Kijkers zeggen dat 'Teen Mom' Cheyenne dit gemeen had met Chelsea Houska

Inhoudsopgave:

Kijkers zeggen dat 'Teen Mom' Cheyenne dit gemeen had met Chelsea Houska
Kijkers zeggen dat 'Teen Mom' Cheyenne dit gemeen had met Chelsea Houska
Anonim

Alle 'Teen Mom'-castleden hebben een lange weg afgelegd. En de OG-moeders zijn niet eens tieners meer; het zijn volwassen en verantwoordelijke moeders (voor het grootste deel in ieder geval) die ook hun gezin hebben laten groeien.

Niet elke tienermoeder had het ook gemakkelijk. Naast de worsteling om daadwerkelijk een kind te baren in hun tienerjaren, hadden deze moeders ook te maken met school, familiedruk en, het ergste: relatieproblemen.

Fans herinneren zich hoe veel van de moeders worstelen om effectief op te voeden met de tienervaders van hun baby's. Het was een opluchting om veel van de moeders voorbij het punt van hun mannen te zien groeien en later partners te vinden die niet alleen hun hart deden zwijmelen, maar ook die van fans.

Toch merkten kijkers veel overeenkomsten op tussen de verhalen van sommige moeders. Ze merkten namelijk dat 'Teen Mom' Cheyenne helaas veel gemeen had met Chelsea Houska. Maar hoe dan?

'Teen Mom' Cheyenne had baby papa problemen

Fans zullen zich herinneren dat toen 'Teen Mom' voor het eerst het verhaal van Cheyenne deelde, ze eigenlijk geen tienermoeder was.

Hoe oud was Cheyenne toen ze haar baby kreeg? De jonge moeder was 24 -- maar zeker geen tiener. Toch wilde MTV haar voor de show, waarschijnlijk omdat zowel zij als de vader van haar dochter Ryder al eerder op tv waren geweest.

Cheyenne en Cory ontmoetten elkaar op 'The Challenge: Rivals 3', maar het verhaal gaat dat Cheyenne niet zeker wist wie de vader van haar kind was, dus zweeg ze. Op 'Teen Mom' konden fans Cory Ryder zien ontmoeten en de familie echt zien samengroeien.

Maar toen, voordat het verhaal van het eenmalige paar rond was (zoals fans hoopten), ontmoette Cory iemand anders. Nu heeft Cory een dochter (Mila) met zijn vriendin Taylor.

Maar tussendoor? Fans zeggen dat er enkele ongemakkelijke momenten waren die het verhaal van Cheyenne suggereerden dat in lijn was met dat van Chelsea Houska, en op een droevige manier.

Chelsea Houska worstelde met haar ex Adam

Fans herinneren zich dat Chelsea Houska vanaf dag één worstelde met haar tienerzwangerschap. Maar het was niet vanwege de typische tienermoederredenen. Om te beginnen had Chelsea haar vader de hele tijd aan haar zijde. Hij ondersteunde haar niet alleen financieel, maar gaf in de loop der jaren ook behoorlijk goed advies.

Het punt was dat elke keer dat Chelsea's ex, Adam, terug kwam kruipen, ze hem zou accepteren. Welke vreselijke dingen hij ook tegen haar zei, ze zou altijd om hem huilen en smachten.

Het is Chelsea's verdienste dat ze uiteindelijk de banden met problematische Adam verbrak en zich op zichzelf en haar transformatie concentreerde. Adam had ondertussen dezelfde problemen, zowel alleen als met zijn volgende partner, met wie hij ook een dochter had.

Het punt is dat Adam later de rechten op zijn dochter Paislee heeft weggegeven, nadat hij was gescheiden van Paislee's moeder, Taylor Halbur. Hoewel hij nog steeds een relatie lijkt te hebben met Aubree, de dochter van Chelsea, is hij min of meer de ghosted van zijn tweede kind.

Kijkers zeggen dat de verhaallijn van Cheyenne parallel loopt met die van Chelsea

Hoewel veel fans Cheyenne prijzen omdat ze een sterke alleenstaande moeder is en doet wat goed is voor haar dochter (Ryder heeft een genetische aandoening en is vaak opgenomen in het ziekenhuis), is er meer aan de hand, zeggen kijkers.

Sommigen denken zelfs dat 'Cheyenne slechte energie is', in de zin dat ze jaloers was op Cory en ongelukkig was dat de twee niet samen waren. Dit staat enigszins in contrast met de perceptie van de kijkers van Chelsea en Adam (omdat de meeste fans medelijden hadden met Chelsea), maar het is een vergelijkbare verhaallijn, zeggen ze.

Ten eerste heeft het paar samen een kind, maar verschillende factoren houden ze uit elkaar. Voor Cheyenne waren het haar eigen twijfels over Ryders vaderschap; voor Chelsea was Adam regelrechte ghosting van haar.

Dan is het stel niet meer samen en vindt de man een nieuw iemand. Voor Cheyenne was het Cory die Taylor vond en heel snel een baby kreeg (waarvan hij zelfs toegaf dat hij er niet blij mee was toen hij zijn ex vertelde over de zwangerschap op 'Teen Mom'); voor Chelsea was het Adam ghosting, en toen nog een kind krijgen terwijl hij Aubree negeerde.

Kijkers vertellen dat Cheyenne wat jaloerse energie lijkt af te geven en dat ze niet erg aardig was tegen Cory toen hij vertelde dat Taylor bij hem introk en dat ze een baby kregen. Ze suggereren dat 'Teen Mom' Cheyenne en 'Teen Mom' Chelsea allebei in een situatie verkeerden waarin ze jaloers, een beetje wraakzuchtig en ongelukkig waren - om verschillende redenen.

Het verschil is natuurlijk dat Chelsea op een gezonde manier verder leek te gaan, terwijl kijkers twijfels hadden over Cheyenne's zetten met Cory.

Met wie is Cheyenne van 'Teen Mom' nu?

Tegenwoordig weerspiegelen de zorgen van fans over Cheyenne niet de realiteit. Dat is goed nieuws voor de moeder van twee, die onlangs haar tweede baby verwelkomde. Dus is Cheyenne van 'Teen Mom OG' verloofd? Ja, Zach, de vader van haar zoon, is tegenwoordig haar verloofde.

Fans zeggen dat de dingen zijn omgedraaid voor de realityster, en ze is voorbij de dagen van kleine prikken tegen de vriendin van haar ex (want dat is het leven dat ze wilde, zeggen fans) -- en druk bezig met het genieten van haar eigen leven en zakelijke bewegingen.

Aanbevolen: