De waarheid over de vriendin van Brandon Thomas Lee en zijn vroegere relaties

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriendin van Brandon Thomas Lee en zijn vroegere relaties
De waarheid over de vriendin van Brandon Thomas Lee en zijn vroegere relaties
Anonim

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er een handvol beroemde koppels geweest die echt de aandacht van de wereld hebben weten te trekken. Nadat bijvoorbeeld een privé-opname van Pamela Anderson en Tommy Lee was uitgelekt, leek het alsof er een tijdje overal werd gepraat over het powerkoppel. In feite is die tijd in het leven van het paar meer dan twee decennia later zo gedenkwaardig dat het de recente biografische miniserie Pan & Tommy inspireerde.

Gezien hoe de pers en het publiek op een gegeven moment aandacht besteedden aan Pamela Anderson en Tommy Lee, moet hun oudste zoon Brandon een idee hebben van hoe dat was. Met dat in gedachten zou je denken dat Brandon de schijnwerpers misschien zou vermijden, maar in plaats daarvan voegde hij zich bij de cast van The Hills: New Beginnings. Terwijl sommige mensen zich afvragen hoe nep The Hills: New Beginnings misschien is, maakte de show fans geïnteresseerd in het persoonlijke leven van Brandon. Als gevolg hiervan zijn er veel mensen die willen weten met wie Brandon nu te maken heeft en met wie hij in het verleden uitging.

Met wie is Brandon Thomas Lee nu aan het daten?

Sinds Brandon Thomas Lee op zichzelf bekend werd, lijkt het alsof hij een gecompliceerde relatie met roem heeft. Per slot van rekening lijkt Brandon soms veel bekendheid te verlangen, maar tegelijkertijd lijkt hij ook alsof hij mensen wil laten geloven dat hij niet om de schijnwerpers geeft. Gezien de manier waarop hij zijn bekendheid lijkt te adresseren, zou het niemand moeten verbazen dat, hoewel het duidelijk lijkt dat Brandon een vriendin heeft, hij de relatie tot nu toe niet heeft bevestigd.

Sinds oktober 2021 lijkt het erop dat Brandon Thomas Lee betrokken is geweest bij een Australische influencer met de naam Lily Easton. In die maand waren ze immers allebei op vakantie in Mexico en hebben ze elkaar getagd in hun Instagram stories. Natuurlijk hadden de twee jonge mensen in die tijd gemakkelijk vrienden kunnen zijn.

De maand daarop, in november 2021, werd het een stuk makkelijker om te concluderen dat Brandon Thomas Lee en Lily Easton een stel waren. Op 4 november hield Brandon een evenement voor zijn kledingmerk waar veel van zijn vrienden en familie aanwezig waren. Tijdens het evenement poseerde Brandon met Lily aan zijn zijde voor een foto met zijn rijke en beroemde ouders en zijn broer samen met hun partners.

Sinds november 2021 heeft de sociale media-activiteit van Brandon Thomas Lee en Lily Easton meer bewijs geleverd dat ze een stel zijn. Ze hebben bijvoorbeeld op elkaars berichten gereageerd en toen Lily een foto toevoegde van een shirtloze Brandon die haar een kom ontbijtgranen brengt, voegde ze een bijschrift toe met de tekst "Elke ochtend".

Brandon Thomas Lee's romantische geschiedenis

Jaren voordat fans geloofden dat hij met Lily Easton aan het daten was, begonnen de krantenkoppen over het liefdesleven van Brandon Thomas Lee online te verschijnen. Bijvoorbeeld, helemaal terug in 2015, rapporten dat Brandon met Bella Thorne aan het daten was, begon online te verschijnen. Omdat The Hills: New Beginning pas jaren later op televisie in première ging, stond Brandon op dat moment natuurlijk gewoon bekend als de zoon van Tommy Lee en Pamela Anderson.

Sinds de relatie tussen Brandon Thomas Lee en Bella Thorne van zeer korte duur was, kwam hij vrij om later in 2015 met Raina Lawson te gaan daten. Raina is een redelijk succesvol model dat met een aantal bekende merken heeft gewerkt en is ook gepassioneerd over haar. liefde voor dieren. In een ongemakkelijke draai blijkt dat Raina bevriend was met Brandon's ex Bella Thorne.

Toen Brandon Thomas Lee weer vrijgezel werd, raakte hij in 2016 betrokken bij Pyper Smith en ze bleven ongeveer een jaar samen. Net als Raina Lawson is Smith een model en in 2020 raakte Brandon betrokken bij een andere vrouw die betaald wordt om te poseren voor foto's, Daniella Beckerman. Beckerman, getekend bij Elite Model Management in LA en Miami, is ook een social media influencer en ze verscheen in afleveringen van The Hills: New Beginnings op Brandon's schouder.

Van alle vrouwen met wie Brandon Thomas Lee is uitgegaan, is verreweg de beroemdste de acteur Kathryn Newton met wie hij van augustus tot oktober 2019 betrokken was.

Nadat ze voor het eerst beroemd werd toen ze zich bij de cast van de sitcom Gary Unmarried voegde, ging Newton de hoofdrol spelen in Big Little Lies, waardoor ze met een aantal legendarische sterren kon werken. Op het grote scherm speelde Newton onder meer in films als Paranormal Activity 4, Blockers, Detective Pikachu en Freaky.

Aanbevolen: