Hoeveel is de homegym van Dwayne Johnson 'The Iron Paradise' waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de homegym van Dwayne Johnson 'The Iron Paradise' waard?
Hoeveel is de homegym van Dwayne Johnson 'The Iron Paradise' waard?
Anonim

Dwayne Johnson is gewoon anders gebouwd. Gezien zijn krankzinnige schema lijkt normaal trainen onmogelijk, maar op de een of andere manier slaagt hij erin om het voor elkaar te krijgen, hetzij wanneer de kinderen slapen, of tijdens de vroege uren van de ochtend, voordat iemand wakker is. Serieus, het is moeilijk te geloven dat deze man ooit slaapt…

Miljoenen fans volgen de celeb op Instagram, en ze kunnen geen genoeg krijgen van zijn epische trainingen in 'The Iron Paradise'. In werkelijkheid is dit geen gewone sportschool, gestapeld als een sportschool van het hoogste niveau met heel veel machines en zo ongeveer elke h alter.

Zo'n sportschool was natuurlijk niet goedkoop, en volgens een publicatie van een paar jaar geleden kost de sportschool zes cijfers. Laten we eens kijken hoeveel precies.

Hoeveel is Dwayne Johnson's homegym 'The Iron Paradise' waard?

Wees de hardste werker in de kamer. Dat is de mantra van Dwayne Johnson, een zin die miljoenen mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd, vooral fitnessliefhebbers.

Ondanks het meedogenloze schema van The Rock, zal hij er nog steeds de nadruk op leggen om te trainen, of het nu om 5 uur 's ochtends is voordat iemand op is, of in de late uurtjes van de avond.

In werkelijkheid is dit niets nieuws voor DJ, opgroeiend, hij was gewend aan zijn levensstijl vanwege zijn vader. Johnson onthulde samen met Muscle and Fitness: "Andere vaders namen hun kinderen mee naar de speeltuin", zei Johnson. "De mijne nam me mee naar de sportschool en de sportscholen waar hij me naartoe bracht waren erg hardcore. Gewichtsruimtes? Echt waar?"

Maar het was een belangrijke tijd voor een band voor ons, en daar leerde ik op zeer jonge leeftijd dat er geen vervanging is voor hard werken. Mijn vader en de andere worstelaars trainden elke ochtend uren en uren, net als alle top bodybuilding sterren van de dag-Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu, Frank Zane, Albert Beckles. Het was alles wat hij wist, en het was alles wat ik toen wist. En het werkte.”

Helaas stierf de vader van Dwayne Johnson, Rocky Johnson, op 15 januari 2020 op 65-jarige leeftijd, met achterlating van drie kinderen.

Het lijkt alsof DJ die mentaliteit nooit heeft losgelaten en duizenden dollars heeft betaald om deze manier van leven intact te houden.

Dwayne Johnson's homegym heeft een waarde van zes cijfers

Voordat hij de overstap maakte naar zijn prachtige herenhuis in Beverly Hills met een waarde van bijna $ 28 miljoen, leefde DJ een privéleven in de Southwest Ranches.

Volgens de South Florida Business Journal begon DJ op dat moment met het bouwen van zijn homegym. Volgens de publicatie was dit geen gewone thuisgymnastiek, die de Hollywood-megaster $ 300.000 kostte, een prijskaartje dat de afgelopen jaren misschien is gestegen.

Normale homegyms bevatten een rek, enkele dumbbells en barbells, deze gaat boven en buiten. DJ heeft zowat elke machine die je maar kunt bedenken en daarnaast is hij ook nog eens volledig uitgerust met de beste cardio-stukken die er zijn.

In werkelijkheid is het gevuld als een sportschool van het hoogste niveau, met absoluut de beste apparatuur tot zijn beschikking.

Dus waarom heeft hij deze sportschool in de eerste plaats gebouwd? De acteur gaf toe dat privacy de grootste reden is. Het kwam op het punt dat trainen in het openbaar niet langer mogelijk was voor DJ, gekoppeld aan het gemak van een sportschool op elk moment tot zijn beschikking, op korte afstand.

De sportschool was niet alleen duur om te bouwen, maar ook niet goedkoop om mee te reizen…

Dwayne Johnson brengt ook zijn sportschool op de weg

Stel je voor dat je die enorme machines moet meenemen en ze naar het buitenland moet verschepen… Nou, als het tijd is om ergens anders een film op te nemen, is dat precies wat The Rock doet. Hij huurt een team in om de hele sportschool te vervoeren, die 40.000 pond weegt…

Dwayne Johnson laat niet zomaar iedereen sporten in zijn sportschool. In werkelijkheid is de lijst kort, met onder meer Lindsey Vonn en John Krasinski.

DJ bedankte zijn team voor het verzenden van zijn sportschool tijdens zijn film in Vancouver in 2017.

"Mijn laatste dag in Vancouver… een enorm dankjewel aan de honderden hardwerkende bemanningsleden die verantwoordelijk zijn voor het altijd opzetten van mijn IronParadise oftewel mijn reizende carnaval op elke locatie waar ik film. 40.000 pond staal en ijzer. Ik kan een krankzinnig werkschema aanhouden en voortbouwen, maar alleen omdat mijn anker elke ochtend om 5 uur klaar is om te gaan. Dankbaar tot op het bot. Bedankt jongens."

Props to The Rock voor het vinden van manieren om consistent te zijn - hij is echt een inspiratie.

Aanbevolen: