Charlie Sheen was vroeger $150 miljoen waard Dit is wat hij nu waard is

Inhoudsopgave:

Charlie Sheen was vroeger $150 miljoen waard Dit is wat hij nu waard is
Charlie Sheen was vroeger $150 miljoen waard Dit is wat hij nu waard is
Anonim

Hoeveel is Charlie Sheen tegenwoordig waard? Hij was vroeger een bekroonde acteur, maar niemand weet wat Charlie Sheen tegenwoordig doet.

Hoewel het lijkt alsof zijn gloriedagen achter hem liggen, heb je geen medelijden met de beruchte Hollywood-bad boy. Hij is nog steeds een bekende $10 miljoen waard.

Charlie Sheen kreeg een geweldige start in films en tv

Charlie Sheen in Platoon
Charlie Sheen in Platoon

Als het op carrière en fortuin aankomt, is Charlie niet helemaal opnieuw begonnen. Hij is de zoon van de prominente acteur Martin Sheen en begon met rollen in de films van zijn vader. Hij kreeg zijn grote doorbraak in films in 1984 met Red Dawn, een film die ook de carrières van Patrick Swayze en Jennifer Gray lanceerde.

Charlie was vervolgens te zien in een reeks spraakmakende films zoals Platoon en Wall Street en leek in de jaren tachtig een carrière als serieuze acteur uit te bouwen. Hij lanceerde zijn tv-carrière door Michael J. Fox over te nemen voor de laatste twee jaar van Spin City in 2000 en won een Golden Globe voor die rol.

Hij speelde van 2003 tot 2011 in de kritisch gepande maar niettemin enorm populaire tv-serie Two and a Half Men. Daar verdiende hij naar verluidt maar liefst $ 1,25 miljoen per aflevering, de best betaalde acteur op tv destijds, met een jaarlijkse winst van ongeveer $ 40 miljoen uit een verlaging van de syndicatievergoedingen. Zijn weelderige levensstijl omvatte een chef-kok van $ 400K per jaar en $ 100K hotelrekeningen.

Charlie's val van TV Superstardom

Charlie Sheen aan het feesten
Charlie Sheen aan het feesten

Dus wat is er gebeurd?

Wat fans zagen was een zeer openbare ruzie tussen Sheen en de maker van Two and a Half Men, Chuck Lorre. In het bijzonder noemde de studio hem omdat hij zijn taken niet kon uitvoeren. Sheen had publiekelijk toegegeven een chronische cocaïnegebruiker te zijn en had geweigerd aan de show verder te werken totdat er veranderingen waren aangebracht: ze waren - hij werd ontslagen.

1

Charlie speelde tot 2014 in een ander tv-programma, Anger Management. Hij bereikte hetzelfde soort inkomsten dat hij gewend was van Two and a Half Men, met een deel van de syndicatie, maar Anger Management nooit ging van start als Two and a Half Men, en er wordt gezegd dat hij geld heeft verloren aan de deal.

Charlie's financiën uit gerechtelijke documenten

Charlie Sheen
Charlie Sheen

Belastingaangiften zijn niet openbaar, het is door Charlie's verschillende gerechtelijke dossiers, met name met betrekking tot kinderbijslagbetalingen, dat zijn financiën naar boven komen.

In 2016 verlaagde hij met succes zijn maandelijkse kinderbijslagbetalingen aan Denise Richards tot $ 20K per maand, waarbij hij beweerde dat hij door Hollywood op de zwarte lijst stond en geen werk kon vinden. Hij verkocht de winstparticipatierechten aan Two and a Half Men voor $ 27 miljoen. Na de verkoop beweerde hij dat zijn inkomen was gedaald van $ 600.000 naar $ 167.000 per maand. Hij zei ook dat hij nog eens $ 12 miljoen aan schulden had als gevolg van rechtszaken in verband met zijn hiv-diagnose die hij "shakedowns" noemde.

Na opnieuw geprobeerd te hebben de kinderbijslagbetalingen aan Denise Richards en ook aan Brooke Mueller in 2018 te verlagen. Hij somde verschillende schulden op, waaronder geld dat verschuldigd was aan advocaten, landschapsarchitecten, hypotheken en $ 5 miljoen aan onbetaalde belastingen. Hij had onlangs twee eigendommen verkocht in de exclusieve enclave Mulholland Estates in Beverly Hills en bleef achter met ongeveer $ 10 miljoen op zijn naam.

Denise Richards wil dat Charlie beta alt

Denise Richards en Charlie Sheen
Denise Richards en Charlie Sheen

In augustus 2019 diende Richards, die schittert in The Real Housewives of Beverly Hills, gerechtelijke documenten in om volgens US Weekly te claimen wat volgens haar $ 450.000 aan onbetaalde kinderbijslag is. Ze beschrijft haar redenen in het dossier van de rechtbank.

"(Sheen) heeft meer dan $24 miljoen van de verkoop verspild in zijn belang in 'Two and a Half Men' om zijn persoonlijke schulden te betalen en om zijn extravagante levensstijl te ondersteunen ten koste van alimentatiebetalingen voor zijn kinderen."

Sinds het gerechtelijk bevel van 2016 haar maandelijkse betalingen verlaagde, beweert Richards dat Sheen, "gefaald heeft om $ 450.000 aan ondersteuning te betalen, terwijl ze meer dan $ 600.000 aan activa doorsluisde naar volwassen familieleden en duizenden dollars in contanten heeft omgezet voor zijn eigen persoonlijk gebruik."

Rond dezelfde tijd, in augustus 2019, maakte Sheen een reeks interviews waarin hij zijn worsteling met een verslaving aan drugs, seks en gokken beschrijft.

Beschuldigingen van verkrachting duiken weer op - Sommige publiciteit is slecht nieuws

Corey Feldman Charlie Sheen Corey Haim
Corey Feldman Charlie Sheen Corey Haim

Sheen haalde onlangs opnieuw de krantenkoppen nadat Corey Feldman's crowdfunded documentaire My Truth: The Rape of Two Coreys, werd uitgebracht in maart 2020. De documentaire beweert dat Sheen Corey Haim jaren geleden seksueel had misbruikt, toen Sheen 19 was, en Haim 13, tijdens de opnames van de film Lucas uit 1986.

Sheen ontkende de aantijging ten stelligste in een verklaring die werd vrijgegeven aan People Magazine en noemde de beweringen "ziek". De moeder van Haim is ook naar voren gekomen om te zeggen dat de beschuldigingen vals zijn. Sheen ontkende de claim toen Feldman het voor het eerst openbaar maakte in 2017.

In de showbizz zeggen ze dat elke publiciteit goede publiciteit is, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat de controversiële ster binnenkort een comeback zal maken.

Nu er geen nieuw acteerwerk in zicht is, lijkt het erop dat Sheen geld wil inzamelen. In januari 2020 verkocht hij een herenhuis in Beverly Hills voor $ 6,6 miljoen. Het bedrag was een aanzienlijk bedrag gedaald van de oorspronkelijke vraagprijs van $ 10 miljoen. Charlie kocht het 8, 932 vierkante meter grote herenhuis gebouwd in de mediterrane Revival-stijl in 2006 voor $ 7,2 miljoen.

Op het moment dat hij het landhuis te koop zette, liep hij naar verluidt enkele maanden achter met hypotheekbetalingen.

Aanbevolen: