Anne Hathaway draagt onthullende jurk naar WeCrashed-première met Jared Leto

Inhoudsopgave:

Anne Hathaway draagt onthullende jurk naar WeCrashed-première met Jared Leto
Anne Hathaway draagt onthullende jurk naar WeCrashed-première met Jared Leto
Anonim

Anne Hathaway en Jared Leto maakten een glamoureuze verschijning tijdens de première in Los Angeles van hun nieuwe Apple TV + show WeCrashed op donderdag.

De 39-jarige actrice toonde haar lange benen in een felblauwe David Koma-jurk met opvallende asymmetrische uitsnijdingen.

Ze liep op het blauwe tapijt in het Academy Museum of Motion Pictures met haar co-ster Jared Leto, die een glinsterend zwart Gucci-pak aantrok.

Hollywood-sterren wonen première van WeCrashed bij

Het met een Oscar bekroonde paar speelt het echte echtpaar Rebekah en Adam Neumann in de show die draait om de in ongenade gevallen WeWork-leiders, die op 18 maart debuteert.

De twee acteurs werden vergezeld door hun co-sterren Cricket Brown, Kyle Marvin, O. T. Fagbenle, Theo Stockman en Peter Jacobson, evenals schrijvers Drew Crevello en Lee Eisenberg.

Anne Hathaway en haar stylist Erin Walsh hebben voor looks gezorgd. Onlangs droeg ze regenbooglooks van Christopher John Rogers en Versace bij het promoten van haar nieuwe tv-drama.

Ze droeg het ongewone asymmetrische ontwerp met een paar eenvoudige zwarte hakken van Aquazzura. Ze hield haar donkerbruine lokken ontspannen en warrig, en haar make-up was ingetogen.

Hathaway en Leto schitteren in nieuw tv-drama

WeCrashed, de nieuwe show van Hathaway en Leto, vertelt het verhaal van hoe WeWork, leverancier van flexibele werkplekken, uitgroeide van een enkele co-workingruimte tot een wereldwijd gerespecteerde start-up met een waarde van meer dan $ 1 miljard. In minder dan een jaar veranderde het privébedrijf van een eenhoorn van de zakenwereld in niets.

De Apple TV+-show zal zich ook richten op Adam en Rebekah's, de chief brand en impact officer van het bedrijf, relatie en ongebruikelijke werkpraktijken.

Op het blauwe tapijt gutste Hathaway naar ET over haar tegenspeler.

"Het weinige dat ik over Jared weet, is dat hij zoveel geeft om wat hij doet, lichaam en geest. En ik ben op dezelfde manier. Dus, om zo verbinding te kunnen maken via een gedeelde passie, iets waar we ons allebei heel graag aan overgeven - op een manier die ik begrijp, het is ongebruikelijk - het was echt heel speciaal. Ik heb echt geluk dat hij mijn partner hierin was."

Ze sprak ook over het adopteren van een rauw veganistisch dieet om in haar karakter te komen. " Ik heb me er niet aan gecommitteerd. Uiteindelijk vond ik mezelf daar. Ze greep een beetje vast."

Ondertussen opende Leto zijn proces: "Ik hield van het accent. Ik had een geweldig team van mensen waarmee ik werkte. Een groot team Israëli's dat me steunde, me leerde en me door het proces leidde."

Aanbevolen: