Kate Moss Model Zus Lottie huilt als OnlyFans-foto's online lekken

Inhoudsopgave:

Kate Moss Model Zus Lottie huilt als OnlyFans-foto's online lekken
Kate Moss Model Zus Lottie huilt als OnlyFans-foto's online lekken
Anonim

Lottie Moss was gisteren in tranen op haar Instagram toen ze onthulde dat haar telefoonnummer online was gelekt door een voormalige vriend naast pikante beelden van de blonde schoonheid.

Het 23-jarige model noemde hun voormalige vriend 'een slecht mens' en zei dat haar was verteld dat mensen werden aangemoedigd om haar ranzige OnlyFans-foto's online te plaatsen. Lottie, de jongere zus van supermodel Kate Moss, zou tot £ 70.000 per maand verdienen op de abonnementssite.

In een video op haar Instagram onthulde ze dat ze een bericht had ontvangen van een fan met de tekst: 'Hij vertelt de jongens in de groepschat om te abonneren op je OnlyFans en de foto's naar je moeders Instagram te lekken. '

Lottie Miss onthult dat content van OnlyFans online is gelekt

Lottie laat sommige OnlyFans-gebruikers gratis enkele afbeeldingen op de site zien - deze foto's worden meestal ook gedeeld op Instagram. Het model rekent een maandelijks abonnement van £ 14/$ 20 aan om raciercontent te bekijken en tot £ 1.000 voor een naakte video.

Ze biedt haar fans ook de kans om persoonlijke verzoeken te sturen via de direct messaging-functie. Ze bevestigde het lek ook aan 21.000 Twitter-volgers.

Sprekend op de podcast Private Parts van Made In Chelsea-ster Jamie Laing vorig jaar, hield Lottie vol dat haar ranzige OnlyFans-content, waar ze zich in juni 2021 bij aansloot, 'niemand pijn deed'.

'Je kunt meer dan $ 100.000 per maand verdienen als je het regelmatig doet en volgers hebt. Ik maak gewoon leuke foto's die je naar je vriendje zou sturen, het is prima, het is ongevaarlijk, het doet niemand pijn. Het is zo goed,' legde ze uit aan de realityster.

De ster verkocht ook ranzige foto's van zichzelf op een website genaamd Glow, waar wellustige foto's van influencers en modellen voor slechts $4 worden verkocht.

Newly Single Moss' controversiële nieuwe carrière

Lottie Moss' nieuwe online carrière dreigt haar modellenwerk te verpesten. Lottie maakte indruk in de industrie nadat ze op 13-jarige leeftijd werd gespot tijdens het huwelijk van haar grote zus in 2011 met Jamie Hince. Kate Moss' dochter Lila heeft ook bekendheid gekregen dankzij haar connectie met het supermodel.

Ze kreeg al snel een contract bij het gerespecteerde internationale modellenbureau Storm, van wie wordt gezegd dat ze een slecht beeld heeft van haar recente carrièrekeuzes.

Lottie heeft onlangs bevestigd dat ze uit elkaar is gegaan van vriend, The Vamps-rocker Tristan Evans, na een wervelende romance van vier maanden. Ze onthulde dat ze weer nieuw single is in een recente Q&A met fans op Instagram, en benadrukte dat ze 'voor het eerst echt heel gelukkig is'.

Aanbevolen: