AGT': Simon Cowell huilt bijna nadat zijn gouden zoemer uit de competitie v alt vanwege afnemende gezondheid

Inhoudsopgave:

AGT': Simon Cowell huilt bijna nadat zijn gouden zoemer uit de competitie v alt vanwege afnemende gezondheid
AGT': Simon Cowell huilt bijna nadat zijn gouden zoemer uit de competitie v alt vanwege afnemende gezondheid
Anonim

Simon Cowell's AGT Golden Buzzer verwijderde zichzelf uit de competitie vanwege haar verslechterende gezondheidstoestand.

Nightbirde zegende het podium van America's Got Talent op 8 juni 2021 met haar inspirerende optreden waarbij ze een origineel lied zingt dat ze schreef. De juryleden waren onder de indruk nadat ze een van de meest authentieke uitvoeringen tot nu toe had afgeleverd, wat leidde tot een Golden Buzzer van Simon Cowell.

De zangeres, wiens echte naam Jane Marczweski is, werd in 2020 gediagnosticeerd met terminale kanker, waar artsen haar slechts twee procent kans gaven om te overleven en slechts zes maanden te leven. Nightbirde zei optimistisch: "Twee procent overlevingskans is niet nul", tijdens haar auditie.

Alsof terminale kanker niet genoeg was, eindigde haar huwelijk een paar maanden na haar kankerdiganosis.

In het aangezicht van al deze tegenspoed gaf Nightbirde het meest gedenkwaardige antwoord: "Je kunt niet wachten tot het leven niet meer moeilijk is om gelukkig te zijn… Je bent zoveel meer dan de slechte dingen die gebeuren met jij."

Nightbirde's inspirerende auditie

Helaas heeft Marczewski op 2 augustus aangekondigd dat ze zich terugtrekt uit America's Got Talent.

In de laatste aflevering van AGT prees Cowell Marczewski voor het feit dat ze haar gezondheid prioriteit gaf en zei: "Je hebt terecht de beslissing genomen dat je gezondheid nu je prioriteit is. En ik weet dat je de laatste keer dat we elkaar spraken eigenlijk zei je hebt het gevoel dat je mensen teleurstelt. Wel, ik wil namens ons allemaal zeggen dat je niemand in de steek hebt gelaten", zei hij tegen de zanger. "Ook al heb je niet meegedaan, je hebt al gewonnen."

Terwijl ze steeds meer in de war raakte, eindigde Cowell met het prijzen van Marczewski voor haar virale auditie die 31 miljoen views behaalde en wenste ze haar het beste met haar welzijn en haar herstel.

Simon Cowell vecht tegen tranen

De juryleden videochatten samen met gastheer Terry Crews met Nightbirde die niet door kon gaan naar de AGT Live Shows.

"Ik ben zo verdrietig om aan te kondigen dat ik dit seizoen van AGT niet verder kan gaan. Het leven geeft niet altijd pauzes aan degenen die het verdienen, maar dat wisten we al. Bedankt voor al jullie steun, het betekent de wereld voor mij. Blijf bij me, ik zal snel beter zijn. Ik ben mijn toekomst aan het plannen, niet mijn nalatenschap. Behoorlijk in de steek gelaten, maar ik heb nog steeds dromen."

Haar lied "It's OK" was verbluffend en haar kijk op het leven herstelde het vertrouwen van veel mensen in de mensheid. Nightbirde is al een winnaar in het hart van Amerika.

America's Got Talent gaat van start op dinsdag- en woensdagavond om 20.00 uur. ET/PT op NBC.

Aanbevolen: