Fans denken dat dit de meest controversiële echte huisvrouwen zijn

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de meest controversiële echte huisvrouwen zijn
Fans denken dat dit de meest controversiële echte huisvrouwen zijn
Anonim

Er zijn veel controversiële momenten geweest in Bravo's Real Housewives franchise, toen Jeana en Tamra vochten en Tamra wijn naar haar gooide. Deze scènes krijgen altijd veel aandacht en fans stemmen elk seizoen af om te zien waar de cast het volgende over gaat twisten.

Er zijn ook controversiële Real Housewives, de meest recente is Jen Shah van RHOSLC, die werd gearresteerd omdat hij mensen zou hebben opgelicht.

Van alle castleden die in de franchise zijn verschenen, zijn er een paar waarvan fans denken dat ze problemen hebben veroorzaakt. Laten we eens kijken.

Danielle Staub

Een van de meest controversiële RHONJ-sterren is Danielle Staub, die lange tijd met Teresa Giudice heeft gevochten.

Dingen werden erg dramatisch en verhit in het eerste seizoen, toen de castleden spraken over een boek over Danielle genaamd Cop Without A Badge, maar Danielle's echte controverse was haar gedrag na het verlaten van RHONJ.

In de zomer van 2020 klaagde Danielle over de behandeling van haar door Andy Cohen.

Volgens Us Weekly sprak de voormalige Echte Huisvrouw over wat ze van Andy verwachtte en zei: "Ik ben niet langer gedwongen om de Lion's Den in te lopen. Andy hield me lang genoeg in het donker! Hij heeft genomen wat van mij is en het aan anderen gegeven! Nu je een ouder bent, had ik gehoopt dat je een deel van de pijn zou zien die je mijn familie hebt veroorzaakt, zelfs toen ik de show verliet om mijn jonge kinderen te beschermen, bespotte je me herhaaldelijk door me te belasteren, en toch bleef ik je overgeven een decennium om mij en de mijne goed te doen!"

In een recent interview met DailyMailTV gaf Danielle haar mening over de juridische strijd en echtscheiding die Erika Girardi doormaakt, en ze zei: "Erika heeft zichzelf in een positie gebracht om te worden beoordeeld. Ik denk dat ze het erg slecht."

In juni 2021 verwees Danielle op Instagram naar Teresa als een "crimineel" en schreef: "Dit is geen entertainment! Het is de leugen die Bravo je vertelt om een verhaallijn te creëren. Wat ironisch genoeg geen realiteit is", aldus Ibitimes.com.

Kelly Bensimon

Kelly Bensimon is een andere controversiële echte huisvrouw, en dat is allemaal te danken aan haar "Scary Island"-gedrag.

Alle RHONY-fans herinneren zich dat Kelly schreeuwde en erg van streek raakte tijdens deze reis van seizoen 3.

Kelly sprak later over deze scène en volgens Us Weekly zei ze: "Vanaf het moment dat we samen waren, was het alles wat ik haat - slecht praten over mensen." Ze legde uit: "Ik dronk deze wijn - ik drink nooit wijn - en ik zat in deze kamer met deze vrouwen. Ik wilde daar gewoon weg. Het was een uittredingservaring."

Kelly zei ook dat ze "zich ziek voelde" en "zo oververmoeid" was.

Volgens Cheat Sheet sprak Darren Ward, een producent van de serie, over het filmen van deze aflevering. Ward zei: "Ze wist niet precies wat er gebeurde. Zoals Bethenny een kracht is. Zoals we allemaal weten. En ik denk dat ze probeerde te achterhalen wat haar rol daarin was. Maar ze wist het niet helemaal. En ze was boos omdat ze het gevoel had dat Bethenny gemeen tegen haar was, maar ze probeert een beetje haar rol te spelen.' Ward zei: "Het was een heel vreemde ervaring."

Kelly werd in 2010 geïnterviewd door Harper's Bazaar en zei: "Je zegt 'gekke Kelly', die zoekmachine gaat gek worden, maar als je 'lieve Kelly' zegt, gaat het nergens heen."

Brandi Glanville

Een fan deelde in een Reddit-thread: "Voor mij was de nagel aan de doodskist met haar toen ze water naar Eileen gooide en LVP 'klapte'. Het was zo'n wanhopige greep naar drama of een verhaallijn en kwam er gewoon uit echt cringy."

Een andere fan noemde het conflict tussen Brandi en Adrienne en zei: "Het gedoe met Adrienne maakte me ongemakkelijk bij haar. Adrienne loog misschien over het ooit dragen van haar kinderen, maar dat was niet Brandi's waarheid om te vertellen of er een verhaallijn van te maken een heel seizoen."

Dit is absoluut een controversieel moment voor Brandi: volgens The Sun zei Brandi dat Adrienne een surrogaat gebruikte om haar tweelingzonen Colin en Christian te krijgen. Een bron legt uit: "Een kinderpsycholoog raadde haar aan te wachten tot ze 10 jaar oud zijn" om hen te laten weten wat er is gebeurd.

The Sun meldde dat Adrienne echt boos was dat Brandi dit zei toen camera's aan het filmen waren. Dit moment gebeurde tijdens het derde seizoen, maar het werd afgebroken, dus fans zagen het niet. Paul, de nu ex-man van Adrienne, nam contact op met advocaten, die Adrienne een ontslagbrief gaven.

Deze echte huisvrouwen hebben zeker voor enige controverse gezorgd, zowel binnen als buiten de show, en fans praten er jaren later nog steeds over.

Aanbevolen: