Dit zijn de 3 favoriete nummers van Kendall Jenner op het nieuwe album van Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Dit zijn de 3 favoriete nummers van Kendall Jenner op het nieuwe album van Billie Eilish
Dit zijn de 3 favoriete nummers van Kendall Jenner op het nieuwe album van Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish breekt het internet weer, maar deze keer staat (gelukkig) haar lichaam niet ter discussie. Ze trapt een nieuw Eilish-tijdperk af dat humeurig is op een volwassen, zwoele manier, door diepe teksten en extra vibey vocals te gebruiken op haar gloednieuwe album, 'Happier Than Ever.'

Vertrouw de zwoelste Kar-Jenner als een van Billie's grootste fans. Kendall Jenner nam even de tijd om aan die schandalen te werken om haar mening te geven over Billie's nieuwe nummers, met name drie ervan.

Billie's tweede album is deze week uitgekomen

Kendall's topnummers zijn afkomstig van het album 'Happier Than Ever', dat afgelopen vrijdag eindelijk werd uitgebracht. Billie's fans (beroemd en anderszins) wachten er nu al maanden op en horen in de tussentijd alleen een paar singles als 'My Future' en 'Your Power'.

Dat waren echter niet de nummers die dit weekend liefde kregen van mevrouw Jenner.

Kendall vindt deze leuk

Kendall Jenners IG-verhalen over Billie Eilish
Kendall Jenners IG-verhalen over Billie Eilish

Volgens Kendall's IG Stories hebben vooral drie nummers haar weggeblazen. Haar topkeuzes? 'Halley's Comet', 'Gelukkiger dan ooit' en 'Male Fantasy.'

Aangezien die op Kendall's Stories verschijnen in dezelfde volgorde als op Billie's tracklist, kunnen we er zeker van zijn dat ze naar het album luisterde en haar mening in re altime plaatste. Haar meningen omvatten het woord "FK" over 'Halley's Comet' en "je werd gek @billieeilish" over 'Happier Than Ever' plus een klein wit hart.

(De andere foto's op Kendall's IG bewees dat het model een super chille nacht had nadat ze naar Billie had geluisterd: ze nam wat zonsondergangen in zich op - waarschijnlijk in Texas, waar ze haar tequila-merk '818' promoot - en schoot toen wat hoepels met zussen Khloe en Kim Kardashian in een soort speelhal.)

Kendall Jenner IG Stories 31 juli
Kendall Jenner IG Stories 31 juli

Kendall is niet alleen

Stapels en stapels steun voor 'Happier Than Ever' werden gisteravond en vanmorgen op Billie's socials gedumpt door allerlei beroemdheden. Iedereen, van Madison Beer tot Rebecca Black, deelde de liefde in IG Stories die Billie vervolgens in haar eigen verhalen deelde.

Florence Pugh, Olivia Rodrigo en Hailey Bieber IG-verhalen
Florence Pugh, Olivia Rodrigo en Hailey Bieber IG-verhalen

Hailey Bieber plaatste een screenshot van zichzelf terwijl ze naar 'Halley's Comet' luisterde, Olivia Rodrigo prees voor 'Happier Than Ever' (het nummer), en 'Black Widow's eigen Florence Pugh schreef "VERLIEFD OP DEZE VIDEO EN LIED " ook over 'Gelukkiger dan ooit'.

Net als Kendall, Florence en Olivia leken de meeste andere celebs onder de indruk van het titelnummer van het album.

"Dit is het beste dat ik ooit heb gehoord", schreef Camila Cabello op een IG-verhaal met 'Happier Than Ever' en Marina van Marina and the Diamonds voegde eraan toe: "Gefeliciteerd @BillieEilish Ik vind het geweldig."

Als je dat nummer nog niet hebt gehoord, vorm dan hier je eigen mening:

Aanbevolen: