Anya Taylor-Joy en haar vriend zijn "in principe 80"

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy en haar vriend zijn "in principe 80"
Anya Taylor-Joy en haar vriend zijn "in principe 80"
Anonim

Anya Taylor-Joy is vaak geheimzinnig en beschermend over haar relatie met acteur en muzikant Malcolm McRae.

Nadat de twee vorig jaar zoenend werden gespot in New York City, heeft het paar fans in een razernij gestuurd, gretig wachtend op Taylor-Joy om meer te onthullen over de romance.

In een recent interview met de Britse 'Vogue' - de actrice sierde de cover van hun nieuwste uitgave met een koninklijk thema - heeft de Golden Globe-winnende ster haar band met McRae geopend en gezegd dat ze allebei zoals 80-jarigen.

Anya Taylor-Joy praat over 'partner' en hoe ze hun relatie laten werken

Hoewel in de twintig, maar Taylor-Joy is weliswaar een oude ziel, en ook iemand die gulzig boeken consumeert.

In de chat met 'Vogue' slenterde actrice en hoofdredacteur Olivia Marks langs de Seine in Parijs, waar een van Taylor-Joy's favoriete boekwinkels ligt, de iconische Shakespeare & Co., ook te zien in films zoals als Before Sunset, het tweede hoofdstuk in de trilogie van Richard Linklater met in de hoofdrollen Ethan Hawke en Julie Delpy.

"Ik zei laatst tegen mijn partner dat hij mijn hobby was. Ik zie lezen als iets dat ik moet doen", zegt Taylor-Joy in het interview.

"Hij vond het geweldig omdat hij hetzelfde is. Ik heb eindelijk iemand gevonden die graag in stilte met me wil lezen, " vervolgde ze.

"We zijn eigenlijk 80 jaar oud en zeven tegelijk en het werkt heel goed", zei ze toen over hun romance.

Taylor-Joy heeft eerder naar haar relatie verwezen

Taylor-Joy heeft eerder gesuggereerd op haar relatie met McRae, door zijn muziek te promoten op haar sociale media.

In december vorig jaar ging de actrice naar haar Instagram om de nieuwe videoclip van haar partner prachtig te schreeuwen. McRae en acteur en muzikant Kane Ritchotte maken muziekduo More, getekend bij Warner Records.

Taylor-Joy promootte de video voor het nummer 'Lazy James', met in de hoofdrol zowel McRae als Ritchotte, en veroorzaakte chaos in een kantoorruimte.

Alvorens een soort Instagram-functionaris te worden, had Taylor Joy in een ander interview met 'Vogue' in maart 2021 verwezen naar een partner in een ander interview met 'Vogue'. De actrice deed haar Zoom-interview vanuit de badkamer, zodat ze niet gestoord zou worden door haar "partner".

"Mijn partner is net terug van zijn werk en hij verplaatst al zijn apparatuur, dus dit was de veilige plek", zei ze.

Destijds maakte Taylor-Joy de identiteit van haar mysterieuze partner niet bekend, maar het werd al snel duidelijk dat ze het over McRae had toen de foto's van hun zoenen twee maanden later in omloop kwamen.

Aanbevolen: