Dit zijn de meest controversiële '90 dagen verloofde' koppels ooit

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest controversiële '90 dagen verloofde' koppels ooit
Dit zijn de meest controversiële '90 dagen verloofde' koppels ooit
Anonim

90 Day Fiancé is door de jaren heen geliefd bij veel fans vanwege de buitensporige en onconventionele koppels die ze in de show hebben. Veel van deze paren ontmoeten elkaar op abnormale manieren en trouwen sneller dan de meeste paren. De show heeft geweldig werk geleverd door vertegenwoordiging van veel verschillende paren toe te voegen om hun fanbase meer uit te breiden. Veel van de koppels leven uiteindelijk nog lang en gelukkig en kijkers zijn dolblij om ze samen te zien eindigen. Er zijn echter ook veel fans van koppels die een hekel hebben aan en een van de vele controversiële koppels in de show zijn geworden.

10 Jorge en Anfisa

De eerste is de relatie tussen Jorge en Anfisa, die door veel kijkers als realiteitsgoud wordt beschouwd. Het is jouw typische 'in een relatie om de verkeerde redenen' soort relatie. Fans beschuldigden Jorge ervan om alleen vanwege haar uiterlijk bij Anfisa te zijn. Anfisa is ervan beschuldigd alleen bij Jorge te zijn vanwege zijn geld, waardoor fans haar een goudzoeker noemen. Het stel trouwde uiteindelijk, maar na drie jaar besloten ze uit elkaar te gaan. Zowel Jorge als Anfisa lijken het in hun eentje goed te doen, maar fans zijn ervan overtuigd dat hun verhaal nog lang niet voorbij is.

9 Mark en Nikki

Kijkers kunnen niet anders dan ineenkrimpen als ze zien dat de relatie tussen Mark en Nikki wordt uitgezonden. Mark is een zeer controlerende en aanmatigende partner tegenover Nikki. Veel kijkers hebben nooit begrepen waarom of hoe Nikki tot op de dag van vandaag nog steeds bij Mark is, gezien de manier waarop hij haar behandelt.

8 Rose en Big Ed

Kijkers vonden Rose en Big Ed een vreemde combinatie vanwege het duidelijke leeftijdsverschil tussen hen. Fans genoten echter van het kijken naar een van de grootste treinwrakken die ooit in de show werden uitgezonden. Het stel stopte ermee na een explosief gevecht over hun verschillende opvattingen over het krijgen van kinderen. Helaas voor fans die blij waren dat het paar uit elkaar ging, lijkt het erop dat Rose en Big Ed weer bij elkaar zijn.

7 Danielle en Mohamed

De relatie tussen Danielle en Mohamed is afgedaan als controversieel vanwege de constante leugens die ze deelden. Mohamed beweerde een baan voor zichzelf te hebben toen hij naar de Verenigde Staten verhuisde, maar dat deed hij niet. Danielle had financiële skeletten in haar kast verstopt. Het paar leek ook nooit romantisch met elkaar om te gaan en leek een meer vriendschappelijke relatie te hebben. Het was dus geen verrassing voor fans toen Danielle en Mohamed besloten te scheiden. Ze zijn echter vrienden gebleven en praten vaak aan de telefoon.

6 Larissa en Colt

Larissa en Colt hebben sinds het begin een moeilijke relatie. Ze namen de beslissing om zich in een relatie te haasten nadat ze slechts kort hadden gedate en elkaar amper kenden. Explosieve ruzies, leugens, gebrek aan vertrouwen en publieke beschuldigingen leidden tot de niet zo schokkende scheiding tussen het paar.

5 Chantel en Pedro

Fans geloofden dat de relatie tussen Chantel en Pedro op tijd zou afbrokkelen, maar het tegendeel werd bewezen. Het paar kwam meerdere problemen tegen met betrekking tot het drama van hun familie. De kijkers vergaten Chantel en Pedro omdat ze niet in het middelpunt van de belangstelling stonden, maar hun families. Het paar leeft nog steeds goed samen in Atlanta en het lijkt erop dat het familiedrama is opgelost.

4 Fernando en Carolina

Fernando en Carolina hebben tijdens hun relatie met veel hindernissen te maken gehad, maar lijken sterker dan ooit. Carolina is naar Florida verhuisd, zodat ze bij Fernando en zijn gezin kan wonen. Er ontstonden echter problemen met speculatie dat Fernando Carolina bedroog en dat Carolina zich eenzaam voelde en haar familie thuis miste.

3 Nicole en Azan

Nicole en Azan zijn waarschijnlijk het meest controversiële en problematische koppel. Het paar had te maken met meerdere levensstijl- en culturele verschillen en geen van beiden was bereid compromissen te sluiten. Fans hebben ook gespeculeerd over de aantrekkingskracht van Azan op Nicole en natuurlijk kan Nicole die al een kind heeft niet gemakkelijk voor hem zijn. Toch is het paar erin geslaagd om het voor elkaar te krijgen en zijn ze nog steeds samen.

2 Angela en Michael

Kijkers gaven nooit om de relatie van Michael en Angela en waren dolblij toen ze eindelijk uit elkaar gingen. Angela is veel ouder dan Michael, en ze is de vruchtbare jaren voorbij. Michael heeft aangegeven kinderen te willen hebben en het paar heeft veel ruzie gehad over het feit dat ze dat niet kunnen, tenzij ze een draagmoeder adopteren of krijgen. Het helpt niet dat Michael de druk van zijn familie heeft gevoeld om hun kleinkinderen te geven. Angela behandelde Michael echter slecht tijdens de show, waardoor fans niet blij en bezorgd waren om zijn welzijn.

1 Ashley en Jay

De laatste op de lijst is het controversiële huwelijk van Ashley en Jay. Fans worden moe van de achtbaanromantiek die het paar heeft gehad. Ze begrijpen ook niet waarom Ashley Jay steeds terugneemt, aangezien hij haar altijd bedriegt. 'Eens een bedrieger, altijd een bedrieger', is een gezegde dat Ashley leerde leren nadat ze zich realiseerde dat Jay nooit zal veranderen en hem niet langer kan vertrouwen.

Aanbevolen: