Fans zijn er vrij zeker van dat Harry Styles mode-inspiratie ha alt van Miranda Sings Wie droeg hem het beste?

Inhoudsopgave:

Fans zijn er vrij zeker van dat Harry Styles mode-inspiratie ha alt van Miranda Sings Wie droeg hem het beste?
Fans zijn er vrij zeker van dat Harry Styles mode-inspiratie ha alt van Miranda Sings Wie droeg hem het beste?
Anonim

Harry Styles' Love On Tour-tour is begonnen en fans zijn ervan overtuigd dat zijn outfits zijn geïnspireerd door niemand minder dan Miranda Sings.

Nadat foto's van de Engelse zangeres in een lichtblauw, gestreept shirt en broek met rode bretels online begonnen te circuleren, merkten fans de gelijkenis met het fictieve personage gespeeld door Colleen Ballinger.

Harry Styles neemt mode-inspiratie van Miranda Sings… Soort van

Gecreëerd door Ballinger in 2008 is Miranda Sings een talentloos, op zichzelf staand en misleid personage dat voor het eerst populair werd op YouTube. Miranda verscheen vervolgens in andere media, waaronder de show Victorious in 2012.

Haar kenmerkende stijl omvat een dominantie van de kleur rood, wat ze gemeen heeft met Styles - in ieder geval voor zijn Denver-datum van de tour, die hij op 7 september speelde.

Hoewel waarschijnlijk niet opzettelijk, waren fans er snel bij om te wijzen op de komische overeenkomst tussen de modekeuzes van Styles en die van Miranda.

"EINDELIJK EEN DECENTE PIC VAN MIRANDA ZINGT VANAVOND OP HET Podium IN DENVER", grapte een fan.

"Harry Styles? Ik weet alleen dat Miranda zingt," was een andere opmerking.

"ok harry geeft heel veel miranda zingt vibes en lil tiny foetus louis vibes en ik ben hier een beetje voor", schreef een andere fan.

"Miranda Styles", schreef een fan, terwijl hij een gephotoshopte afbeelding van het gezicht van Sings op het lichaam van Styles tweette.

"Wie droeg hem het beste? Harry Styles of Miranda Sings," vroeg een fan uiteindelijk, en dit is een vraag waarvan we niet zeker weten of we die kunnen beantwoorden.

Harry Styles heeft eerder een verbroedering met Jennifer Aniston gehad

Het One Direction-lid staat bekend om zijn flamboyante, genderfluïde gevoel voor mode. Eerder dit jaar vormde Styles een verbroedering met actrice Jennifer Aniston. Of beter gezegd, zij was het die inspiratie uit hem haalde.

Begin augustus sierde de Friends-ster de cover van het tijdschrift InStyle en poseerde hij ook voor een fotoshoot met een retro jaren 70-gevoel voor het septembernummer van de outlet.

Styles' trouwste fans herkenden onmiddellijk een van de outfits die Aniston droeg: een optisch Gucci-pak dat de zanger eerder heeft aangetrokken.

In de fotoshoot wordt Aniston afgebeeld in een tweedelig pak met een geometrische print en witte loafers van Gucci. Het Italiaanse Maison telt Styles onder zijn ondersteuners, waarbij het One Direction-lid datzelfde pak draagt tijdens de Brit Awards van dit jaar.

Aniston ging in op de virale Twitter-vergelijking tussen haar en Styles en nam haar Instagram-verhalen over.

Ze deelde foto's van haar en Styles in hetzelfde pak.

“Noem me maar Harriet Styles”, schreef de actrice, instemmend met haar fans.

Aanbevolen: