Fans zijn raar door de dochter van Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen, en haar vriend, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans zijn raar door de dochter van Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen, en haar vriend, hier is waarom
Fans zijn raar door de dochter van Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen, en haar vriend, hier is waarom
Anonim

De dochter van Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen, heeft alles wat haar moeder heeft. Ze is buitengewoon mooi, getalenteerd, vreemd eigenzinnig en is volledig knap. Dat is wie Lily is. Maar net als haar moeder heeft Lily ook een datingreputatie ontwikkeld die de wenkbrauwen doet fronsen. Natuurlijk is ze er waarschijnlijk eerlijk over gekomen. Van haar beroemde moeder is bekend dat ze romantisch gehecht is aan een aantal zeer vreemde en vaak controversiële partners. Maar ze heeft ook een uiterst positieve en respectvolle relatie onderhouden met een paar van haar exen, namelijk Lily's vader, acteur Michael Sheen.

Ondanks de breuk in 2003, hebben Michael en Kate veel tijd samen doorgebracht. Dit heeft ervoor gezorgd dat Lily een enigszins 'normale' ouderlijke eenheid heeft, ondanks dat haar vader met beroemde acteurs en komieken omgaat en haar moeder voornamelijk met mannen rond de leeftijd van haar dochter. Maar Lily's hechte band met haar familie is precies wat fans zo raar maakt over haar huidige relatie met acteur David Schechter.

Lily lijkt op haar moeder en haar vriend lijkt op haar vader… VEEL

Lily Mo Sheen's Instagram-commentaargedeelte is bezaaid met opmerkingen over hoe vergelijkbaar haar vriend, David Schechter, lijkt op haar vader. Onder de vele opmerkingen over de foto's van Lily en David vol pda's zijn: "Papa-fetisj veel?", "Eerst dacht ik dat het je vader was, Michael", "Is dit je vader?", "Nou, hij lijkt op je papa een klein beetje", en zelfs "Little Michael".

Hoewel Lily ook veel liefde ontvangt van haar vrienden die haar relatie buitengewoon schattig vinden, heeft ze zoveel reacties gekregen dat zij en haar vrienden het probleem zelfs op haar socials hebben besproken. Maar voor het grootste deel heeft Lily geprobeerd de opmerkingen aan de deur achter te laten en haar liefdesleven voort te zetten. En dit is een leven dat ze de neiging heeft om behoorlijk op haar hoede te zijn. De aspirant-acteur speelt graag veel dingen dicht bij de borst, ondanks het plaatsen van schattige spiegel-selfies of afbeeldingen die sommige van haar fans doen zweten. Er is nog minder bekend over David Schechter, ondanks het feit dat hij een acteur is, joods is, een activist is en er een beetje uitziet als een jongere, fittere versie van Lily's ongelooflijk getalenteerde vader.

David Schecter en Michael Sheen lijken op elkaar
David Schecter en Michael Sheen lijken op elkaar

Het feit dat Davids uiterlijk fans aan Michael Sheen doet denken en dat Lily Mo ZO VEEL op een jongere versie van haar moeder lijkt, heeft ervoor gezorgd dat fans vreemd reageren op Kate's openbare opmerkingen over Lily's vriendje. Hoewel Kate het liefdesleven van haar dochter vocaal zeer heeft gesteund, is ze misschien te ver gegaan toen ze een kussen liet maken met een afbeelding van Davids gezicht erop. Dit kussen is eigenlijk door Kate gemaakt voor Lily, maar door een late levering zat Kate er even aan vast. Het feit dat een gigantisch kussen met het gezicht van haar dochters vriendje erop rond haar huis lag, zette haar ertoe aan er tegenaan te kruipen en een foto te maken.

Ze plaatste vervolgens de foto op haar Instagram met het bijschrift: "Dus. een kussen maken in de vorm van het hoofd van je dochters vriendje voor als ze hem mist als ze thuiskomt, is LEUK. Het komt de dag nadat ze bladeren maakt je een verdomde PSYCHO die naar Showtime kijkt met een taxidermie van het hoofd van je dochters vriendje. Zoek me binnenkort op in true crime-shows."

Ze heeft er in ieder geval gevoel voor humor voor. Kate wist niet dat ze een vuur bij fans aanwakkerde om commentaar te geven op de visuele overeenkomsten tussen haar en haar ex en Lily en David. Zelfs publicaties zoals Refinery29 beweerden dat David een "dode bel" was voor Michael.

Kate heeft ook andere elementen onthuld van het type man dat Lily leuk vindt

Lily's relatie met David Schechter is niet het enige in haar liefdesleven waar fans vragen over hebben. Tijdens een interview op Jimmy Kimmel Live! legde Lily's moeder de gastheer van de late avond uit dat Lily, in tegenstelling tot de meeste jonge vrouwen, niet verliefd is op Justin Bieber, maar dat ze helemaal om Jimmy draait. Ja, de donkerharige talkshowhost van haar vaders leeftijd. Maar het vreemdste is dat Lily's vader destijds verkering had met Jimmy's ex-vriendin, Sarah Silverman.

"Het is erg verdraaid", zei Kate Beckinsale tegen Jimmy terwijl zijn publiek kreunde. "Het is een soort afschuwelijke mens-duizendpoot-achtige sfeer."

Natuurlijk was Lily aanwezig in het publiek om te bevestigen dat haar moeder gelijk had over haar 'onconventionele' verliefdheid op beroemdheden. De hele zaak was ongemakkelijk en zeker een tikkeltje eigenaardig.

Maar hoewel sommige fans een beetje vreemd zijn over het hele gebeuren, en het feit dat Kate de geruchten steeds erger maakt, is het een feit dat Lily en David eigenlijk buitengewoon gelukkig lijken. Het paar is niet alleen een echte eye-candy en ziet er goed uit op elkaars armen, maar er lijkt ook een oprechte genegenheid te zijn die de meeste mensen zelf graag zouden hebben.

Aanbevolen: