De waarheid over de geheime relaties van Miranda Cosgrove

Inhoudsopgave:

De waarheid over de geheime relaties van Miranda Cosgrove
De waarheid over de geheime relaties van Miranda Cosgrove
Anonim

Miranda Cosgrove is verre van de enige jonge beroemdheid die hun relatie geheim houdt. Terwijl sommige van 's werelds grootste sterretjes hun relaties laten zien (ten goede of ten kwade), houden anderen de zaken geheim. Dit omvat mensen als Euphoria-ster Sydney Sweeney en haar vriend en zelfs Hannah Montana en Pretty Smart-ster Emily Osment en haar relatiegeschiedenis. Hoewel dit misschien een slimme manier is om de pers van zich af te houden en de privacy te behouden, maakt het fans ook ongelooflijk nieuwsgierig. En met dit gevoel heeft Miranda Cosgrove te maken gehad.

Hoewel velen zich hebben afgevraagd wat er met Miranda Cosgrove is gebeurd na iCarly, hebben anderen wanhopig geprobeerd erachter te komen wat er gaande is in haar datingleven. Miranda is tenslotte een onmiskenbaar aantrekkelijke, getalenteerde en ooit extreem populaire Nickelodeon-ster en kindacteur. Dus, natuurlijk, zou ze een magneet zijn voor elke aanbidder. Om nog maar te zwijgen over de belangstelling van de media voor het liefdesleven van starlet. Maar Miranda heeft geheimzinnig gedaan. Daarom is er maar zo veel dat we weten over met wie ze is uitgegaan en of ze momenteel een vriend heeft. Dit is wat we weten…

Het begin van Miranda Cosgrove's relatiegeschiedenis

In 2007, helemaal aan het begin van iCarly's run, had Miranda naar verluidt een relatie met Big Time Rush-ster, James Maslow. Volgens Elite Daily werd het stel samen gespot op een paar grote evenementen in de branche. Wat er tussen hen gebeurde, was echter van korte duur, aangezien hun affaire in 2008 blijkbaar voorbij was. Toch zijn de twee al jaren samen gespot, maar op een platonische manier. Dus wat er tussen hen gebeurde, liep duidelijk niet al te slecht af. Maar het feit dat de pers zo weinig wist over de relatie tussen Miranda en James Maslow, was het eerste teken dat dit een ster was die niet al haar romantiek wilde laten zien.

Onmiddellijk na haar breuk met James Maslow, was Miranda betrokken bij haar eerste langdurige relatie. En tot op de dag van vandaag is het degene waar we het meest over weten. En dat is haar relatie met Nat Wolff. Ja, Miranda besloot het in de Nickelodeon-familie te houden door te daten met de ster van The Naked Brothers Band.

Gezien het feit dat de toekomstige ster van Paper Towns en Joe Exotic ook op hetzelfde netwerk als Miranda zat, was het niet helemaal vreemd dat ze op dezelfde evenementen werden gespot. Maar in 2010, toen de twee samen een concert verlieten, begonnen fans te beseffen dat er misschien liefde in de lucht was. Volgens Just Jared ontkende Miranda echter publiekelijk dat er iets tussen hen was gebeurd. Maar dit onderdrukte de datinggeruchten niet. Vooral sinds ze Seventeen in 2011 vertelde dat ze het net had uitgemaakt met het enige serieuze vriendje dat ze ooit had gehad. Tot dat moment werd Miranda eigenlijk alleen op een consistente basis met Nat gespot en de twee leken absoluut enige chemie te hebben gehad.

"Ik heb maar één serieuze vriend gehad, maar we hebben drie jaar een relatie gehad. We zijn niet zo lang geleden uit elkaar gegaan. Hij is de enige man die ik heel erg leuk vond. Mensen zeggen dat ze die ene persoon hebben die ze nooit vergeten - Ik voel me zo. Ook al praten we niet veel meer, hij zal degene zijn die ontsnapte ", vertelde Miranda in 2011 aan Seventeen zonder Nat bij naam te noemen.

Miranda ging ook uit met Demi Lovato's ex en Noah Centineo

Na haar vermeende splitsing van Nat Wolff, zou Miranda ook samen met twee andere sterren zijn geweest. Een daarvan is Demi Lovato's controversiële ex-vriend, Max Ehrich en de andere, de ster van To All The Boys I've Loved. Natuurlijk, net als de vorige vriendjes, heeft Miranda ontkend (of gewoon niet geconformeerd) om bij hen te zijn. Dit lijkt echt deel uit te maken van haar M. O. om haar privéleven privé te houden. Toch beweren talloze verkooppunten dat er genoeg bewijs is om te zeggen dat Miranda betrokken was bij deze twee mannen.

Miranda's vermeende affaire met Max Ehrich vond plaats lang voordat hij vastgebonden was aan Demi. Eigenlijk gebeurde het nadat hij een gastrol had gespeeld in een aflevering van iCarly. Hoewel het paar in 2012 werd gezien terwijl ze rondhingen, beweerde Miranda dat de twee "gewoon vrienden" waren.

Wat Noah Centineo betreft, Miranda zou het moeilijker hebben om te ontkennen dat er iets is gebeurd. De twee werden tenslotte een paar keer gespot op dates in de stad. Dit geldt ook voor de tijd dat ze in 2013 samen naar een Lakers-wedstrijd gingen. Maar, in tegenstelling tot een paar andere romances van Noah, werd wat er tussen hem en Miranda gebeurde meestal geheim gehouden.

Miranda Cosgrove is momenteel aan het daten

Nou, technisch gezien weten we niet of Miranda met één persoon aan het daten is of met meerdere. Maar we weten wel dat ze absoluut aan het daten is. Dit komt omdat ze het zelf zei tijdens een interview voor de iCarly-reboot in juni 2021.

Tijdens het interview zei Miranda dat haar iCarly-collega (en echte buurvrouw) Jerry Trainor erg behulpzaam is geweest wanneer Miranda een "slechte datingervaring" heeft. Dit is iets dat de ster beweert in het echte leven met een behoorlijk bedrag te maken te hebben. Misschien is dit een van de redenen waarom ze zo geheimzinnig doet over haar partners… Ze heeft de juiste niet gevonden. Bovendien, omdat ze alles zo privé houdt, kan Miranda met zoveel of zo weinig mensen daten zonder te worden beoordeeld. Wat haar verhaal ook is, we hopen dat ze precies vindt wat ze zoekt, als dat is wat ze wil.

Aanbevolen: