Wat gebeurt er met 'Jeopardy' als Alex Trebek met pensioen gaat?

Inhoudsopgave:

Wat gebeurt er met 'Jeopardy' als Alex Trebek met pensioen gaat?
Wat gebeurt er met 'Jeopardy' als Alex Trebek met pensioen gaat?
Anonim

Gevaar! heeft het publiek al tientallen jaren geboeid, maar met gastheer Alex Trebek die op het punt staat met pensioen te gaan, vragen fans zich af wat het lot van de beroemde quizshow zal zijn. De show, gemaakt door Merv Griffin, test de algemene kennis van de deelnemers over verschillende onderwerpen waar hun antwoorden in de vorm van een vraag moeten worden beantwoord. Trebek vermaakt het publiek al tientallen jaren met zijn charme op het scherm, maar vanwege gezondheidsproblemen en zijn lange ambtstermijn bij de show komt er misschien een einde aan zijn tijd als presentator.

Trebek is sinds 1984 de onverschrokken leider van de show, maar zijn recente diagnose met stadium IV alvleesklierkanker heeft geleid tot wat het einde van zijn tijd als gastheer lijkt te zijn. Hoewel hij meedogenloos heeft gevochten voor zijn gezondheid en voor de show, is Jeopardy! heeft zijn tol geëist van de 79-jarige. Naarmate zijn pensionering dichterbij komt, moeten er nog vragen worden gesteld over wie hem zal vervangen en over de status van de show.

Wie kan hem vervangen?

Velen vragen zich af wie de nu iconische presentator van de spelshow zou kunnen vervangen als hij officieel stopt. Actrice Mayim Bialik is genoemd en haar cv past in de vorm van Jeopardy!. Bialik werd beroemd als kindsterretje en zijn meest herkenbare uit haar rol als Amy in The Big Bang Theory. Ze heeft ook een B. S. in Neuroscience, dus gezien haar staat van dienst op het gebied van intelligentie en entertainment, lijkt Mayim een zeer solide keuze. De naam van CNN-anker Anderson Cooper is weggegooid als mogelijke vervanger en gezien zijn achtergrond is hij meer dan gekwalificeerd. In het belang van diversiteit lijkt het erop dat Jeopardy! zou weg leunen van Cooper, maar dat doet niets af aan zijn geweldige persona op het scherm.

Trebek heeft zelf afgewogen wie hij hem zou willen vervangen. Hij weet als geen ander hoe hij zo'n succesvolle show moet leiden. Laura Coates, juridisch analist van CNN, zou een geweldige gastheer zijn en haar professionele en diverse ervaring op de voorgrond plaatsen. Trebek noemde ook Alex Faust, de omroeper van Los Angeles Kings, als mogelijke vervanger en Faust was onder de indruk toen hij het nieuws hoorde.

Gaat Johnny Gilbert met pensioen?

Johnny Gilbert is de omroeper van Jeopardy! en staat al 34 seizoenen in de stand. Zijn openingszin: This is Jeopardy!”, is een handtekening van de show geworden. Hoewel Gilbert niet het gezicht is van Jeopardy!, velen beweren dat hij de stem ervan is en elke show aftrapt met een eclectische en bloeiende openingszin. Het tag-team van Trebek en Gilbert is al tientallen jaren actief en fans vragen zich af of Gilbert van de microfoon zal stappen als Trebek besluit met pensioen te gaan. Ook al is Gilbert misschien gewoon de omroeper, hij is meer dan dat. Zijn nalatenschap maakt deel uit van de show en zijn jarenlange toewijding aan Jeopardy! zal voortleven zodra hij verder gaat.

Algemene status van show

Met het vertrek van Trebek moet het traject van de populariteit van de show nog worden bekeken. Het is moeilijk om Trebek van Jeopardy te scheiden! omdat het nog nooit eerder is gedaan. De twee lijken onafscheidelijk en zonder de een is het moeilijk voor de fans om de ander te onderscheiden. Hoewel zijn vertrek teleurstellend is, komen de gezondheid en het welzijn van Trebek op de eerste plaats en er zijn enkele potentiële positieve punten die hieruit kunnen voortvloeien. Afhankelijk van de nieuwe presentator van de show, kan er een nieuwe, jongere generatie komen, waardoor Jeopardy! vers en met een steeds toenemende populariteit. Het zou ook kunnen zorgen voor meer diversiteit, rekening houdend met het veranderende klimaat van ons land van vandaag. Met ruimte voor gastgastheren van beroemdheden, zou het een leuke en veranderende omgeving kunnen bieden, en het zou leuk zijn om Trebek op een dag terug te zien komen voor een gastoptreden.

Aanbevolen: