Fans in shock als Britney Spears' manager ontslag neemt & suggereert dat ze met pensioen gaat

Inhoudsopgave:

Fans in shock als Britney Spears' manager ontslag neemt & suggereert dat ze met pensioen gaat
Fans in shock als Britney Spears' manager ontslag neemt & suggereert dat ze met pensioen gaat
Anonim

Britney Spears’ manager van 25 jaar Larry Rudolph heeft ontslag genomen na de controverse over het conservatorium van de zanger.

The Princess of Pop verscheen op 23 juni voor de rechtbank om over haar zaak te getuigen. De Toxic-zangeres probeert zichzelf te bevrijden van een 13 jaar durende conservatoriumopleiding, die in 2008 begon vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. Haar vader, Jamie Spears, heeft de leiding over haar fortuin en de besluitvorming over haar persona.

Voor de rechtbank beweerde Spears misbruik en schending van de privacy, waaronder het feit dat ze haar anticonceptieapparaat niet mocht laten verwijderen om nog een kind te kunnen krijgen. Ze beweerde ook dat ze tegen haar wil moest optreden.

Larry Rudolph neemt ontslag als manager van Britney Spears na opruiende getuigenis

Rudolph is sinds 1995 de manager van Spears en al 25 jaar, met uitzondering van een korte periode tussen 2007 en 2008.

Ook bekend als manager van Miley Cyrus, was hij de manager van de zanger tijdens het conservatorium, in een tijd dat Spears doorging met het uitbrengen van albums, touren en optredens in een residentie in Las Vegas.

In een brief aan de mede-conservatoren van Spears - haar vader Jamie Spears en de door de rechtbank aangestelde Jodi Montgomery - legde Rudolph uit dat zijn diensten "niet langer nodig zijn" toen de zangeres haar voornemen uitte om met pensioen te gaan.

"Het is meer dan 2 1/2 jaar geleden dat Britney en ik voor het laatst met elkaar hebben gecommuniceerd, en toen vertelde ze me dat ze voor onbepaalde tijd wilde stoppen met werken", schreef Rudolph op 5 juli.

“Eerder vandaag werd ik me ervan bewust dat Britney haar voornemen had uitgesproken om officieel met pensioen te gaan”, vervolgde hij.

“Als haar manager geloof ik dat het in het belang van Britney is om ontslag te nemen uit haar team, aangezien mijn professionele diensten niet langer nodig zijn”, zei hij ook.

Britney Spears-fans reageren op pensioengeruchten

Fans of Spears waren er kapot van toen ze hoorden dat de zanger op het punt staat met pensioen te gaan.

"als ze er blij van wordt, moet ze het doen", twitterde een fan.

Anderen hopen dat de beweringen van Rudolph alleen betrekking hebben op een tijdelijke onderbreking.

"ik denk dat ze met pensioen gaat zoals in een pauze van 2 jaar nemen, ik zie Brit niet voor altijd met pensioen gaan, ze wil gewoon niet optreden als het door haar team gedwongen wordt", was een andere opmerking.

"Ik wil dat Britney gelukkig en vrij is en een grote pauze voor zichzelf neemt om een groter gezin te stichten en de tijd neemt om van haar vrijheid te genieten. MAAR… dacht eraan om met pensioen te gaan en nooit meer muziek uit te brengen, "schreef een andere gebruiker.

Speren en fans roepen op tot onderzoek van Rudolph

In haar getuigenis vroeg Spears om gevangenisstraf voor haar vader en haar management.

“Mevrouw, mijn vader en iedereen die betrokken is bij dit conservatorium en mijn management die een grote rol speelden bij het straffen van mij toen ik nee zei – mevrouw, ze zouden in de gevangenis moeten zitten”, zei Spears in de rechtszaal.

Fans lijken het erover eens te zijn dat de rol van Rudolph in het conservatorium van de zanger moet worden aangepakt.

Larry Rudolph neemt ontslag als Britney's manager. Ik ben niet verrast. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij Miley ook beheert en ze is ongelooflijk luidruchtig geweest over het vrij krijgen van Britney. Het is ongemakkelijk om de persoon over wie ze praat te managen en niets te doen om te helpen”, schreef een fan op Twitter.

"Stel je voor dat je bedrijfsmanager 5% van je inkomsten krijgt terwijl je een wekelijks budget hebt", was een andere opmerking.

“We mogen NIET vergeten dat Larry Rudolph zich stilletjes heeft teruggetrokken uit zijn betrokkenheid bij dit alles. Als manager had hij ook een grote rol in het toezicht houden op en het groen verlichten van veel van Britney's misbruik. Waar verstopt hij zich?” vroeg een andere fan.

Er gaan geruchten de ronde over wie Rudolph gaat vervangen. Fans denken dat Bobby Campbell, bekend van het managen van Lady Gaga, de nieuwe manager van de zanger zou kunnen zijn.

"Als Bobby de manager van Britney wordt, kunnen we maar beter een samenwerking aangaan met Gaga", schreef een Twitter-gebruiker.

Aanbevolen: