Gaat Sandra Bullock met pensioen na 'The Lost City'?

Inhoudsopgave:

Gaat Sandra Bullock met pensioen na 'The Lost City'?
Gaat Sandra Bullock met pensioen na 'The Lost City'?
Anonim

2022 wordt een belangrijk jaar voor de carrière van Sandra Bullock. Haar langverwachte romantische avonturenkomedie The Lost City zal deze week in bioscopen in de Verenigde Staten worden uitgebracht, met Channing Tatum in de andere hoofdrol tegenover haar.

Later in het jaar wordt een actiekomediefilm uitgebracht waarin ze de hoofdrol speelt, onder de titel Bullet Train. Ze werkte toevallig met Brad Pitt op beide foto's, met de nederigheid en werkethiek van de acteur die Bullock een zeer hoge dunk van hem gaven. Het paar had voor deze twee nog nooit aan een film meegewerkt, ondanks het feit dat beiden hun illustere carrière rond dezelfde tijd in de late jaren '80 begonnen.

In die drie decennia was Bullock te zien in tientallen producties voor zowel grote als kleine schermen en won ze meerdere prijzen voor haar werk. Helaas voor fans van de Bird Box-actrice, lijkt het erop dat haar versierde carrière op het punt staat tot stilstand te komen, althans tijdelijk.

Bullock heeft bevestigd dat ze na The Lost City niet van plan is om in de nabije toekomst andere films of tv-shows te maken. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat ze met pensioen gaat.

Sandra Bullock prees Channing Tatum voor zijn werkethiek in 'The Lost City'

In hetzelfde interview nam Bullock de tijd om Channing Tatum te erkennen als een schermpartner, met dezelfde lof als Brad Pitt, die zich bij hen voegde in een cameo-rol in The Lost City. Ze legde uit hoe hard de acteur werkte en hoeveel hij de opdracht begreep.

"Channing is zo comfortabel met [zichzelf]," zei Bullock. "Hij wist dat het voor een komedie was, hij probeerde niet serieus te zijn." Ze ging verder om wat humor te injecteren door te zeggen dat Tatum zo nauwgezet was dat zelfs foto's van zijn achterste heel zorgvuldig moesten worden gechoreografeerd.

"Hij werkte heel hard om ervoor te zorgen dat toen zijn achterste in het frame veranderde, het perfect was", plaagde ze. "Ik bedoel, ik heb gezocht naar onvolkomenheden en ik heb er geen gezien. Het is erg soepel. We hoefden geen visuele effecten te repareren. Het is net als de billen van een kleine baby."

Naast Brad Pitt, werden Bullock en Tatum ook vergezeld in The Lost City-productie door Harry Potter-ster Daniel Radcliffe.

Waar gaat 'The Lost City' over?

De synopsis voor The Lost City op Rotten Tomatoes luidt: 'De teruggetrokken auteur Loretta Sage schrijft over exotische plaatsen in haar populaire avonturenromans met een knap covermodel genaamd Alan. Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek met Alan te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat ze hem kan leiden naar de verloren schat van een oude stad uit haar laatste verhaal.'

'Vastbesloten om te bewijzen dat hij in het echte leven een held kan zijn en niet alleen op de pagina's van haar boeken, gaat Alan op pad om haar te redden.' Bullock speelt de auteur Loretta Sage, terwijl Tatum het sexy covermodel Alan speelt. De excentrieke miljardair staat bekend als Abigail Fairfax en is de rol die Daniel Radcliffe speelt.

Aangezien het publiek de film nog niet heeft bekeken, zijn er nog geen publieksrecensies voor op Rotten Tomatoes. Desalniettemin hebben critici grote verwachtingen gewekt voor wat de film te bieden heeft, met één schrijven: 'Een enorm vermakelijke riff op het avontuur-romance-genre, dankzij de chemie tussen Sandra Bullock en Channing Tatum.'

The Lost City zal vanaf 25 maart in theaters over de hele wereld te zien zijn.

Waarom neemt Sandra Bullock een pauze van acteren?

The Lost City ging dit jaar in wereldpremière op het SXSW-filmfestival op 12 maart. Rond dezelfde tijd had ze een interview met Entertainment Tonight, waarin ze bevestigde dat ze inderdaad van plan was een stap terug te doen van acteren.

De 57-jarige is moeder van twee kinderen - een zoon genaamd Louis (12) en een dochter genaamd Laila (10). Deze twee zijn de reden waarom ze de bewuste keuze maakt om een pauze te nemen van haar werk, omdat ze het gevoel heeft dat ze niet in staat is geweest om het beste van zichzelf te geven terwijl ze tegelijkertijd aan films werkte.

"Ik neem mijn werk heel serieus als ik aan het werk ben", zei Bullock tegen Entertainment Tonight. "[Maar nu] moet ik op de plek zijn die me het gelukkigst maakt. Ik wil gewoon 24/7 bij mijn baby's en mijn familie zijn."

De in Virginia geboren actrice ging ook in detail over haar praktische opvoedingsstijl, en gaf het voorbeeld van hoe nauwgezet ze is geweest bij het beschermen van haar huis tijdens de wereldwijde COVID-uitbraak. "Alle ouders kennen mij als de gekke dame met de pandemie", zei ze. "Ze weten dat hun kinderen zonder COVID zullen terugkeren als ze naar ons huis zijn gekomen."

Aanbevolen: