Details over Mary Cosby's grote 'Real Housewives' exit, onthuld

Inhoudsopgave:

Details over Mary Cosby's grote 'Real Housewives' exit, onthuld
Details over Mary Cosby's grote 'Real Housewives' exit, onthuld
Anonim

The Real Housewives franchise staat bekend als een drama vol drama, en elke aflevering belicht routinematig explosieve momenten tussen castleden. Er lijkt echter zoiets te bestaan als 'te veel drama', en tegenwoordig komt dat in de vorm van Mary Cosby's voortdurende gevechten in de show. Haar tijd bij de franchise zat vol met problemen, en ondanks het feit dat Bravo interpersoonlijk drama en momenten verwelkomt die emotioneel geladen en vol spanning zijn, heeft Mary geen gunstige aandacht getrokken.

Haar gevechten zijn raciaal geladen en het is duidelijk dat haar tijd in de show in alle opzichten tumultueus was. Onlangs werden de krantenkoppen gedomineerd door nieuws over haar vertrek, na slechts twee seizoenen in de show.

10 Mary Cosby genoot niet van haar tijd op de show

Te midden van de verwarring, en ondanks de uiteenlopende verhalen die de krantenkoppen hebben gehaald, blijft één ding overduidelijk, en dat is het feit dat Mary Cosby niet heeft genoten van haar tijd op de Real Housewives Of S alt Lake City. Het was een zware rit voor haar en ze heeft met niemand in de show een stabiele ondergrond kunnen vinden. Mary ligt onder vuur vanwege haar opvattingen en overtuigingen, en de integriteit van haar moraal en bedoelingen is zelfs in twijfel getrokken.

9 Mary Cosby's relaties met castleden

Mary Cosby is er niet in geslaagd een sterke band op te bouwen met iemand in de show, ondanks dat ze twee volledige seizoenen met haar medecastleden heeft doorgebracht. Dit is duidelijk geen gemakkelijke ervaring voor haar geweest, en de andere huisvrouwen lijken op geen enkele manier bij haar te passen. Haar opvattingen, gecombineerd met de manier waarop ze zich gedraagt, hebben haar moeilijk gemaakt om mee om te gaan, en ze heeft niet de populariteit gezien die andere huisvrouwen ervoeren toen ze door de groep werden omarmd.

8 Mary Cosby's racistische opmerkingen

Misschien komt het meest verontrustende aspect van Cosby's aanwezigheid op de Real Housewives voort uit haar hoogst ongepaste, raciaal geladen commentaar. Ze heeft te vaak voor haar beurt gesproken om dit als toeval of een soort misstap te beschouwen, waardoor fans haar algehele integriteit en morele structuur in twijfel trekken. Tussen haar opmerkingen over haar Aziatische castlid, Jennie Nguyen met "schuine ogen" en verwijzend naar Jen Shah als een "Mexicaanse schurk", was het te moeilijk voor haar fans om een oogje dicht te knijpen voor haar denigrerende commentaar.

7 Mary's relatie met haar kerk wordt onder de loep genomen

Toen ze het respect van haar leeftijdsgenoten begon te verliezen, realiseerde Mary Cosby zich dat ze op een zeer gladde helling stond. Sinds haar racistisch ongepaste opmerkingen naar de oppervlakte kwamen, begonnen haar mede-huisvrouwen andere aspecten van haar leven nauwkeuriger te analyseren en hebben sindsdien vragen opgeworpen over haar relatie met haar kerk.

Ze hebben Cosby ervan beschuldigd geld te verdienen met haar kerk op een manier onder de tafel en hebben haar relatie met de kerk als 'sekteachtig' bestempeld. Dit maakte haar nog onsympathiek en zorgde voor meer spanning op de set.

6 Mary Cosby vrijgelaten op de 'RHOSLC' reünieshow

Als het moeilijk wordt… Mary Cosby komt blijkbaar niet meer opdagen. Fans waren niet onder de indruk toen ze het op zich nam om te beslissen over de mate van betrokkenheid die ze bij het netwerk zou maken. Ze handelde uit eigen beweging door te weigeren te verschijnen om de reünieshow te filmen, waarvan haar castleden het eens waren dat het een enorme faux pas was. Cosby's flagrante minachting voor haar contractuele verplichtingen was een enorme rode vlag die suggereerde dat haar tijd op de show mogelijk beperkt zou zijn.

5 Mary Cosby heeft de opnames van seizoen 3 overgeslagen

Als haar afwezigheid bij de reünieshow niet genoeg was om haar fans af te schrikken, bleek de volgende actie, of liever het gebrek aan actie, nog schadelijker te zijn voor de reality-tv-ster. Mary Cosby verscheen niet op de set om het derde seizoen te filmen. Er was op dat moment duidelijke spanning tussen Cosby en Bravo, en natuurlijk bestond er ook spanning tussen haar en de andere huisvrouwen, maar haar niet opdagen op haar werk was een aanwijzing voor meer moeilijke tijden die zouden komen.

4 Dit is niet het soort drama dat fans van 'echte huisvrouwen' interesseert

De wereld van reality-televisie gedijt op drama, maar dit is niet het soort drama dat Bravo wil zien, en dit is ook niet het soort conflict dat hun fans interesseert. Interpersoonlijke meningsverschillen, emotionele ruzies en beledigingen over levensstijlkeuzes zijn oppervlakkige conflicten die interesse wekken en het publiek aanspreken. Helaas voor Cosby zijn de meeste fans het erover eens dat haar racistische commentaar zowel toondoof als destructief was, en in een wereld die streeft naar gelijkheid en rassenbewustzijn, is er gewoon geen ruimte voor haar gesprek.

3 Mary Cosby nam schijnbaar afscheid

Mary Cosby's vertrek uit de show leek onvermijdelijk en recente opmerkingen die ze op sociale media maakte, leken erop te wijzen dat ze afscheid nam van haar fans. Ze bedankte hen allemaal voor hun liefde en steun en het leek erop dat ze haar relatie met de show beëindigde en zich voorbereidde om een andere richting in te slaan.

2 Mary Cosby ontkent vertrekgeruchten over 'echte huisvrouwen'

Nu, een dag nadat de krantenkoppen werden gedomineerd met nieuws over haar vertrek, beweert Mary Cosby dat de hele discussie over haar vertrek uit de show niets meer is dan een onjuist gerucht. Ze ging naar Twitter om te zeggen: "Dit verhaal is niet waar!! Dit is een complete verzinsel, een complete leugen! Ik heb met niemand [sic] gesproken!!" Nu vragen fans zich af of dit weer een nieuwe truc is om meer drama te genereren om aandacht te krijgen, of dat iemand op een grote manier met Mary aan het knoeien is.

1 Bravo is niet bang om controversiële figuren te ontslaan

Uiteindelijk is het misschien niet aan Mary Cosby om te beslissen of haar tijd bij de Real Housewives of S alt Lake City is verstreken. Ze kan drama aanwakkeren en speculeren, en ze kan ervoor kiezen om het contract te verbreken of te weigeren te verlengen, maar er is ook de mogelijkheid dat het netwerk de banden wil verbreken en haar wil laten gaan. Het is niet ongehoord, en in feite heeft Bravo hun spieren al gespannen door Jennie Nguyen uit het programma te ontslaan. Ze werd ontslagen vanwege problemen met raciaal geladen inhoud, dus het zou niet veraf zijn voor Mary Cosby om hetzelfde lot te ondergaan.

Aanbevolen: