Dad Of The Year': Katy Perry prijst shirtloze Orlando Bloom terwijl hij Daisy's slaapkamer decoreert

Inhoudsopgave:

Dad Of The Year': Katy Perry prijst shirtloze Orlando Bloom terwijl hij Daisy's slaapkamer decoreert
Dad Of The Year': Katy Perry prijst shirtloze Orlando Bloom terwijl hij Daisy's slaapkamer decoreert
Anonim

Sterren, ze zijn net als wij. Of dat is tenminste waar Katy Perry en Orlando Bloom van overtuigd lijken te zijn, nadat hij een video op zijn Instagram plaatste.

De Pirates of the Caribbean-acteur publiceerde een clip waarin hij de slaapkamer van zijn dochter Daisy Dove versiert. In de video, gemaakt door zijn verloofde en baby mama Katy Perry, is Bloom bezig met het aanbrengen van madeliefjesstencils in de kinderkamer.

Katy Perry plaagt Orlando Bloom terwijl hij Daisy's kamer inricht

In een foto die op 24 oktober op Instagram is gepost, brengt de Lord of the Rings-acteur madeliefjesstencils aan op de geelgeverfde muren.

In een korte video wil een shirtloze Bloom een speeltuin voor Daisy bouwen, terwijl Perry achter de camera staat.

Het paar verwelkomde het meisje in augustus vorig jaar, vijf maanden na Perry's prachtige zwangerschapsaankondiging in de video van Never Worn White, uitgebracht in maart 2020.

"Dad of the year", plaagde de I Kissed a Girl-zanger Bloom.

Van zijn kant keek de Engelse acteur recht in de camera en zei met een grappige stem: "Sterren, ze zijn net als wij."

Fans lijken het er zeker niet mee eens te zijn, omdat ze ervan overtuigd zijn dat Bloom, in tegenstelling tot anderen, niet in staat is om ouder te worden.

Orlando Bloom plaatste foto's van hem Skinny Dipping

Dit is niet de eerste keer dat Bloom op sociale media pronkt met zijn strakke spieren en zijn lichaam spant.

Eerder dit jaar plaatste de acteur enkele foto's waarop hij mager dompelt in een meer. Op de foto's, gepubliceerd op Instagram, is te zien hoe Bloom een aantal van zijn geslachtsdelen strategisch bedekt met een handdoek zodra hij uit het water is. Hij liet alleen zijn achterste wangen aan de camera zien en bedekte zijn rug smaakvol met een suggestieve perzik-emoji bij het delen van de beelden op zijn Instagram.

Perry maakte natuurlijk van de gelegenheid gebruik om haar partner publiekelijk te roosteren.

"schat, ik verlaat je voor twee dagen", schreef Perry onder Bloom's post.

De brutale opmerking zorgde ervoor dat fans reageerden met verschillende huilende, lachende emoji's.

"Je kunt hem hier langer laten", was een opmerking.

"nu weet je wat hij doet als je niet thuis bent hihi.. Je hebt een geweldige vent.." schreef een andere fan van het stel.

Zoals sommige fans van het paar zich zullen herinneren, lijkt Bloom erg op zijn gemak te zijn met zijn lichaam. In 2016 doken zelfs foto's op van hem volledig naakt paddleboarden samen met Perry.

Destijds werden Bloom en Perry gepept met paddleboarden in Italië. Terwijl de zangeres een schattige tie-dye bikini droeg, was haar acteur-verloofde in zijn verjaardagskostuum, toonde zijn troeven volledig voor de camera en stuurde schokgolven door zijn fandom.

Aanbevolen: