Dit waren de favoriete rollen van Lauren Graham om te spelen

Inhoudsopgave:

Dit waren de favoriete rollen van Lauren Graham om te spelen
Dit waren de favoriete rollen van Lauren Graham om te spelen
Anonim

Lauren Graham is in talloze films en tv-shows geweest, maar de meeste fans kennen haar het beste van haar rol als alleenstaande moeder voor Rory Gilmore in de hitserie Gilmore Girls. Ze begon met acteren in 1995, maar werd beroemd op Gilmore Girls, dat liep van 2000 tot 2007. Meest recent speelde ze in de opknapbeurt van Mighty Ducks, en ze blijft een grote naam in Hollywood. Sommige van haar favoriete projecten zijn ook favoriete shows en films van fans, wat het voor haar fans des te leuker maakt om naar te kijken.

Niet elke acteur is zo dankbaar voor hun favoriete rollen, maar Lauren Graham niet, en haar fans horen graag haar enthousiasme voor elke rol die ze speelt. Sommige zijn iets meer voor de hand liggend dan andere, maar haar rollen in deze films en tv-shows hebben haar een grote naam in de industrie gemaakt.

8 Lorelai Gilmore op 'Gilmore Girls'

Gilmore Girls werd voor het eerst uitgezonden in 2000, maar de populariteit groeide echt in de jaren daarna. Met streamingdiensten zoals Netflix blijft deze hitserie een van de grootste shows waarin Lauren Graham een grote rol heeft gespeeld. Lauren Graham speelde Lorelai Gilmore en werd een herkenbaar en lief personage dat een alleenstaande moeder speelt die haar dochter opvoedt.

7 Lorelai's liefdesbelangen

Het personage van Lauren Graham, Lorelai Gilmore, worstelt met liefde. Ze heeft meerdere liefdesbelangen binnen de show, en ze heeft echt genoten van de ontwikkeling van haar karakter tijdens haar datingleven. Zelfs jaren nadat de show eindigde, geeft Lauren Graham toe dat ze vergat met wie haar personage eindigde, omdat het zo onverwacht was van fans. Hoewel veel fans en critici niet blij waren met het einde, hield Lauren Graham van de reis die ze maakten om daar te komen.

6 Het wonderbaarlijke succes van 'Gilmore Girls'

Hoewel Gilmore Girls tegenwoordig een ongelooflijk populaire show is, was het nooit een garantie voor de cast of crewleden dat ze nog een seizoen zouden krijgen. De show werd uitgezonden tegenover Friends, dus ze hadden serieuze concurrentie. Lauren Graham heeft verklaard dat ze het geweldig vond om in de show te zijn, maar het was nooit bekend of ze nog een seizoen zouden halen.

5 Lauren Graham speelde in 'Parenthood'

Terwijl Gilmore Girls voor fans lijkt alsof het bovenaan de favorietenlijst van Lauren Graham zou staan, heeft de hitshow er een recht erboven. Bij het lezen van het script voor Parenthood was Lauren Graham verslaafd. Ze vertelde Entertainment Weekly: "Het is het beste wat ik heb gelezen. Zo simpel is het."

4 Lauren Graham ontmoette haar partner via 'Parenthood'

Als broer en zus werden Lauren Graham en Peter Krause verliefd op de set van Parenthood. De twee gaan sterk sinds de show eindigde.

3 Een sentimenteel einde van de serie voor Lauren Graham

Elke fan van de show Parenthood weet hoe sentimenteel de hele show is. Vooral het einde deed de tranen echt stromen voor alle betrokkenen. Op Late Night with Seth Meyers vertelt Lauren Graham hoe moeilijk het was om de seriefinale te filmen. Ouderschap is een van haar favorieten, zo niet haar absoluut favoriete project om deel van uit te maken. Afscheid nemen van de cast en crewleden was niet makkelijk, maar ze wist dat er een einde aan moest komen. Ze grapte toen dat ze nog een scène had om alleen te filmen, nadat iedereen hun sentimentele slotscène bij elkaar had.

2 Lauren Graham moet zingen op 'Zoey's Extraordinary Playlist'

Lauren Graham heeft in interviews verklaard dat ze het geweldig vond om deel uit te maken van Zoey's Extraordinary Playlist. Haar personage, Joan, moest van de show worden afgeschreven omdat Lauren voor de tweede keer op rij in quarantaine moest vanwege blootstelling aan COVID-19 terwijl ze op een andere set was. Ze hoopt dat haar personage in de toekomst weer in de show kan worden opgenomen, maar is voorlopig tevreden met het resultaat.

1 Haar nieuwste rol in 'Mighty Ducks: Game Changers'

Met een van haar meest recente projecten als een vervolg op de serie, voelt Lauren Graham zich vereerd om in Mighty Ducks: Game Changers te spelen. In een interview met GMA deelt ze alles over het houden van haar nieuwe rol die personages en acteurs volgt waar ze naar opkeek. Fans denken dat het misschien wel haar volgende grote show is die nog jaren doorgaat.

Aanbevolen: