Ranking van de 20 beste (en slechtste) cameo's van beroemdheden van vrienden

Inhoudsopgave:

Ranking van de 20 beste (en slechtste) cameo's van beroemdheden van vrienden
Ranking van de 20 beste (en slechtste) cameo's van beroemdheden van vrienden
Anonim

Er zijn honderden geweldige dingen om van vrienden te houden. De show duurde niet alleen 10 seizoenen, maar bleef de hele tijd uitstekend. Zoals we weten, eindigen de meeste shows die 7 seizoenen overtreffen meestal niet zo sterk als ze begonnen (kuch kuch How I Met Your Mother). Hoewel Friends zeker een aantal moeilijke momenten heeft bereikt, zorgden de hilarische schrijfstijl en de nooit eindigende chemie tussen alle 6 de leidende castleden ervoor dat de show nooit te ver van zijn roots afdwaalde.

Behalve een sympathieke cast en een team van bekwame schrijvers, had Friends ook één belangrijk ding dat andere shows uit die tijd niet hadden. We hebben het over STAR POWER! Elke beroemdheid in die tijd wilde meedoen aan de actie. We hebben in de loop der jaren een aantal enorme Hollywood-namen in de serie gezien en we zijn er nog steeds over aan het stromen. Hier is een ranglijst van de 20 beste (en slechtste) cameo's van beroemdheden in Friends.

20 Gabrielle Union trok de aandacht van Joey en Ross in seizoen 7

Gabrielle Union - Vrienden Cameo
Gabrielle Union - Vrienden Cameo

Gabrielle Union speelde de rol van Kristen Lang in een aflevering van het 7e seizoen. Zowel Joey als Ross kwamen haar tegen toen ze naar een nabijgelegen appartement ging verhuizen. Beide jongens waren onmiddellijk geïnteresseerd, hoewel hun strijd om haar zo hevig werd, dat ze voor beide op de vlucht sloeg.

19 Leah Remini deed oorspronkelijk auditie voor de rol van Monica

Leah Remini - Vrienden Cameo - Zwanger
Leah Remini - Vrienden Cameo - Zwanger

Hoewel de rol van Monica Geller zeker naar de juiste actrice ging, als Courtney Cox geen optie was geweest, kunnen we Leah Remini het echt zien werken (hoewel het personage een stuk norser zou zijn geweest). Nadat ze niet de rol had gekregen waarvoor ze aanvankelijk auditie had gedaan, keerde Leah Remini terug als Lydia. Ze was een zwangere vrouw in het ziekenhuis tijdens de aflevering waarin Carol het leven schonk aan Ben.

18 Alec Baldwin ergerde zich meer dan alleen Phoebe…

Alec Baldwin - cameo Vrienden - Lisa Kudrow
Alec Baldwin - cameo Vrienden - Lisa Kudrow

Phoebe Buffay had 2 afleveringen van het 8e seizoen een relatie met Parker. Parker, zoals velen zich zullen herinneren, werd gespeeld door de beroemde Alec Baldwin. De relatie werkte niet vanwege het feit dat Parker overdreven optimistisch en duizelig was over, nou ja, alles. Na 2 afleveringen waren we net zo klaar als Pheebs.

17 Anna Faris is de moeder van de tweeling van Chandler en Monica

Anna Faris - Vrienden Cameo - Monica & Chandler
Anna Faris - Vrienden Cameo - Monica & Chandler

Hier is er een waarvan we zeker weten dat iedereen ze gemakkelijk zal onthouden. In het laatste seizoen besloten Monica en Chandler om een baby te adopteren. Anna Faris' personage Erica, was de zwangere vrouw die hen uitkoos als toekomstige ouders van haar baby's. Natuurlijk was ze niet de slimste, dus ze besefte niet dat ze een tweeling kreeg totdat ze letterlijk een tweeling kreeg, maar de Bings werden toch gelukkige ouders!

16 De cameo van Robin Williams en Billy Crystal was een complete toevalstreffer

Billy Crystal & Robin Williams - Vrienden Cameo - Koffiehuis - Bank
Billy Crystal & Robin Williams - Vrienden Cameo - Koffiehuis - Bank

Robin Williams en Billy Crystal waren ooit de favoriete besties van iedereen in Hollywood. Hoewel de 2 legendes waarschijnlijk een hogere ranking op deze lijst verdienen, omdat ze in de eerste plaats nooit op de show hadden moeten zijn, zijn ze hier beland. Tijdens het filmen op een nabijgelegen set kwamen de twee per ongeluk binnen terwijl Friends aan het filmen was. Schrijvers grepen snel hun kans en vroegen of ze mee wilden doen.

15 De verhaallijn van Sean Penn werd echt griezelig, heel snel

Sean Penn - Vrienden cameo - Lisa Kudrow
Sean Penn - Vrienden cameo - Lisa Kudrow

Als Phoebe Sean Penns personage Eric onder letterlijk andere omstandigheden had ontmoet, hadden we ze waarschijnlijk verzonden. Het feit dat ze elkaar alleen ontmoetten omdat hij verloofd was met haar tweelingzus, was echter geen goede manier om ons het paar te verkopen. Zonder in te gaan op de griezelige details, eindigen we eenvoudig met te zeggen dat ze niet als een paar werkten …

14 Joey was gebiologeerd door het personage van Susan Sarandon

Susan Sarandon - Matt LeBlanc - Vrienden Cameo
Susan Sarandon - Matt LeBlanc - Vrienden Cameo

Tijdens het 7e seizoen stapte de beroemde Susan Sarandon in om Joey's Days of Our Lives co-ster Cecilia Monroe te spelen. Ze was helemaal extra en over-the-top, maar we leefden voor elke minuut! Toen de soap het personage van Monroe doodde, werden haar hersenen aan Joey's Dr. Drake Ramoray gegeven.

13 Charlie Sheen trok die waterpokken echt weg

Charlie Sheen - Friends Cameo - Lisa Kudrow - Waterpokken
Charlie Sheen - Friends Cameo - Lisa Kudrow - Waterpokken

In seizoen 2 kwamen we erachter dat Phoebe een voortdurende relatie had met een militair die maandenlang in een onderzeeër zou doorbrengen. In de aflevering dook haar matroos op en hij bleek niemand minder dan Charlie Sheen te zijn. Helaas liep hun reünie een probleem op toen ze allebei een ernstig geval van waterpokken kregen.

12 Het karakter van Ben Stiller ging te ver toen hij tegen het kuiken en de eend schreeuwde

Ben Stiller - Vrienden cameo - Jennifer Aniston
Ben Stiller - Vrienden cameo - Jennifer Aniston

In seizoen 3 had Rachel een korte affaire met een man genaamd Tommy, die werd gespeeld door Ben Stiller. Tommy had een slecht humeur, maar eerst wist alleen de arme Ross hiervan en niemand geloofde hem. Toen de bende Tommy echter betrapte terwijl hij tegen hun geliefde kuiken en eend schreeuwde, werd hij terecht naar huis gestuurd."STAP WEG VAN DE EEND".

11 Brooke Shields' Soap Opera geobsedeerd karakter was alles

Brooke Shields - Vrienden cameo - Matt LeBlanc
Brooke Shields - Vrienden cameo - Matt LeBlanc

Beroemd model Brooke Shields had geluk met haar hilarische verhaallijn. In het 2e seizoen speelde ze Erica, een fan van waanvoorstellingen die geobsedeerd was door Joey's personage op Days of Our Lives. Erica geloofde dat Joey eigenlijk Dr. Drake Ramoray was en dacht echt dat de soap en al zijn drama echt was.

10 Ray Ray Green & Melissa Warburton Forever

Winona Ryder - Vrienden cameo - Jennifer Aniston
Winona Ryder - Vrienden cameo - Jennifer Aniston

In het 7e seizoen hebben we de getalenteerde Winona Ryder een hilarische verschijning zien maken op Friends. Ze speelde Melissa Warburton, een oude studievriend van Rachel. Terwijl Rachel herinneringen ophaalde aan een wilde nacht die ze ooit hadden gedeeld, kwam Phoebe tussenbeide om te zeggen dat ze het verhaal niet had gekocht. Een gefrustreerde Rachel keek toen naar Melissa om het verhaal te bevestigen, maar kreeg iets meer dan ze had gehoopt…

9 Dakota Fanning was gewoon de vriend die Joey nodig had

Dakota Fanning - Vrienden Cameo - Matt LeBlanc
Dakota Fanning - Vrienden Cameo - Matt LeBlanc

Toen Monica en Chandler aankondigden dat ze de stad zouden verlaten, was Joey natuurlijk degene die het moeilijkst had om met het grote nieuws om te gaan. Tijdens een bezoek aan het nieuwe huis van de Bing ontmoette Joey Mackenzie, een klein meisje en de huidige bewoner van het huis dat zijn vrienden kochten. Het beste van deze cameo? Toen Chandler Joey ervan overtuigde dat Mackenzie een geest was.

8 Hugh Laurie moet zeggen wat we allemaal dachten

Hugh Laurie - Vrienden cameo - Jennifer Aniston - Vliegtuigscène
Hugh Laurie - Vrienden cameo - Jennifer Aniston - Vliegtuigscène

Begrijp ons niet verkeerd, we houden van zowel Ross als Rachel, maar het was niet gemakkelijk om te zien hoe ze het keer op keer verpesten! Dus toen Hugh Laurie in de finale van seizoen 4 verscheen als een ontevreden man die naast een zeurende Rachel zat tijdens een vlucht, waren we zo blij om hem de waarheid te horen vertellen!

7 Christina Applegate is een groen meisje

Christina Applegate - Vrienden cameo - Jennifer Aniston - BTS
Christina Applegate - Vrienden cameo - Jennifer Aniston - BTS

Christina Applegate was de tweede beroemde zus die Rachel Green in de show kreeg, maar over de andere later meer. Applegate portretteerde het personage Amy Green en deed het geweldig. Haar karakter was zeker vervelend, maar op een manier waardoor we wensten dat ze in meer dan slechts 2 afleveringen was verschenen.

6 George Clooney en Noah Wyle gaven ons de ultieme crossover uit de jaren 90

George Clooney & Noah Wyle - Vriendencameo - Ziekenhuis - Jennifer Aniston - Courteney Cox
George Clooney & Noah Wyle - Vriendencameo - Ziekenhuis - Jennifer Aniston - Courteney Cox

Voor degenen die nog nooit naar ER hebben gekeken, je hebt misschien niet eens geweten dat deze cameo van beroemdheden eigenlijk een cross-over was. In de jaren 90 waren Friends en ER twee van de grootste shows op televisie, dus fans werden natuurlijk bang toen dit gebeurde. Wanneer Rachel haar voet blesseert en met Monica naar het ziekenhuis gaat, plannen de meisjes een date met Dr. Doug Ross en Dr. John Cater (de ER-personages van Clooney en Wyle).

5 We giechelen nog steeds over Danny DeVito's cameo

Danny Devito - Vrienden cameo - Stripper - Lisa Kudrow
Danny Devito - Vrienden cameo - Stripper - Lisa Kudrow

Wie zou agent Goodbody ooit kunnen vergeten, toch? In het 10e seizoen is Phoebe eindelijk een verloofde vrouw en kijkt ze uit naar haar vrijgezellenfeest. Wanneer Monica en Rachel echter een elegant evenement voor haar plannen, in plaats van de ordinaire van haar dromen, besloten ze een last-minute stripper in te schakelen. Que Danny DeVito!

4 Reese Witherspoon en Jennifer Aniston zijn besties in het echte leven, maar zussen van vrienden

Reese Witherspoon - Vrienden cameo - Jennifer Aniston
Reese Witherspoon - Vrienden cameo - Jennifer Aniston

Ligt het aan ons, of is de genenpool van de Green-familie enorm indrukwekkend? Christina Applegate, Jennifer Aniston EN Reese Witherspoon? Wat een drietal! We ontmoetten het personage van Witherspoon in seizoen 6 en de meesten van ons waren meteen fans. Omdat zij en Aniston altijd besties zijn geweest, was hun chemie perfect.

3 Julia Roberts IS Susie Underpants

Julia Roberts - Matthew Perry - Vrienden cameo
Julia Roberts - Matthew Perry - Vrienden cameo

Een van de beste cameo's aller tijden in de geschiedenis van Friends, moet die van Julia Roberts zijn. Laten we allemaal in gedachten houden dat Julia Roberts in de jaren 90 DE actrice was (wat haar verhaallijn nog grappiger maakte). Robert speelde Susie "Underpants" Moss, een jeugdkennis van Chandler die nogal wrok tegen hem koesterde omdat hij haar gênante bijnaam had bedacht.

2 Niemand haatte Rachel meer dan het personage van Brad Pitt

Brad Pitt - Vrienden cameo - David Schwimmer
Brad Pitt - Vrienden cameo - David Schwimmer

Op het moment van zijn cameo was Pitt nog steeds getrouwd met Aniston. Als dit het geval was, was het geniaal dat schrijvers Pitts personage schreven als een kind van Rachels middelbare school dat een hekel aan haar had. Will Colbert was met Rachel en de Gellers naar school gegaan. Er werd zelfs onthuld dat hij en Ross stichtende leden waren van de "I Hate Rachel Club".

1 De cameo van Bruce Willis bezorgde hem een Emmy Award

Bruce Willis - Vrienden cameo - Jennifer Aniston
Bruce Willis - Vrienden cameo - Jennifer Aniston

Bruce Willis is echt een nette vent! In seizoen 6 verscheen Willis als de vader van de extreem jonge vriendin van Ross. Hij was duidelijk niet blij met Ross, maar hij had wel een affaire met ons meisje, Rachel. De scène waarin Ross hem betrapt terwijl hij zichzelf voor een spiegel praat, is puur komisch goud. Willis won de Emmy voor beste gastacteur in een komedie.

Aanbevolen: