Gad, Fargo seizoen 4 ster Chris Rock, evenals komiek Amy Schumer en verschillende andere acteurs gingen letterlijk naakt om het stembewustzijn te promoten in een recente virale video.

"Het is grappig want als je mensen wilt laten stemmen, weet je, wat is effectiever dan Josh Gad naakt?" de acteur grapte.

Gad onthulde ook dat het verschijnen in zijn verjaardagspak op de verkiezingsvideo in feite niet zijn eerste keer was dat hij naakt voor de camera stond.

"Toen ik op de universiteit zat, hadden we zoiets als 'oproeping' op mijn school Carnegie Mellon," zei hij.

Hij legde Kimmel uit dat 'oproeping' inhoudt dat alle senioren voor de hele klas opstaan voor een striptease.

“Nu zou dat waarschijnlijk onder intimidatie vallen, maar toen werd het als oké beschouwd, en we deden dit, en ik stuurde een video waarin ik volledig naakt danste naar mijn ex-vriendin,” zei hij.

Behalve dat de video verloren is gegaan in de post, wat betekent dat de clip nu "ergens op de wereld" is, zoals hij aangeeft. Ik weet niet zeker wat Olaf daarvan zou denken.

Aanbevolen: