Adele huilt live op Instagram na te dure concertannulering

Inhoudsopgave:

Adele huilt live op Instagram na te dure concertannulering
Adele huilt live op Instagram na te dure concertannulering
Anonim

Adele's betraande verontschuldiging deed weinig om de woede van woedende fans te blussen nadat ze het geheel van haar optredens in Las Vegas had geannuleerd met slechts een opzegtermijn van 24 uur. Hoewel tickets - die elk tot maar liefst $ 30k kosten - zouden worden terugbetaald, wezen teleurgestelde kopers erop dat het moeilijker kan zijn om terugbetalingen te krijgen voor hotel- en reiskosten, evenals de tijd die het werk kost.

De zangeres ging donderdag naar haar Instagram om haar spijt te betuigen over het verlaten van de uitverkochte show en beweerde dat problemen met betrekking tot COVID-19 ervoor zorgden dat de komende optredens tegenvielen.

Adele beweerde dat haar en haar bemanning geen tijd meer hadden vanwege COVID-19-complicaties

Haar stem vol emotie, vertrouwde Adele toe: "Het spijt me zo, maar mijn show is nog niet klaar … [ze] had geen tijd meer … we hebben absoluut alles geprobeerd om het op tijd in elkaar te zetten en dat het goed genoeg voor je is, maar we zijn absoluut vernietigd door vertragingen in de levering en COVID.”

"De helft van mijn crew en team is [ziek] van Covid en is dat nog steeds, en het was onmogelijk om de show af te maken."

"Ik ben ontdaan - het spijt me dat het zo last-minute is, we zijn al meer dan 30 uur wakker om erachter te komen en we hebben geen tijd meer, ' vervolgde ze, terwijl haar stem begon te breken. 'Ik ben zo overstuur en ik schaam me echt en het spijt me voor iedereen die is gereisd om [naar de show] te komen. Het spijt me echt heel erg."

Tijdens haar verontschuldiging zei de zangeres echter niet wanneer de show weer zou beginnen, waardoor de al geïrriteerde fans gefrustreerd raakten door het gebrek aan zekerheid.

Een fan sloeg haar emotionele verontschuldiging neer als 'krokodillentranen'

Velen gingen naar sociale media om hun ellende te uiten. Eén gebruiker was duidelijk verontwaardigd en noemde Adele's emotionele vertoon als "krokodillentranen" en ziedend: "Niet dat Adele een nieuwe afspraak heeft gemaakt na het kopen van vliegtickets, showtickets en het krijgen van een hotelkamer".

Nog een rustiger persoon deelde: Super balen dat Adele al haar shows in Las Vegas heeft uitgesteld. Ik heb al $ 1200 uitgegeven tussen vliegtickets, hotel en de concertkaartjes. Om nog maar te zwijgen van vakantietijd van het werk”.

Anderen sympathiseerden snel, met een fan die schreef: "Wat is er mis met de industrie wanneer Adele haar aanstaande shows in Las Vegas annuleert - de dag voor opening?"

“Ik weet zeker dat ze er kapot van is, maar fans die er al zijn, uit veel plaatsen in de wereld, zullen enorm overstuur zijn. Ik hoop dat het Adele-team met iets komt om de fans te sussen”.

Naast haar fans van streek te maken, zullen de annuleringen ervoor zorgen dat Adele een flinke betaaldag misloopt, aangezien ze naar verluidt een belachelijke £ 500.000 per optreden zou verdienen.

Aanbevolen: