Anya Taylor-Joy 'huilt' na angstaanjagende ervaring met Paparazzi

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy 'huilt' na angstaanjagende ervaring met Paparazzi
Anya Taylor-Joy 'huilt' na angstaanjagende ervaring met Paparazzi
Anonim

Anya Taylor-Joy had haar grote doorbraak in de horror-dramafilm The Witch, maar het was pas toen haar vertolking van Beth Harmon in The Queen's Gambit van Netflix haar een begrip maakte.

De actrice is snel een wereldwijde sensatie geworden en won verschillende onderscheidingen voor haar optredens. Eerder dit jaar reisde Anya naar New York City om Saturday Night Live samen met Lil Nas X te hosten, en had een schrijnende ervaring met de paparazzi die haar volgden.

Anya Taylor-Joy op haar nieuwe roem

In haar interview met Tatler documenteerde de actrice de angstaanjagende ervaring en legde ze uit hoe ze daardoor moest 'huilen'.

De Golden Globe-winnende actrice deelde: "Het kan heel beangstigend zijn als er hele groepen mannen met camera's op hun gezicht achter je aan rennen door de straat."

Taylor-Joy zei dat de ervaring haar deed 'huilen', maar ze besloot een gesprek met hen aan te gaan en de situatie aan te pakken.

“Ik ging naar huis en huilde, maar toen bedacht ik het. De volgende ochtend ging ik naar buiten en zei: 'Hallo, mijn naam is Anya. Laten we de camera laten zakken en laten we afspreken.' Ik ben geen prooi. Ik wil niet rennen."

De actrice legde uit dat ze zich "geïntimideerd" voelde door de ervaring en sprak met paparazzi zodat ze hun werk konden doen, en de Netflix-ster kon er "minder bang" door voelen.

Taylor-Joy is haar opkomst naar roem nog aan het verwerken en heeft ontdekt dat het voor haar heeft gewerkt om het rustig aan te houden. Ze vierde haar Golden Globe-overwinning met haar beste vrienden bij films en een emmer veganistische gebraden kip, Anya is volgeboekt en druk, en zal de volgende keer te zien zijn in Edgar Wright's Last Night in Soho, naast Thomasin McKenzie. Ze voltooide onlangs het filmen van een titelloos drama uit de periode van David O'Russell, samen met de legendarische acteur Robert De Niro en Margot Robbie.

In 2022 zal ze te zien zijn in een thrillerfilm met de titel The Northman, en er staan nog twee andere projecten op stapel voor 2023 - Taylor-Joy is gecast in verwachte projecten Furiosa, een prequel van Mad Max: Fury Weg. Anya is klaar om de titelrol te spelen.

Aanbevolen: