10 citaten over Chris Evans (van zijn vroegere vriendinnen)

Inhoudsopgave:

10 citaten over Chris Evans (van zijn vroegere vriendinnen)
10 citaten over Chris Evans (van zijn vroegere vriendinnen)
Anonim

Met zijn populariteit en knappe uiterlijk is het geen verrassing dat A vengers ster Chris Evans constant zijn geluk heeft beproefd in de liefde afdeling, soms met beroemdheden zoals hij. Bleeding Heart ster Jessica Biel was waarschijnlijk de eerste bekende vriendin van Chris. Het voormalige stel begon in 2001 te daten en werkte naast elkaar in twee films. Hoewel ze in 2006 stopten, had het paar blijkbaar hoge verwachtingen van hun toekomst samen en voor en na hun breuk sprak Jessica veel over Chris.

Na het einde van zijn relatie met Jessica Biel, begon Evans in 2016 met actrice Jenny Slate te daten. Het paar ging kort uit voordat ze in februari 2017 uit elkaar gingen. Evans en Slate gaven hun liefde later een tweede proef voordat ze de zaken voorgoed beëindigden in maart 2018. Ondanks dat het niet lukte, is het paar erg vriendelijk gebleven en hebben ze niets dan leuke dingen over elkaar te zeggen. anderen. Hier zijn een paar citaten die sommige ex-vriendinnen van Evan over hem hebben gedeeld.

10 Hij is een bewaarder

Op de vraag hoe romantisch Chris was als vriendje, vertelde Jessica hoe de acteur haar bed vulde met rozen op haar 21e verjaardag. Ja. Toen ik 21 werd, werd ik eigenlijk wakker en vond mijn bed bedekt met rozenblaadjes. Midden in de nacht had hij minstens 24 rozen in alle verschillende kleuren uit elkaar gehaald en de bloemblaadjes overal gestrooid. Hij is zeker een blijvertje.'

9 Chris wilde een gezin

Evans' relatie met Biel werd blijkbaar behoorlijk serieus omdat de acteur op een gegeven moment met haar over het huwelijk sprak. Dit veroorzaakte geruchten over een vermeende verloving tussen de twee.“We hebben het er altijd over. We willen allebei trouwen en we willen allebei kinderen. Maar we zijn niet verloofd, dus de geruchten zijn vals…tot nu toe', zei Biel in een interview.

8 Hij is een van de aardigste mensen ooit

Over haar relatie met de acteur gesproken, Jenny Slate beschreef Evans ooit als een van de aardigste mensen die ze ooit heeft ontmoet. "Chris is echt een van de aardigste mensen die ik ooit heb ontmoet, tot het punt waarop ik soms naar hem keek en het mijn hart zou breken … Zijn hart is waarschijnlijk goudkleurig als je het zou kunnen schilderen."

7 Hij wordt door velen geobjectiveerd

Daten met een van de heetste mannen in de branche heeft zeker nadelen. Voor Slate betekende het dat je constant vrouwen moest verdragen die rond de acteur stroomden. In een interview gaf Slate toe dat hij worstelde met het daten van iemand die zich voorhield als een sekssymbool. “Als je een vrouw bent die geeft om haar vrijheid, haar rechten en het gevoel een individu te zijn, dan is het verwarrend om uit te gaan met een van de meest geobjectiveerde mensen ter wereld.”

6 Chris is erg beroemd… Zelfs zijn exen konden het niet bijhouden

Slate is op zichzelf misschien populair, maar zelfs zij kon de roem van Evans niet bijhouden. “Voor hem is het heel anders om naar een restaurant te gaan dan voor mij. Ik zit voor mijn raam en zeg 'hallo' tegen mensen op straat. Ik heb meer vrijheid omdat ik geen Captain America ben. Ik ben meestal een tekenfilm, 'zei ze ooit, verwijzend naar haar frequente optredens waarin stripfiguren werden uitgesproken.

5 Hij is Jenny's vriendje uit groep 7

Tijdens de première van The Secret Life of Pets vergeleek Jenny Evans met haar verliefdheid op de middelbare school. "We zijn twee tieners uit Massachusetts, dus het voelt een beetje alsof ik mijn gedroomde vriendje van groep 7 heb", zei de actrice. Ze onthulde verder dat ze elkaar nooit als kinderen hebben gekend, ondanks dat ze een half uur van elkaar zijn opgegroeid.

4 Hij is een lief mens

Een van de vele dingen die de actrice zich van haar ex zal herinneren, is zijn beminnelijke persoonlijkheid. Hoewel zowel Evans als Slate belangrijke details van hun relatie privé hebben gehouden, vindt de actrice het niet erg om te vertellen hoe lief hij voor haar en anderen om hem heen was.

3 Hij is mooi van binnen

Evans is zonder twijfel een van de knapste mannen in het huidige Hollywood en als de woorden van Slate iets over het hoofd zien, is de acteur van binnen net zo mooi. In een interview zei de actrice: We houden allemaal zoveel van elkaar, en het is een echte echte liefde, ik bedoel, ik heb maar doorgegaan over hoe mooi Chris is. Dat is hij, van binnen en van buiten.'

2 Jenny kan 90 uur met Chris rondhangen

Jenny bekende dat ze een beetje bang was voordat ze Chris ontmoette omdat ze niet wist wat ze kon verwachten. 'Nou, ik ken hem niet. Hij is een gigantische man met enorme spieren en hij is Captain America. Hoe kunnen we ooit contact maken? maar de eerste nacht dat we rondhingen, dacht ik: 'Wauw, ik zou wel 90 uur met Chris kunnen rondhangen.' En afgaand op hun poging tot een relatie, genoot Chris duidelijk van tijd doorbrengen met Leisteen ook.

1 Jenny denkt dat hij dromerig en prachtig is

We vinden Chris Evans prachtig en Jenny Slate ook. Terwijl ze nog steeds met hem aan het daten was, tweette de actrice ooit over Evans: "Mijn vriend doet veel dromerige en genereuze dingen, maar nummer 1 in mijn gedachten is nu hoe hij mijn nieuwe coltruien viert / me hem mijn online winkelbuit laat zien en me aanmoedigt".

Aanbevolen: