Hier is hoeveel de cast van 'House Of The Dragon' waard is vóór de release van de show

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel de cast van 'House Of The Dragon' waard is vóór de release van de show
Hier is hoeveel de cast van 'House Of The Dragon' waard is vóór de release van de show
Anonim

Wanneer de meeste mensen tegenwoordig over Game of Thrones praten, vinden ze het erg moeilijk om te voorkomen dat ze het veelbesproken seizoen en de finale van de show van vorig seizoen ter sprake brengen. Hoewel dat volkomen logisch is, aangezien fans wilden dat Games of Thrones heel anders zou eindigen, is dat nog steeds een schande. Immers, tot de laatste hoofdstukken van Game of Thrones was de show ongelooflijk populair omdat het echt fantastisch was.

Als er één ding is dat de potentie heeft om fans eraan te herinneren hoe geweldig Game of Thrones op zijn hoogtepunt was, dan is het de aanstaande spin-off van de show. De reden daarvoor is dat House of the Dragon het potentieel heeft om even goed te zijn en dat fans zich waarschijnlijk zullen herinneren wat ze in het verleden zo leuk vonden aan Game of Thrones. Om die reden zijn veel mensen geïnteresseerd om alles te weten te komen over House of the Dragon, inclusief hoe rijk de sterren van de show zijn.

6 Emma D'Arcy – Netto waarde: $500, 000

In de jaren sinds Game of Thrones debuteerde, heeft Emilia Clarke een indrukwekkend fortuin vergaard en speelde ze in verschillende films. Om die reden is het voor sommige mensen gemakkelijk om te vergeten dat Clarke helemaal niet bekend was toen ze haar Game of Thrones-rol landde. Evenzo is Emma D'Arcy geen grote ster, maar wanneer House of the Dragon debuteert en fans D'Arcy een Targaryen tot leven zien brengen die gelooft dat ze voorbestemd is voor de troon, zal dat waarschijnlijk veranderen. Gezien het feit dat D'Arcy nog zo vroeg in haar carrière is, maar de ster van een grote show is geworden, is het logisch dat ze $ 500.000 waard is volgens richyspy.com.

5 Olivia Cooke – Netto waarde: $2 miljoen

Sinds het begin van de jaren 2010 is het duidelijk dat Olivia Cooke de acteervaardigheden en aanwezigheid op het scherm heeft om opmerkelijke rollen in grote producties te krijgen. Nadat ze voor het eerst beroemd werd toen ze een van de sterren van A&E's Bates Motel werd, konden fans er geen genoeg van krijgen om Cooke het scherm te zien delen met het horroricoon Norman Bates. Van daaruit stapte Cooke over naar het grote scherm met rollen in films als Ouija, Me and Earl and the Dying Girl, Sound of Metal en Ready Player One. Wanneer House of the Dragon debuteert, zal Cooke worden gezien als een lid van de binnenste cirkel van de koning. Op basis van alles wat ze heeft bereikt, heeft Cooke duidelijk het fortuin van $ 2 miljoen verdiend dat ze heeft volgens celebritynetworth.com.

4 Eve Best – Nettowaarde: $3 miljoen

Gedurende de lange en indrukwekkende carrière van Eve Best heeft ze meerdere keren bewezen hoe getalenteerd ze is en heeft ze als resultaat verschillende prijzen mee naar huis genomen. Best bekend in Noord-Amerika vanwege haar rol in de veelgeprezen show Nurse Jackie, speelde Best ook in verschillende opmerkelijke tv-projecten in het VK. Gecast als lid van de koninklijke familie in House of the Dragon, werd het personage van Best ooit beschouwd als de erfgenaam van de kroon voordat ze werd gepasseerd voor haar neef. Omdat Best jarenlang consequent in de entertainmentbusiness heeft gewerkt, heeft ze een fortuin van $ 3 miljoen volgens celebritynetworth.com.

3 Paddy Considine – Netto waarde: $4 miljoen

Nu Paddy Considine klaar is om House of the Dragon's King Viserys I Targaryen tot leven te brengen, zal hij waarschijnlijk beroemder worden dan ooit in zijn leven. Desondanks is Considine al vele, vele jaren een zeer gerespecteerde acteur. Als karakteracteur heeft Considine nog nooit een blockbuster-film genoemd, maar hij was geweldig in veel ondersteunende rollen en speelde in veel geprezen kleinere projecten. Considine is bijvoorbeeld vooral bekend als de ster van films als Edgar Wright's The World's End, In America en Dead Man's Shoes. Gelukkig voor deze getalenteerde acteur, heeft Considine dankzij zijn jarenlange werk in de entertainmentindustrie een fortuin van $ 4 miljoen gekregen volgens celebritynetworth.com.

2 Matt Smith – Netto waarde: $9 miljoen

Zoals iedereen al zou moeten weten, is Doctor Who een van de meest legendarische series in de televisiegeschiedenis. Als gevolg hiervan, toen Matt Smith werd gecast als The Doctor, leek het mogelijk dat zijn carrière zijn hoogtepunt had bereikt. Gelukkig voor hem heeft Smith ontzettend veel bereikt sinds hij Doctor Who verliet. Zo kreeg Smith lof voor zijn rol in The Crown en speelde hij in films als Terminator Genisys. Als misschien wel de beroemdste ster van House of the Dragon, is het logisch dat Smith dicht bij de top van deze lijst staat met een fortuin van $ 9 miljoen volgens celebritynetworth.com

1 Rhys Ifans – Netto waarde: $12,5 miljoen

Hoewel Rhys Ifans een ervaren acteur is, zullen sommige mensen misschien verbaasd zijn dat de acteur die de hand van de koning gaat spelen in House of the Dragon bovenaan deze lijst staat. Gezien alle opmerkelijke rollen die Ifans heeft gespeeld, zou het echter niet overdreven schokkend moeten zijn. Ifans speelde tenslotte in films als Notting Hill, Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 en The Amazing Spider-Man. Dankzij al die opmerkelijke rollen en al zijn andere kredieten heeft Ifans een fortuin van $ 12,5 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: