Dit zijn de rijkste koppels van '90 dagen verloofde' vandaag

Inhoudsopgave:

Dit zijn de rijkste koppels van '90 dagen verloofde' vandaag
Dit zijn de rijkste koppels van '90 dagen verloofde' vandaag
Anonim

In de loop der jaren is TLC's 90 Day Fiance uitgegroeid tot een van de meest succesvolle shows met meer dan 100 afleveringen vol drama die af en toe eindigen in een lang en gelukkig leven. Met elk voorbijgaand seizoen melden verschillende mensen zich aan in de hoop hun soulmate te vinden terwijl ze voor een aantal uitdagingen staan. De uitdagingen kunnen variëren van de problemen om het Amerikaanse staatsburgerschap te verkrijgen tot de afstand tussen hen, die allemaal zullen bepalen of ze verder zullen gaan met de relatie en mogelijk de knoop doorhakken.

Met financiën als een belangrijk onderdeel van relaties, zijn veel stellen uit de show nog steeds gelukkig getrouwd, anderen hebben het niet ver doorgedrongen tot de unie. Na de show was het leven voor de deelnemers totaal anders. Sommigen van hen belandden in puin door leugens en ontrouw, terwijl anderen financiële problemen hadden. Hier zijn enkele van de rijkste koppels van 90 Day Fiance.

10 Kalani Faagata & Asuelu Pulaa - $1-3 miljoen

Kelani en Asuelu ontmoetten elkaar voor het eerst in Samoa, terwijl Kelani op vakantie was en het klikte meteen. Asuelu werkte in het resort waar ze verbleef en ze raakten aan de praat om te beseffen dat ze veel gemeen hadden. Voor dit stel was het een hele uitdaging om samen te komen vanwege een aantal factoren waarmee hun verbintenis te maken had, waaronder de afkeuring van de vader van Kelani'a van Asuelu's parttime baan. Kelani is daarentegen een actrice met een rol in de hitserie Happily Ever After. Daarnaast promoot ze ook producten via haar Instagram-profiel. Het paar lijkt nu op een betere plek te zijn en heeft twee kinderen verwelkomd, Oliver en Kennedy sinds hun tijd in de show.

9 David Toborowsky & Annie Suwan - $2,5 miljoen

Annie en David zijn afzonderlijk enkele van de favoriete personages uit het vijfde seizoen van 90 Day Fiance. Het paar ontmoette elkaar in Thailand en werkte hun relatie uit tot een gelukkig huwelijk. In het begin was het een beetje moeilijk omdat David de goedkeuring van Annie's ouders probeerde te krijgen en omdat hij op dat moment tussen twee banen zat, maakte het een beetje moeilijker. Later werd het beter toen de pandemie hen dichter bij elkaar bracht. Nu is hun verbintenis gevuld met niets anders dan liefde en veel geld, aangezien ze naar schatting $ 2,5 miljoen waard zijn.

8 Russ & Paola Mayfield - $1,5 miljoen

Russ en Paola ontmoetten elkaar in het eerste seizoen van 90 Day Fiance en toen ging het niet zo soepel. Ze zijn elkaar echter gaan begrijpen en lijken gelukkiger dan ooit. Russ is een ingenieur, terwijl Paola een professioneel model, worstelaar en actrice is. Later verloor Russ zijn baan en moest Paola dingen voor het gezin oppikken. Dit was een moeilijke tijd voor hem omdat hij niet bijzonder enthousiast was over enkele van Paola's lingeriemodelleringsoptredens. Nu gaat het geweldig, want het paar heeft meerdere inkomstenstromen, waaronder de promotie van merken op hun Instagram-profielen. Ze worden momenteel geschat op $1,5 miljoen.

7 Josh Strobel & Aleksandra Iarovikova - $1,5 miljoen

Josh en Alexandra verschenen op 90 Day Fiance in 2015 voor seizoen 3 en sindsdien is het van het ene avontuur naar het andere gegaan. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in Tsjechië terwijl ze allebei afzonderlijk op bezoek waren en meteen met elkaar verbonden waren. Josh bezocht haar het volgende jaar verschillende keren en vroeg haar later ten huwelijk. Beiden zijn een succesvolle realityster en hebben een geschatte waarde van $ 1,5 miljoen.

6 Chantel Everett & Pedro Jimeno - $1,5 miljoen

Chantel en Pedro maakten in het 4e seizoen kennis met 90 Day Fiance. Het duo ontmoette elkaar tijdens een reis naar de Dominicaanse Republiek nadat een Spaanse leraar hen aan elkaar had voorgesteld. Na het uitwisselen van geloften, landde het paar hun eigen spin-offshow, The Family Chantel. Het grootste deel van hun inkomen is tegenwoordig afkomstig van hun televisie-optredens en ze worden momenteel geschat op $ 1 waard.5 miljoen.

5 Elizabeth Potthast & Andrei Castravet - $1 miljoen

Elizabeth Potthast en Andrei Castravet uit seizoen 4 werden kort nadat ze zich bij de show voegden favoriet bij de fans. Het kijken naar hun liefdesverhaal raakte veel fans diep en dit maakte hen perfecte kanshebbers voor 90 Day Fiance. In de beginfase van hun relatie zat Andrei tussen twee banen in, maar Elizabeth kon dit goedmaken met haar arbeidsethos. Ze is een succesvolle actrice die te zien was in de hitserie Homeland en de film Secrets In The Snow. Naast haar acteercarrière is ze ook een beroemde Instagram-beïnvloeder met verschillende aanbevelingen en reclame-optredens.

Toen Andrei en Elizabeth zich na de show vestigden, begonnen ze samen een onroerendgoedbedrijf dat bekend staat als Castravet Properties. Afgezien van hun financiën lijkt het paar het goed te doen, aangezien ze een toevoeging aan hun gezin hebben gemaakt met een klein meisje genaamd Elanor.

4 Anna Campisi & Mursel Mistanoglu - $1 miljoen

Het is niet elke dag dat we mensen zien die verschillende talen spreken om een relatie te laten werken. Dit is echter wat kijkers kregen met Mursel Mistanoglu en de in Nebraska geboren Anna. Hun liefde ontstond via sociale media nadat ze aan het praten waren en werden later verliefd vanwege hun wederzijdse interesse in bijen. Het voorstel van Mursel kwam kort nadat Anna hem in Turkije had bezocht, en ze trouwden later aan het einde van seizoen 7 in Anna's thuisstaat. Anna is niet alleen boekhouder en financieel manager, maar heeft ook een grote aanhang van meer dan 200.000 mensen op Instagram. In combinatie met Mursel wordt hun vermogen geschat op $ 1 miljoen.

3 Loren Goldstone & Alexei Brovarnik - $750, 000

Loren en Alexei hebben elkaar ontmoet toen ze op vakantie was naar het Midden-Oosten. Toen ze 90 dagen verloofde was, viel ze op door haar vastberadenheid om koste wat kost liefde te vinden, en haar Israëlische wederhelft complimenteerde al haar inspanningen. De realityster heeft een lange weg afgelegd sinds haar tijd in de show. Ze is nu gaan schitteren in verschillende spin-offs. De ster heeft ook een succesvolle merchlijn met maar liefst 1,3 miljoen volgers op Instagram. Momenteel wordt hun vermogen geschat op $ 750.000.

2 Kenneth Niedermeier & Armando Rubio - $500, 000

Op het moment dat Armando en Kenneth elkaar ontmoetten op de show in de tweede aflevering, was Kenneth al een grootvader. Hoewel zijn knappe uiterlijk en jeugdige ogen het misschien niet laten zien, is hij een trotse grootvader. Een van de vele speciale factoren aan deze relatie was dat zij het allereerste homoseksuele mannelijke koppel in de show waren.

Het duo heeft verschillende offers voor elkaar gebracht, waardoor ze al snel een favoriet bij de fans werden. Voordat hij naar Mexico verhuisde om zijn leven met Armando te beginnen, was Kenneth al een succesvol zakenman. Armando daarentegen is een succesvolle architect. Nu zijn het tweetal beroemde televisiepersoonlijkheden en dit heeft hen nog rijker gemaakt dan voorheen.

1 Angela Deem & Michael Ilesanmi - $100, 000

Het paar was aanvankelijk te zien in de tweede en derde aflevering van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, waar ze herhaaldelijk uit elkaar gingen en weer bij elkaar kwamen. Ze verschenen ook in seizoen 7 van de originele show en besloten uiteindelijk in 2020 te trouwen. Het paar werd beroemd door hun tijd in de realityshow en het hielp hen een geschat vermogen van $ 100.000 te vergaren.

Aanbevolen: