Wie is Pamela Anderson en Tommy Lee's zoon Brandon Thomas Lee?

Inhoudsopgave:

Wie is Pamela Anderson en Tommy Lee's zoon Brandon Thomas Lee?
Wie is Pamela Anderson en Tommy Lee's zoon Brandon Thomas Lee?
Anonim

Met de populariteit van de gelimiteerde serie Pam & Tommy raakten fans over de hele wereld steeds meer geïnteresseerd in het iconische koppel uit de jaren 90 en hun turbulente relatie. Hoewel er veel informatie beschikbaar is over zowel Pamela Anderson als Tommy Lee, zijn hun kinderen zeker niet zo'n open boek.

Vandaag nemen we een kijkje bij hun zoon Brandon Thomas Lee. Van waar je hem in had kunnen zien, tot wat zijn relatie met zijn ouders nu is - blijf scrollen om erachter te komen!

7 Brandon Thomas Lee werd geboren in 1996 en hij heeft een jongere broer, Dylan Jagger

Brandon Thomas Lee werd geboren op 5 juni 1996, en hij is de oudste van de twee zonen die Pamela Anderson en Tommy Lee hebben. Zijn broer Dylan Jagger werd een jaar later geboren - op 29 december 1997. Brandons ouders scheidden in 1998 toen hij nog maar 20 maanden oud was. Pamela Anderson zocht de volledige voogdij over Brandon en Dylan, wat ze kreeg. Terwijl Tommy Lee werd gearresteerd voor misbruik van het huwelijk nadat hij Pamela had aangevallen, bleven de twee af en toe daten tot het begin van de jaren 2000

6 Brandon Thomas Lee is een acteur en een model

Brandon begon zijn carrière als model toen hij op jonge leeftijd werd gescout door Next Management. Hij onthulde echter dat hij zichzelf nooit in de modellenindustrie zag:

"Ik was niet echt van het werken in de amusementsindustrie; nou ja, niet per se modelleren; en ik heb nooit echt gedacht dat ik de modellook had. Ik dacht altijd dat ik in de film wilde spelen en modellen moesten wees super lang en knap."

Gelukkig boekte de ster ook een paar acteeroptredens en in 2018 speelde hij samen met Bella Thorne in een aflevering van de anthologietelevisieshow Tales. Volgens zijn IMDb-profiel verscheen hij ook in de show Acting for a Cause, evenals in de sci-fi actie-avonturenfilm Cosmic Sin waarin hij samen met Bruce Willis en Frank Grillo schittert. Momenteel heeft Brandon één project in post-productie - de nog te verschijnen dramafilm Zero Road.

5 Brandon Thomas Lee was een castlid van 'The Hills: New Beginnings'

Degenen die fan zijn van reality-televisie, herkennen Brandon Thomas Lee misschien van de reboot van 2019 van The Hills, de populaire MTV-reality-tv-show uit de jaren 2000. Met de titel The Hills: New Beginnings, liep de show twee seizoenen voordat hij werd geannuleerd. Velen konden het echter niet helpen, maar vroegen zich af hoeveel van de show eigenlijk was gescript. Dit is wat Brandon zei over deelname aan de cast:

"Ik denk niet dat het doel ooit is geweest om een reality-tv-ster te worden, ik denk dat dit meer een kans is voor mensen om mij en mijn pad te leren kennen en wat ik heb gedaan. Ik ben nog steeds aan het acteren, ik werk nog steeds in de mode, dat is mijn belangrijkste focus. Dit volgt me gewoon in mijn leven en ik heb het gevoel dat het mensen de kans geeft om me te leren kennen, omdat ik zo'n privéleven heb geleid."

4 Volgens zijn Pamela Anderson drinkt Brandon Thomas Lee niet

Het lijdt geen twijfel dat Brandon Thomas Lee zag hoe een wilde rockstar-levensstijl eruit kan zien, en daarom zullen velen misschien verbaasd zijn om te horen dat de jonge ster niet drinkt - althans volgens zijn moeder Pamela. Dit is wat ze onthulde:

"Hij is zo wild en dat is wat ik zo leuk vind aan hem… En hij is nuchter. Hij drinkt niet en hij heeft zo'n geweldige tijd. Voor sommige mensen neemt [drinken] je persoonlijkheid weg."

3 Brandon Thomas Lee heeft geen goede relatie met zijn vader, Tommy

Degenen die The Hills: New Beginnings hebben gezien, herinneren zich waarschijnlijk dat Brandon onthulde dat hij niet de beste relatie met zijn vader heeft. Onlangs lijken de twee ruzie te hebben gekregen en naar verluidt heeft Brandon Tommy Lee geslagen - iets dat Brandon beweert te hebben gedaan uit zelfverdediging.

Tommy twitterde dit na het evenement: "Mijn verloofde en ik lagen in bed toen mijn zoon de kamer binnenstormde en me aanviel. Ik vroeg hem het huis te verlaten en hij sloeg me bewusteloos. Hij rende weg van de politie. DAT is de waarheid."

Wat de waarheid ook moge zijn, de twee hebben duidelijk geen geweldige relatie en gezien het feit dat Brandon opgroeide bij Pamela, hebben ze dat waarschijnlijk nooit gehad.

2 Maar Brandon Thomas Lee lijkt dicht bij zijn moeder, Pamela

Pamela Anderson bespreekt ridderschap in 'The Ellen DeGeneres Show' in 2015
Pamela Anderson bespreekt ridderschap in 'The Ellen DeGeneres Show' in 2015

Hoewel Brandon Thomas Lee zeker niet te dicht bij zijn vader staat, is zijn relatie met zijn moeder Pamela Anderson zeker veel beter. De twee zeggen altijd geweldige dingen over elkaar in het openbaar, en Anderson had zelfs een paar cameo's op The Hills: New Beginnings. De Baywatch-ster erkende echter wel dat haar zonen niet de gemakkelijkste opvoeding hadden.

"Mijn kinderen en ik zijn heel close. Nu zijn ze oud genoeg om het te begrijpen. Maar in de hitte van het moment hebben we allemaal geleden. Het breekt mijn hart dat een van mijn beslissingen hen op een negatieve manier beïnvloedde. Ik ben verdrietig dat ik ze pijn heb gedaan. Ik heb ze beschermd. Ik heb ze niet over de rode loper gesleept. Ze wilden niet beroemd worden. Ik was er absoluut tegen dat ze werden gefotografeerd. Het waren geen rekwisieten. Ze groeien op met hun eigen identiteit - los van de waanzin - en gedijen ervoor."

1 Brandon Lee gedateerde actrices Bella Thorne en Kathryn Newton

Als het gaat om het privéleven van Brandon Thomas Lee, werd hij de afgelopen jaren in verband gebracht met een paar beroemde dames. In het voorjaar van 2015 ging Brandon kort uit met voormalig Disney Channel-ster Bella Thorne, waarna hij overstapte naar model Raina Lawson. In de vroege herfst van 2019 ging Brandon uit met Big Little Lies-ster Kathryn Newton, en daarna had hij een relatie met model Daniella Beckerman, die fans nogal wat te zien kregen op The Hills: New Beginnings. Momenteel lijkt de jonge ster vrijgezel te zijn.

Aanbevolen: