Mary Cosby's nettowaarde en 'echte huisvrouwen'-salaris, onthuld

Inhoudsopgave:

Mary Cosby's nettowaarde en 'echte huisvrouwen'-salaris, onthuld
Mary Cosby's nettowaarde en 'echte huisvrouwen'-salaris, onthuld
Anonim

Mary Cosby was een centraal personage in The Real Housewives of S alt Lake City en was de bron van heel wat drama en controverse tijdens haar tijd in de serie. De reality-tv-ster stond bekend als de First Lady in haar kerk en nam het op tegen een aantal van haar castgenoten op explosieve momenten die haar mond deden openvallen.

Haar laatste problemen met de show hebben geleid tot haar weigering om deel te nemen aan de reünieshow, wat nog meer drama toevoegde aan een toch al gespannen situatie. Seizoen 3 is nu begonnen met filmen, maar Mary Cosby moet nog verschijnen voor het filmen. Haar niet-deelname leidt ertoe dat fans haar gedrag, haar financiële status en de problemen die haar betrokkenheid bij de show teisteren, nauwkeuriger bekijken.

10 Mary Cosby's beperkende 'Real Housewives'-deal

Toen Mary Cosby zich voor het eerst aanmeldde om te schitteren in The Real Housewives Of S alt Lake City, deed ze dat in de wetenschap dat ze een deal tekende die op veel manieren beperkend was. Naar verluidt was in haar contract duidelijk bepaald dat er beperkte loonsverhogingen zouden zijn naarmate de serie vorderde, en op het moment van ondertekening leek ze het eens te zijn met deze clausule, terwijl ze verder ging met de deal die werd aangeboden aan haar.

9 Mary Cosby's 'Real Housewives'-startloon was erg laag

Terwijl veel sterren van de The Real Housewives-serie verbazingwekkend hoge salarissen verdienen voor hun betrokkenheid, kregen Mary Cosby en haar mede-acteurs van Real Housewives of S alt Lake City een zeer lage aanvangsloon, waar ze uiteraard mee instemden als onderdeel van het aanbod dat hen werd voorgelegd. Cosby zou $ 2.000 per aflevering verdienen voor haar deelname aan de show.

8 Mary Cosby heeft onderhandeld over een verhoging voor seizoen 2

Toen seizoen 2 ronddraaide, verklaarde Cosby dat ze zich steeds meer zorgen maakte over het loon dat ze kreeg aangeboden, en ondanks het feit dat er al een vooraf onderhandelde deal was, was ze in staat om een behoorlijke loonsverhoging te krijgen. Seizoen 2 verhoogde haar cheques van $ 2.000 per aflevering naar $ 6. 500 per aflevering, waar ze tevreden mee leek, terwijl ze opnieuw de pen op papier zette.

7 Er is een mogelijkheid voor een verhoging van seizoen 3 van 'RHOSLC'

Toen seizoen 2 begon af te ronden, was geld opnieuw het middelpunt van veel discussies, en Mary Cosby, samen met de andere dames die in de serie verschijnen, kregen te horen dat ze allemaal een lichte verhoging van hun loon konden verwachten toen seizoen 3 begon. Bronnen onthulden dat ze een stijging van ongeveer 10 procent verwachtten toen seizoen 3 begon te filmen.

6 Mary Cosby gaf $ 18, 000 op door niet te verschijnen op de 'RHOSLC'-reünie

Helaas voor Mary Cosby had ze het moeilijk tijdens seizoen 2 en kreeg haar reputatie een enorme klap. Nadat er opmerkingen waren uitgewisseld tussen de sterren, werd ze ervan beschuldigd een racist te zijn en had ze het erg moeilijk om rond het gras te dansen en de hoogst ongepaste racistische opmerkingen die ze maakte.

Ze werd ook gecontroleerd op financiële ongepastheid en ze begon de muren om haar heen te voelen sluiten. Ze weigerde de muziek onder ogen te zien na deze controverse en trok zich terug uit de reünieshow, wat zichzelf $ 18.000 kostte.

5 Mary Cosby kan stoppen met de show

Op dit moment is Mary Cosby niet te zien op de set van seizoen 3 en is ze niet verschenen voor het filmen. Het netwerk is duidelijk overstuur over het gebrek aan deelname aan de reünieshow, wat altijd een enorme aantrekkingskracht is op de kijkcijfers voor hen. Haar falen om op de set te verschijnen voor de eerste opnames van seizoen 3 doet geruchten de ronde doen dat ze Real Housewives of S alt Lake City helemaal heeft verlaten. Het lijkt erop dat ze op dit moment wordt vermist in actie en ervoor kiest om zichzelf van de serie te scheiden, hoewel er geen officiële verklaring is afgelegd.

4 Mary Cosby's huidige nettowaarde

Mary Cosby's huidige vermogen ligt op een indrukwekkende $ 5 miljoen. Dit plaatst haar in een andere financiële positie dan andere dames in de show, aangezien ze niet echt een salaris nodig lijkt te hebben. Haar huidige fortuin suggereert dat ze het vermogen heeft om voor onbepaalde tijd in een impasse te blijven met het netwerk en dat ze misschien meer geld moeten uitgeven om haar terug te regeren, als ze willen dat ze aanblijft en deelneemt aan seizoen 3.

3 Mary Cosby is gebonden voor de rijkste dame op 'RHOSLC'

Om de zaken in perspectief te plaatsen: Mary Cosby is momenteel de rijkste vrouw in de Real Housewives Of S alt Lake City. Ze neemt het op tegen Lisa Barlow, die toevallig ook een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft. Alle ogen zijn gericht op Mary, terwijl fans en castmates worstelen om te bepalen hoe ze haar rijkdom heeft bereikt. Er zijn meer dan een paar vragen over wat ze heeft gedaan om dit geld te verdienen, en de antwoorden blijven vaag.

2 De verbinding tussen de kerk en Mary Cosby's fortuin

Mary Cosby's connectie met de kerk en het feit dat ze in staat is geweest om naadloos een enorm fortuin van $ 5 miljoen te verwerven, heeft gaandeweg een aantal wenkbrauwen doen fronsen. Deze vermoedens waren zo wijdverbreid dat Andy Cohen naar voren stapte en de vragen stelde waar iedereen mee bezig was. Hij kwam meteen naar buiten en vroeg Mary of ze rijkelijk leefde als gevolg van kerkgelden, maar ze ontkende dit agressief en verklaarde dat de kerk niet eens groot genoeg is om haar luxueuze levensstijl te kunnen financieren.

1 Hoe Mary Cosby haar geld verdient

Mary beweert dat ze het grootste deel van haar vermogen heeft verkregen uit een aantal familiebedrijven die ze heeft geërfd. De restaurants van haar grootmoeder en haar lijn van Mari Marta-parfums zouden de belangrijkste bronnen van haar rijkdom zijn. In haar Instagram-bio staat ook dat ze een 'evenementenspecialist' is, wat verwijst naar de mogelijkheid dat ze bijzaak is als evenementenplanner. Er zijn nog steeds vragen en velen hebben zich afgevraagd waarom er geen afbeeldingen van Mary's werkplek in een van haar posts op sociale media staan.

Aanbevolen: