Travis Scott plaatst een zoete foto van Stormi terwijl hij terugkeert naar sociale media

Inhoudsopgave:

Travis Scott plaatst een zoete foto van Stormi terwijl hij terugkeert naar sociale media
Travis Scott plaatst een zoete foto van Stormi terwijl hij terugkeert naar sociale media
Anonim

Travis Scott heeft zijn weg terug gevonden naar sociale media nadat hij zaterdag een foto van zijn dochter Stormi Webster op Instagram had gedeeld. De rapper en zijn baby mama Kylie Jenner hebben een laag profiel op sociale media gehouden na de tragedie van Astroworld.

Scott, 30, postte een portret van zichzelf op oudejaarsavond, gevolgd door een Instagram-verhaal van de driejarige die hij op nieuwjaarsdag met Jenner deelt. De schattige peuter was gekleed in een tweedjas van $ 1.290 van Gucci.

Travis Scott heeft meerdere sponsorschappen verloren

De verwoestende ramp met Astroworld op 5 november kostte het leven aan tien mensen. Jenner, haar dochter Stormi en zus Kendall behoorden tot de menigte die haar partner Travis Scott kwam zien optreden in Astroworld in Houston, Texas. De artiest "SICKO MODE" heeft verschillende geplande samenwerkingen verloren, waaronder een recente Dior-campagne.

Een massale toevloed zag honderden gewonden en tien toeschouwers om het leven. Eerder deze maand werd bevestigd dat alle tien slachtoffers waren overleden aan 'compressieverstikking'. Negen mensen – Jacob Jurinek, 21, John Hilgert, 14, Brianna Rodriguez, 16, Franco Patiño, 21, Axel Acosta, 21, Rudy Peña, 23, Madison Dubiski, 23, Deense Baig, 27 en Bharti Shahani, 22 – waren hebben aanvankelijk bevestigd dat ze zijn overleden nadat de menigte "begon te comprimeren" naar de voorkant van het podium tijdens de set van Travis.

Er is een onderzoek naar de Astroworld-tragedie gestart

Slachtoffers van Astroworld Travis Scott
Slachtoffers van Astroworld Travis Scott

Meer dan een week later stierf ook een negenjarige jongen genaamd Ezra Blount als gevolg van zijn verwondingen die hij opliep tijdens de golfslag, nadat hij enkele dagen in een kunstmatige coma had gelegen. Ondertussen meldt nieuwszender CNBC dat leden van de House Oversight Committee een tweeledig onderzoek starten naar wat ertoe heeft geleid dat het Astroworld-concert dodelijk is geworden.

Kylie Jenner heeft ook haar weg terug gevonden naar sociale media

Kylie Jenner zwanger Instagram
Kylie Jenner zwanger Instagram

Ondertussen heeft Kylie Jenner haar babybuil laten zien op Instagram.

De realityster, 24, verwacht een tweede kind met rapper Travis Scott. Ze zou nu elk moment kunnen bevallen. Jenner deelde de foto op vrijdag en poseerde naast de camera met een laag uitgesneden topje met lange mouwen en een legging.

Kylie Jenner Travis Scott Stormi
Kylie Jenner Travis Scott Stormi

In het begeleidende bijschrift schreef ze een oprechte boodschap voor haar 295 miljoen volgers. "Terwijl 2022 nadert, heb ik het afgelopen jaar nagedacht over de zegeningen die het bracht, maar ook over het vele verdriet dat het met zich meebracht."

"ik zal dit jaar en alle belangrijke veranderingen die het in mijn leven heeft aangebracht nooit vergeten. Ik bid dat dit nieuwe jaar gevuld is met veel liefde voor jullie allemaal en ik hoop dat iedereen in deze tijd veilig en gezond blijft, " eindigde het bericht.

Aanbevolen: