Office-fans zijn boos dat Mindy Kaling Ryan Howard niet heeft genoemd als haar favoriete vriend op het scherm

Office-fans zijn boos dat Mindy Kaling Ryan Howard niet heeft genoemd als haar favoriete vriend op het scherm
Office-fans zijn boos dat Mindy Kaling Ryan Howard niet heeft genoemd als haar favoriete vriend op het scherm
Anonim

Mindy Kaling nam onlangs deel aan de TikTok-uitdaging 'Questions I Get Asked'. De eerste vraag die haar werd gesteld was: "Wie was je favoriete vriend op het scherm?"

De 42-jarige actrice antwoordde dat haar favoriete stel op het scherm twee personages waren uit haar show The Mindy Project: haar rivaliserende verloskundige Brendan Deslaurier en sneakerontwerper/DJ Pastor Casey. Ze vertelde ook dat Joe Fox en Kathleen Kelly, uit de romantische komedie You've Got Mail uit 1998, haar favoriete fictieve koppel aller tijden waren.

Veel fans waren geschokt dat ze haar vriend op het scherm niet Ryan Howard van The Office noemde, die werd gespeeld door BJ Novak.

Kaling speelde Kelly Kapoor alle negen seizoenen van de populaire NBC-sitcom. Ryan en Kelly hebben gedurende de hele show een knipperlichtrelatie gehad, totdat ze uiteindelijk samen wegrennen in de seizoensfinale, waardoor hun liefde voor elkaar werd versterkt.

De Office-fans uitten hun teleurstelling en vroegen de actrice zelfs waarom ze Kelly en Ryan niet noemde als haar favoriete koppel op het scherm.

mindy-kaling-ig
mindy-kaling-ig

De twee hadden in het echte leven een soortgelijke romance gehad met hun personages in de show. Ze hadden een vaste relatie tussen 2004 en 2007 voordat ze ermee ophielden, maar ondanks de breuk zijn ze door de jaren heen goede vrienden gebleven. Ze hebben elkaar vergezeld naar evenementen op de rode loper en Novak is de peetvader van de dochter van Kaling.

Novak onthulde in een interview in 2012 met Vulture dat hun echte relatie Kelly en Ryan vaak inspireerde in de show.

Soms vroegen kijkers: 'Zijn Ryan en Kelly nu samen, niet samen?' Het is niet eens dat ik het niet zou weten. Ik dacht dat de vraag de essentie miste.' zei hij.

“Schrijf wat je wilt. Dus Kelly had deze week een vriendje nodig, dus Ryan gaat op een date, "voegde hij eraan toe. "Ryan en Kelly zijn verloofd… Ik denk dat het een soort van expressie was van de relatie waarin we zaten."

De acteur voegde eraan toe dat de relatie van het personage een beter resultaat had dan de romance van het paar buiten het scherm. "In het echte leven denk ik dat we in wezen gewoon zijn opgegroeid, en het werd meer een overgang", legde hij uit.

Kaling heeft altijd een diepe voorliefde gehad voor haar voormalige co-ster. Tijdens een interview met CBS Sunday Morning zei The Office alum dat haar relatie met Novak een "grote zegen" is.

“Hij maakt nu echt deel uit van mijn familie, wat geweldig is,” zei ze. “Ook al is dat minder een sexy karakterisering van onze relatie, ik denk dat het een diepere en hechtere is. Het is nog steeds leuk. We brengen veel tijd samen door en het is een grote zegen in mijn leven."

Alle negen seizoenen van The Office zijn beschikbaar om te streamen op Peacock.

Aanbevolen: