Hier is waarom Harry Styles een van de meest geliefde beroemdheden in Hollywood is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Harry Styles een van de meest geliefde beroemdheden in Hollywood is
Hier is waarom Harry Styles een van de meest geliefde beroemdheden in Hollywood is
Anonim

Als we het tegenwoordig hebben over de popartiesten, zal de naam van voormalig One Direction-lid Harry Styles zeker naar voren komen. Hij is al tien jaar een begrip en heeft sindsdien zijn fanbase gegroeid na zijn tijd bij One Direction. Het v alt niet te ontkennen dat de wereld verliefd werd op deze glamoureuze hartenbreker met groene ogen en zijn charme staat buiten twijfel. Hij is echter meer dan alleen een charmante artiest, hij is geliefd in Hollywood vanwege zijn vriendelijkheid en persoonlijkheid. Dit is waarom Harry Styles tegenwoordig een gevierd artiest is.

9

8 Bloeiend als soloartiest

Tijdens de tijd dat Harry Styles nog bij One Direction werkte, was hij altijd de publiekslieveling. Hoewel hij als groepslid geliefd was, geloofden ze niet allemaal dat hij het als soloartiest zou kunnen maken. Harry Styles bewees verder dat iedereen ongelijk had, want hij slaagde niet alleen als soloartiest, hij had nu zelfs een veel sterkere carrière dan toen hij nog bij de groep was. Het debuutalbum van de zangeres Watermelon Sugar bereikte de top van de UK Albums Chart met 57.000 verkochte exemplaren in de eerste week. Hij werd een van de meest succesvolle singer-songwriters van de groep en heeft veel hits uitgebracht.

7 Hij is een toegewijde artiest

Wat Harry Styles ook doet, hij zet zich altijd in voor elk klein ding. Hoewel hij het als soloartiest op de show The X Factor niet kon maken, toen hij in de boyband One Direction werd gezet, kun je zien dat hij er zijn hart voor uitstort. Sindsdien hebben mensen gezien hoe Harry hard werkt om zijn doelen te bereiken en succesvol te zijn.

6 Een superster op het podium en op het scherm

Wanneer de zanger van Sign Of The Times op het podium staat, zorgt hij ervoor dat hij zoveel talent en vaardigheden uitstra alt die niet elke artiest heeft. Hij zorgt er altijd voor dat hij alles geeft tijdens al zijn uitvoeringen en dat iedereen over hem bezwijmt. Hij weet niet alleen perfect te presteren, hij is ook onverwacht goed in het op zich nemen van enkele filmrollen. Behalve dat hij een fulltime rockster is, speelde hij vaak in een aantal films, waaronder het spelen van een soldeer in Christopher Nolan's Dunkirk en het spelen als de broer van Thanos, Eros.

5 Een ster met een goed hart

Harry Styles staat erom bekend mensen vriendelijk en vrijgevig te behandelen. Hij heeft zelfs een nummer over het vriendelijk behandelen van mensen, getiteld Treat People With Kindness, dat op het album Fine Line staat. De As It Was-zanger gebruikte zijn lied zelfs om geld in te zamelen voor een aantal goede doelen. Dankzij de bekendheid en invloed van Styles was hij in staat om in totaal $ 1 miljoen op te halen via zijn merchandise en kaartverkoop die naar enkele lokale liefdadigheidsinstellingen zal gaan, waaronder de Munich Refugee Council, The North Texas Food Bank en Time's Up Legal Defense Fund.

4 Een echt stijlicoon

Sinds Harry Styles bekendheid kreeg, is hij nooit bang geweest om te experimenteren op het gebied van mode. Als er één ding is dat Harry Styles beter kan dan welke artiest dan ook, dan is het hoe hij zichzelf kan dragen en elke kleding perfect kan modelleren in de meest modieuze stijl. Hij werd vaak gezien terwijl hij experimenteerde met zijn kleding en zelfs outfits met jaren 70-thema rockte waar hij er goed uitziet. Hij gaf toe dat de jaren '70 hem niet alleen in mode maar ook qua muzikaliteit zo hebben beïnvloed.

3 Een rebel tegen gendernormen

De Grammy-winnaar staat erom bekend veel dingen te doen en een daarvan is dat hij niet bang is om gendernormen te doorbreken. Styles heeft meerdere keren toegegeven dat hij niet gelooft in labels en stereotypen. Het maakt niet uit of het zijn muzikale geluid is, zijn androgyne stijl of zelfs zijn weigering om zijn seksualiteit te labelen, Styles omarmt gewoon elk deel van zichzelf. Hij heeft bewezen dat hij niet echt bang is voor wat andere mensen zeggen toen hij de eerste man werd die solo voor Vogue magazine coverde, waarin hij een blauwe jurk droeg in plaats van stereotiepe mannelijke kleding te dragen.

2 Een held van sociale rechtvaardigheid

Harry Styles heeft zich nooit stil gehouden in de tijd dat zijn stem het meest nodig is. Hij staat erom bekend dat hij altijd opkomt voor wat hij denkt dat juist is. De Lights Up-zanger is een vocale supporter van de LGBTQ+-gemeenschap en hij is niet bang om zijn mening te uiten wanneer hij daar zin in heeft. Hij promootte ook de inclusiviteit bij zijn shows en promootte zelfs actief om zijn concerten veilig te maken onder zijn fans. Hij toonde ook steun aan de Black Lives Matter-beweging en nam zelfs deel aan een protest in Los Angeles in juni 2020.

1 Een bewust idool

Harry Styles staat erom bekend zijn supporters te waarderen. Meestal als iemand een concert bijwoont, merkt de artiest de fans niet echt op, maar Styles is anders. Hij ziet fans die moeite deden om zich op zijn concerten te kleden. Hij let op details als het om zijn fans gaat en merkt ze op als ze met moeite naar zijn concert komen. Hij staat er ook om bekend dat hij tijdens zijn hele concert grappen met hen maakte.

Aanbevolen: