Dit is waarom fans het hebben over het nieuwe huis van 'Teen Mom'-ster Chelsea Deboer

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans het hebben over het nieuwe huis van 'Teen Mom'-ster Chelsea Deboer
Dit is waarom fans het hebben over het nieuwe huis van 'Teen Mom'-ster Chelsea Deboer
Anonim

30-jarige Chelsea Houska (die nu Chelsea DeBoer gebruikt nadat ze in 2016 met Cole trouwde) heeft zoveel gedaan sinds hij bij de cast van MTV's realityserie Teen Mom 2 kwam. Toen Chelsea sprak over stoppen met Teen Mom 2 a een paar jaar geleden vroegen fans zich af hoe haar leven zou zijn zonder camera's die haar volgden. Chelsea lijkt nu heel gelukkig, want ze is getrouwd en kreeg in de herfst van 2021 haar vierde kind, Walker June.

Chelsea deed onlangs ook nog iets anders: een nieuw huis betrekken. En fans hebben gepraat over deze grote levensverandering, aangezien de voormalige realityster er super open over is geweest en fans het hele proces van begin tot eind heeft laten volgen. Blijf lezen om erachter te komen waarom fans het hebben over het nieuwe huis van Chelsea DeBoer.

Wat is er aan de hand met het nieuwe huis van Chelsea DeBoer?

Nadat Chelsea Teen Mom 2 verliet, begon ze een bedrijf genaamd Aubree Says, en ze is bezig geweest met een ander persoonlijk project waar mensen het over hebben.

Chelsea en Cole DeBoer bouwen een boerderij, volgens Us Weekly, en aangezien ze het zelf doen, is hun reis veel leuker om te volgen dan wanneer ze net een gloednieuw huis zouden kopen en zonder werk doen.

Chelsea zei: "We weten niet veel over het bouwen van een huis, MAAR ik ben me hier al jaren op aan het voorbereiden als je Pinterest telt en alle boerderij-Instagram-pagina's die ik volg."

Het stel heeft een Instagram-account genaamd Down Home DeBoers waar ze berichten plaatsen over het proces. Er is zoveel afgemaakt en het huis ziet eruit als een lieve en comfortabele plek om een gezin te stichten.

De boerderij ziet er ongelooflijk uit en Chelsea deelde dat ze besloten hadden om de buitenkant van het huis zwart te schilderen.

Chelsea DeBoer vertelde over het huis en volgens Life & Style Magazine staat het in South Dakota. Chelsea zei dat ze heel blij is dat het huis op zoveel land staat: "We hebben veel land, en ik ben echt opgewonden voor de zomer [en] om hier buiten te zijn. En we hebben een overdekte patio aan de achterkant waar ik niet op kan wachten om ga zitten met de kinderen."

Chelsea sprak ook over haar liefde voor zwart interieur: " "We hebben veel zwart in ons huis en ons huis is zwart aan de buitenkant. Ik ben niet bang voor een humeurige kamer of een humeurig moment Ik wil het simpel maar gezellig houden … Het ziet er modern uit, maar het ziet er niet te knapperig uit [en zoals jij] kan niet rondhangen.”

Heavy.com meldde dat Chelsea en Cole in maart 2020 begonnen met de bouw van het huis en Chelsea zei dat ze naar sociale media-accounts voor woonaccessoires had gekeken en erover dacht om dit al heel lang te doen.

Van het Instagram-account van Chelsea dat aan haar huis is gewijd, kunnen fans zien hoe mooi het van binnen en van buiten is. Chelsea deelde een foto van Kerstmis 2021 en fans kunnen de prachtige zwarte open haard, houten vloeren en rustgevende inrichting zien. Het meubilair omvat een houten salontafel en een knus ogende pluche bruine stoel.

De woonkamer heeft veel planten en een schattig decor, waaronder een houten ladder bij de tv-console, en de sfeer is erg vredig.

Sommige fans waren negatief over het huis van Chelsea DeBoer: Popculture.com meldde dat een paar fans het niet leuk vonden dat ze de buitenkant van het huis zwart schilderde, omdat ze liever een andere kleur hadden gehad.

Wat doet Chelsea DeBoer nu?

In een interview met E! Nieuws, Chelsea deelde dat het goed met haar gaat na het verlaten van Teen Mom 2. Ze zei, "Ik heb gewoon het gevoel dat onze familie zo veel dichterbij is gekomen en dat we hier veel land hebben om te verkennen. Er zijn gewoon veel coole kansen geweest en de dingen lijken tegenwoordig op zo'n goede plek te zijn."

Chelsea vertelde ook hoe ze zelf graag reality-tv kijkt, waaronder Keeping Up With The Kardashians en The Real Housewives. Ze zei: "Alle kinderen gaan slapen en ik laat Cole naar mijn shows kijken. Ik denk dat hij het stiekem wel leuk vindt."

Chelsea heeft ook een nieuw bedrijf: Belle & Rae Co. Chelsea runt het samen met Laurie Karlson en Calli Rentschler, en mensen kunnen Lightroom-presets kopen om hun foto's te bewerken.

Niet iedereen was enthousiast: In Touch Weekly meldde dat toen Chelsea een foto plaatste waarop ze de Blue Voyage-preset op haar babymeisje Walker June plaatste, en sommige fans dachten dat dit niet het beste idee was.

Aanbevolen: