Deze beroemdheden zijn Harry Styles-superfans

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden zijn Harry Styles-superfans
Deze beroemdheden zijn Harry Styles-superfans
Anonim

Soms bestempeld als "de tweede komst van Mick Jagger", heeft de 28-jarige muzikale sensatie, Harry Styles, groot succes gezien sinds zijn begin in de muziekindustrie in 2010. Sindsdien is de jonge zanger verliefd fans over de hele wereld en verdiende zichzelf zelfs de felbegeerde titel van 'het internetvriendje'. Van zijn onbetwistbare talent dat hem verschillende nummer één albums bezorgde tot de hartverwarmende manier waarop hij zijn platform gebruikt om te helpen met echte problemen, de in Redditch geboren zanger wordt aanbeden door zowel fans als beroemdheden.

Styles blinkt niet alleen uit in zijn muzikale carrière, maar hij heeft ook laten zien bedreven te zijn in het vak van acteren. Zijn nieuwste project, Don't Worry Darling, heeft fans over de hele wereld al enorm enthousiast gemaakt voor Styles' hoofdrolspelerdebuut op het scherm. Met dit alles in gedachten, is het gemakkelijk in te zien waarom Styles in de loop van zijn jaren in de publieke belangstelling zo'n grote aanhang en fanbase heeft opgebouwd. En het zijn niet alleen de fans waar Styles verliefd op lijkt te zijn. Buiten de steeds groter wordende vriendengroep van Styles, zijn bepaalde beroemdheden uit een breed scala van industrieën in de charmante betovering van Styles gevallen. Dus laten we eens kijken naar enkele van de beroemdheden die zich hebben onthuld als superfans van Styles.

8 Emma Roberts

Als eerste binnen, hebben we het 'wilde kind' zelf, Emma Roberts. De 31-jarige actrice is nooit verlegen geweest om haar bewondering voor de zanger-acteur te uiten, zelfs niet lang geleden tijdens zijn One Direction-jaren. Tijdens een interview in 2014 met Young Hollywood sprak Roberts over haar obsessie met Styles en zijn toenmalige bandleden, en verklaarde hoe ze altijd hun muziek in haar auto zou laten knallen.

Roberts voegde toe: "Mijn kleine zusje en ik praten de hele dag over One Direction. Ik ben bang als iemand mijn telefoon ooit zou zien; Ik heb zoiets van, 'Verwijder deze berichten…' Het is zoiets als 'Harry Styles, Harry Styles, Harry Styles…' Tegen al mijn vrienden is het zoiets van: 'Wat denk je dat Harry Styles aan het doen is, denk je dat hij in L. A.?'"

7 Rita Ora

De volgende keer hebben we een ander Brits popicoon, Rita Ora. Terwijl de Brits-Albanese zangeres al ontelbare keren eerder haar bewondering voor de muzikale talenten van Styles had getoond, onthulde ze ook publiekelijk haar verliefdheid op de One Direction-hartenbreker. In 2013 sprak Ora met The Sun over haar verliefdheid op de jongere [Via Digital Spy] en vertelde zelfs hoe ze geloofde dat de hele muziekindustrie haar gevoelens deelde.

Ora verklaarde: "Ik bedoel, ik en de hele muziekindustrie zijn waarschijnlijk verliefd op Harry Styles. Iedereen doet alsof het een schok is, maar het spijt me, ik denk dat ik de enige ben die het toegeeft." Voordat hij later toevoegt: "Ik vind zijn haar leuk. Ik vind hem gewoon grappig en schattig."

6 Miley Cyrus

Daarna hebben we een van de moderne popkoninginnen, Miley Cyrus. Net als Roberts en Ora, is de 29-jarige Disney-ster die wereldwijd icoon werd, nooit verlegen geweest om Styles publiekelijk te prijzen en zelfs schaamteloos haar verliefdheid op de zangeres te uiten. Of het nu gaat om domme Twitter-selfies met zijn kartonnen uitsnede of brutale Instagram-kiekjes waarin de zanger wordt genoemd, het is duidelijk te zien dat Cyrus inderdaad een "Styler 4 Lyfer" is.

5 Lizzo

Een andere grote naam in de muziekindustrie die niet bang is om haar dwaze kant te laten zien bij het bewonderen van Styles, is een van de goede vrienden van de zangeres, Lizzo. Het paar muzikale iconen delen niet alleen een superfanniveau van bewondering voor elkaar, maar delen ook een uitgebreide en hartverwarmende vriendschapsgeschiedenis tussen hen. Ze hangen vaak rond en treden zelfs samen op als dat mogelijk is. Het paar plaagt zelfs constant de muzikale samenwerking waar fans al heel lang naar uitkijken. Meest recentelijk deelde Lizzo haar mening over de mogelijke toekomstige samenwerking, waarbij ze stelde dat als het zou gebeuren, het hoogstwaarschijnlijk zou komen in de vorm van een "opzwepend liefdesduet".

4 Camila Cabello

Vervolgens hebben we een superfan van Styles die veel te danken heeft aan de ster. Fifth Harmony-alumnus Camila Cabello kreeg haar start in de muziekindustrie dankzij haar succesvolle run in het Amerikaanse X-Factor-seizoen van 2012. Terwijl Cabello haar hart al lang voor haar doorbraak op een muzikale carrière leek te hebben gezet, was het haar tienerobsessie met Styles die de zangeres ertoe bracht auditie te doen voor de talentenjacht. Terwijl ze met James Corden sprak tijdens haar Carpool Karaoke-optreden, onthulde Cabello dat de reden waarom ze ervoor had gekozen om auditie te doen voor X-Factor in plaats van The Voice te wijten was aan One Direction.

Cabello benadrukte later haar specifieke obsessie met stijlen, zoals ze zei: Dit is echt beschamend, en ik kan dit alleen maar zeggen omdat het natuurlijk 10 jaar geleden is, maar ik had letterlijk zoiets van, ik doe auditie voor X Factor omdat ik met Harry Styles ga trouwen. Ik geloofde dat toen echt.”

3 Maude Apatow

Een andere voormalige One Direction-superfan die in de publiciteit kwam, is Euphoria-ster, Maude Apatow. Apatow was in haar jeugd geen vaste toegewijde Directioner. Dankzij haar vader en moeder, Judd Apatow, en de publieke aanwezigheid van Leslie Mann, had de 24-jarige breakout-actrice connecties met de band tijdens het hoogtepunt van haar obsessie. Tijdens haar optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, reageerde Apatow op enkele schattige beelden van toen ze een jonge tiener was waarin ze in paniek raakte nadat ze de gelegenheid had gehad om de vorige band zelf te interviewen. De jonge actrice ging zelfs in detail over haar eerste keer dat ze Styles persoonlijk zag, en verklaarde dat ze "hysterisch begon te huilen" na het zien van het poppictogram.

2 Joshua Bassett

One Styles-superfan die zijn bewondering voor de zanger gebruikte om publiekelijk enkele intieme details over zijn leven te delen, was Joshua Bassett, High School Musical: The Musical: The Series-ster. In 2021 bevestigde Bassett schijnbaar zijn seksualiteit tijdens een Q&A met Clevver News. De jonge zanger gutste over het talent, de sfeer en zelfs het uiterlijk van Styles voordat hij verder zei dat hij veronderstelde dat hij door de openbaring naar buiten zou komen.

Bassett verklaarde: "Ik denk dat hij een aardige vent is, hij zegt niet te veel, maar als hij praat, doet het ertoe. Hij is gewoon cool. Wie vindt Harry Styles niet cool? Hij is ook heet, weet je? Hij is ook erg charmant. Veel dingen. Dit is ook mijn coming-outvideo, denk ik."

1 Ed Sheeran

En tot slot hebben we nog een van Styles' oude vrienden, singer-songwritersensatie en mede-Brit, Ed Sheeran. Het paar muzikale iconen heeft sinds de One Direction-dagen van Styles een hechte band ontwikkeld. Terwijl Sheeran bevriend raakte met alle bandleden, lijkt het alsof Styles degene is die hij het dichtst bij is gebleven na hun splitsing. Volgens Capital FM hebben Styles en Sheeran zelfs bijpassende Pingu-tatoeages.

Aanbevolen: