Waarom fans van Justin en Hailey Bieber nieuwe gedachten hebben over hun huwelijk

Inhoudsopgave:

Waarom fans van Justin en Hailey Bieber nieuwe gedachten hebben over hun huwelijk
Waarom fans van Justin en Hailey Bieber nieuwe gedachten hebben over hun huwelijk
Anonim

Justin en Hailey Bieber verschenen onlangs in de podcast In Good Faith, gehost door Chelsea en Judah Smith. Het onderwerp van de podcastaflevering was huwelijk en relaties. Voor het eerst spraken de Biebers in het openbaar over de beginperiode van hun huwelijk en bespraken ze openlijk de ups en downs die ze samen doormaakten.

Iedereen herinnert zich de paparazzi-foto's van Justin en Hailey huilend naast Citi Bikes in 2018 in New York. Het gerucht ging dat het paar al privé was getrouwd. Uit documenten van het gerechtsgebouw blijkt dat het paar in 2018 in New York City is getrouwd, en ze erkennen allebei dat ze al een jaar getrouwd zijn en samenwonen voorafgaand aan hun huwelijk in 2019. Ze spraken over dit soort momenten, en meer, in de podcast.

10 Trouwdagkriebels

Justin beschrijft dat hij "nerveus" was op de dag van zijn huwelijk. Het paar stapte in het huwelijksbootje in het bijzijn van familie en vrienden in de Montage Palmetto Bluff in South Carolina. Hij zei dat het "de meest buitenlichamelijke ervaring was die ik ooit heb gehad." Dat zegt veel, aangezien Justin al sinds zijn jonge jaren een wervelende popsterlevensstijl heeft.

9 redenen voor hun tweede ceremonie

Hoewel het paar al wettelijk getrouwd was, wilden Justin en Hailey een tweede ceremonie houden voor hun familie, vrienden en geliefden. Hailey zegt dat de bruiloft 'echt voor iedereen was'. Ze verwijzen naar 30 september 2019 als hun officiële trouwdatum. Hailey beschrijft dat ze herinneringen aan de trouwdag wil hebben, van het dragen van een witte jurk tot het door het gangpad lopen van haar vader en het hebben van foto's om op terug te kijken. Justin beschrijft dat hij een tweede ceremonie wilde om de "ernst" en "betekenis van wat het huwelijk betekent" te eren. Hij legde uit: "Het is een stap van geloof om al deze mensen naar ons te laten kijken terwijl we onze liefde voor elkaar verklaren."

8 Hailey had nooit gedacht dat ze op 21-jarige leeftijd een bruid zou zijn

Hailey onthulde dat toen het paar voor het eerst dateerde en vervolgens uit elkaar ging, ze het erover eens waren dat als ze ooit weer bij elkaar zouden komen, ze zouden trouwen. Maar misschien niet zo jong. “Ik had niet gedacht dat ik op mijn 21e zou trouwen. Vroeger dacht ik altijd in mijn hoofd: als Justin en ik weer bij elkaar komen, zal ik op latere leeftijd een beetje ouder zijn. Maar God had zoiets van, hier ben jij op je 21ste.” Justin was 24 toen ze in 2019 trouwden.

7 Justin en Hailey's relatie tijdlijn

Het paar erkent de publieke kritiek die ze kregen toen ze in het huwelijksbootje stapten, maar de twee hadden dezelfde doelen om te trouwen en een gezin te stichten terwijl ze jong waren. Hailey breekt de tijdlijn van hun relatie af. Van het samenzijn in juni, verloofd in juli en getrouwd in september 2018. Ze legt uit dat dit geen overhaaste beslissing was, aangezien het paar elkaar al sinds hun tienerjaren kent en voor het eerst gedateerd in 2016. Hailey zegt: "Het was niet de meest conventionele manier, maar wat maakt het uit om conventioneel te zijn?!" Hailey onthulde ook dat ze door mensen werd ondervraagd toen ze weer bij elkaar kwamen, en waarom ze zo snel met Justin trouwde. "We hebben kussengesprekken waarin hij me vertelt dat mijn grootste doel in het leven is om een gezond gezin te stichten. En in mijn gedachten ben ik net alsof ik niet denk dat dat B. S. omdat hij dat niet hoeft te zeggen.”

6 Justin is een echte romanticus

Sommigen denken misschien dat het te jong is om op 24-jarige leeftijd een echtgenoot te worden, maar niet voor Justin, die net als de rest van ons een hopeloze romanticus is. Hij beschrijft dat hij altijd 'het sprookjesleven van een vrouw en kinderen' wilde hebben en dat 'het altijd aantrekkelijk voor hem is geweest'. Hij zei verder dat hij van romantiek houdt, vooral van films als The Notebook, die ze de avond voor hun huwelijksceremonie samen bekeken.

5 Justins harde werk voor een gezondere levensstijl

Terwijl Justin vrijgezel was, de wereld toerde en het leven leidde van een beroemde popster, geeft hij toe dat hij eenzaam was en niet "het helemaal alleen wilde doen.” (Wacht zijn hit 'Lonely.' in de rij) Hij wilde een partner om zijn levensstijl mee te delen. En dit was de reden waarom hij klaar was voor een gezin. "Ik realiseerde me dat het een serieuze genezing was die ik moest doormaken om op een plek te komen waar ik een gezonde serieuze relatie kon hebben, omdat ik veel trauma's en littekens had. Ik nam me voor om aan die dingen te werken, gezond te worden, en gelukkig accepteerde Hailey me gewoon zoals ik was. Justin herinnert zich dat hij het meeste handwerk deed om gezonder te worden in de tijd dat hij niet bij Hailey was. "Er waren nachten dat ik een dagboek bijhield en over je praatte, [Hailey] wist niet dat ik met jou ging trouwen."

4 Hailey geeft toe Justin pijn te hebben gedaan tijdens hun eerste split

Het paar erkende dat ze niet met elkaar spraken nadat ze in 2016 uit elkaar gingen, en Hailey herinnert zich dat het een trieste periode was. Hoewel het paar het huwelijk en een gezin besprak, beschrijft Hailey dat Justin aarzelde of Hailey zijn vrouw zou zijn. Ze zegt: Ik deed iets dat hem echt pijn deed, en ik denk dat het dat idee uit zijn hoofd heeft gehaald … Er was een gestold moment dat het idee van mij voor jou beschadigde. Tijdens hun podcast-interview werd niet bekendgemaakt wat Hailey precies deed waardoor er een breuk ontstond.

3 Verschillende gezinsopvoedingen

Hailey dankt haar vermogen om een ondersteunende vrouw te zijn door te zien hoe de relatie van haar eigen ouders opgroeide. “Mijn ouders waren mijn hele leven beste vrienden. Ze zijn al samen sinds ze 19 waren. Een groot deel van de stabiliteit die ik in onze relatie breng, is omdat ik opgroeide in een huis waar ik mijn ouders samen zag zijn.' Justin beschrijft het hebben van de tegenovergestelde familie-opvoeding, dat is de reden waarom hij er altijd naar heeft gestreefd een gezin te stichten. "Ik wilde hebben wat ik niet had."

2 Hailey had in het begin twijfels

Het is gemakkelijk om naar Hailey, een prachtig model met een superster-echtgenoot, te kijken en te vergeten dat ze een mens is zoals iedereen. Hailey geeft toe dat ze het in het begin van hun huwelijk moeilijk hadden, terwijl Justin ups en downs doormaakte. Ze crediteert het bereiken van haar moeder voor steun.“Een bepaalde keer toen we in Brooklyn waren en ik belde haar en huilde en zei dat ik het gewoon niet kan. Er is geen manier dat ik dit zal kunnen doen als het voor altijd zo zal zijn. Als ik geen steun had gehad, was het tien keer moeilijker geweest.” Hailey beschrijft echter dat ze vertrouwen heeft in de beslissing die ze heeft genomen om Justin lief te hebben en te steunen in moeilijke tijden, en dat ze nooit iemand zou verlaten tijdens "de slechtste tijd in hun leven potentieel."

1 Wat het huwelijk de Biebers heeft geleerd

Zowel Hailey als Justin blijven groeien en leren samen hoe ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Hailey beschrijft het huwelijk als 50/50, en niet één persoon heeft altijd gelijk. Justin gelooft dat het huwelijk een weerspiegeling is geweest en 'een onthuller die ons onze blinde vlekken laat zien'. Het paar onthulde ook dat ze spraken met iemand genaamd Dr. Molly, en verwezen naar het spreken met een therapeut en andere externe personen in moeilijke tijden.

Aanbevolen: