90 dagen verloofde: 10 meest rampzalige koppels

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: 10 meest rampzalige koppels
90 dagen verloofde: 10 meest rampzalige koppels
Anonim

TLC's 90 Day Fiance verkent langeafstandsrelaties tussen stellen die in verschillende landen van elkaar wonen, en volgt hun vastberaden reizen om eindelijk samen te zijn, terwijl ze obstakels zoals burgerschap, financiën en het leren leven met elkaar aanpakken andere.

Sommige van de relaties zijn pure 'echtpaardoelen' die fans de warme fuzzies geven, maar andere zijn er zeker nog niet. Laten we eens kijken naar een lijst van tien van de meest rampzalige relaties op 90 Day Fiance.

10 Danielle en Mohamed

Afbeelding
Afbeelding

Sommige stellen beginnen sterk en bezwijken voor de druk van de 90 dagen, maar Danielle en Mohamed waren vanaf het begin niet op elkaar afgestemd. Mohamed weigerde haar genegenheid te tonen en Danielle loog tegen hem over haar financiën, de stabiliteit van haar baan en haar criminele verleden met kredietfraude.

Hoewel ze trouwden, verdween Mohamed gewoonlijk zonder Danielle te vertellen waar hij heen ging, dagen achtereen. In een allesomvattende aflevering liet hij eindelijk los en zei dat hij weigerde seks met haar te hebben vanwege haar hygiëneproblemen. Het paar scheidde in 2017 en sindsdien heeft Danielle meerdere pogingen ondernomen om hem te laten deporteren.

9 Paul en Karine

Afbeelding
Afbeelding

Paul Staehle reisde naar Brazilië om Karine ten huwelijk te vragen, en het bezoek was, nou ja, chaotisch. Paul voelde zich extreem ongemakkelijk in Brazilië en de twee konden alleen communiceren via de vertaler-app. Paul was ook intens neurotisch en vatbaar voor paniek, vaak letterlijk wegrennend van stressvolle situaties.

Toen Paul toegaf dat zijn criminele verleden ook brandstichtingen omvatte, bleef Karine verrassend bij hem, maar het paar bleef bijna constant kibbelen. Het krijgen van een baby en verhuizen naar de Verenigde Staten heeft hun relatie niet verbeterd. Paul worstelt om voor hen te zorgen en zijn eigen moeder heeft geweigerd hem financiële steun te blijven geven.

8 Ed en Rose

Afbeelding
Afbeelding

Ed ontmoette Rose online en was meteen verliefd op de 23-jarige alleenstaande moeder. Hij gaf duizenden dollars uit aan het verzenden van geschenken naar haar familie in de Filippijnen, maar vrijgevigheid is niet alles. Ed begon hun relatie met een leugentje om bestwil over zijn lengte, en als dat de enige rode vlag was, was het misschien gelukt.

Ed was jaloers en wantrouwend omdat ze zich ongemakkelijk voelde bij het bespreken van haar romantische verleden. Hij dwong haar tot een soa-test die hij weigerde zelf af te leggen, hij beledigde haar adem, gaf haar een tandenborstel als cadeau en bracht haar in verlegenheid door haar te vragen haar benen te scheren. Toen Ed toegaf dat hij met opzet voor haar had verborgen dat hij geen kinderen wilde en dat hij van plan was een vasectomie te ondergaan, was dat de laatste druppel.

7 Nicole en Azan

Afbeelding
Afbeelding

Langeafstandsrelaties zijn ingewikkeld en hebben zeker hun ups en downs, maar Nicole en Azan kunnen op lange afstand beter met elkaar overweg dan wanneer ze samen zijn. Nicole had een bewijs van hun relatie nodig om te worden goedgekeurd voor het K-1-visum en bezocht Marokko voor 5 weken, maar de cultuurschok was te groot.

Nicole had haar onderzoek naar de Marokkaanse cultuur niet gedaan en ze weigerde hun gebruiken te begrijpen toen ze eenmaal aankwam. Ze drong aan op fysieke genegenheid en kreeg driftbuien toen Azan haar vertelde dat het tegen de wet was om in het openbaar te kussen en elkaar aan te raken. Het paar is vermoedelijk nog steeds samen, maar heeft nog geen K-1-visum ontvangen.

6 Ricky en Melissa (en Ximena)

Afbeelding
Afbeelding

Ricky was smoorverliefd op zijn jongere vriendin, Melissa, en hij vloog naar Brazilië om haar te ontmoeten tegen het advies van zijn dochter in. Het begon slecht toen Melissa uren te laat was op hun date. Toen ze eindelijk aankwam, was de nacht ongemakkelijk en eindigde met het feit dat hij volledig spookachtig was.

Niet iemand om op te geven, Ricky stuurde een back-updatum die hij via de apps had ontmoet - Ximena. Ze reisde om hem te ontmoeten, maar hij liet gemakshalve het feit weg dat hij alleen in Brazilië was om een andere vrouw te ontmoeten - niet zij. Het paar ging uit elkaar tegen de tijd dat de allesomvattende aflevering werd uitgezonden.

5 Jorge en Anfisa

Afbeelding
Afbeelding

Het publiek maakte een wilde rit toen ze kennismaakten met de tikkende tijdbom van Jorge en Anfisa. Hun verhaal begon toen een woedende Anfisa Jorge's mobiele telefoon hackte en haar vliegticket annuleerde om hem te bezoeken omdat hij haar geen portemonnee van 10.000 dollar wilde kopen, en vanaf daar ging het alleen maar bergafwaarts.

Anfisa maakte consequent heel duidelijk dat ze alleen bij Jorge was omdat hij tegen haar had opgeschept dat hij rijk was. Ze smeekte hem dagelijks om merkkleding en sieraden, sleutelde zijn auto en noemde hem dom als hij enige aarzeling toonde om duizenden dollars uit te geven. Jorge gaf uiteindelijk toe dat hij zijn financiële status had overdreven en dat hij in feite schulden had. Sindsdien zijn ze gescheiden terwijl Jorge een gevangenisstraf van 2,5 jaar uitzat wegens drugsbezit.

4 Eric en Leida

Afbeelding
Afbeelding

Een nieuwe relatie kost tijd en energie, vooral wanneer het paar heel weinig tijd samen heeft doorgebracht, maar toen Leida eenmaal in de Verenigde Staten aankwam, maakte ze duidelijk dat ze de absolute prioriteit in Erics leven zou zijn.

Ze stond constant op gespannen voet met Erics 19-jarige dochter, Tasha, en zette Eric onder druk om haar te dwingen te verhuizen om plaats te maken voor zichzelf en haar zoon. Ze diende zelfs een straatverbod in tegen de tiener. Leida's recht hield daar niet op. Ze hoorde dat hij nog steeds kinderbijslag betaalde voor een van zijn kinderen, en hoewel hij uitlegde dat hij wettelijk kinderbijslag moest betalen, anders zou hij de voogdij verliezen, hield Leida vol dat dit onaanvaardbaar was.

3 Ashley en Jay

Afbeelding
Afbeelding

Liefde is ingewikkeld en relatieproblemen kunnen even duren om te begrijpen, maar bij Jay en Ashley was het probleem duidelijk: hij was een bedrieger. Ashley bracht haar 20-jarige vriend naar de Verenigde Staten en ze trouwden rustig in Las Vegas.

De dag na hun huwelijk begon Jay vrouwen berichten te sturen via een dating-app en nodigde ze ze zelfs uit bij haar thuis. Met een gebroken hart, maar omdat ze te veel in deze relatie had gestopt, besloot Ashley hem nog een kans te geven, alleen om erachter te komen dat hij seks had met een vrouw in de plaatselijke kappersbadkamer van een vriend. Ashley gaf hem een derde kans na een tijdje uit elkaar te zijn geweest, en ze werken naar verluidt nog steeds aan hun huwelijk.

2 Mark en Nikki

Afbeelding
Afbeelding

Relaties tussen leeftijdsverschillen komen veel voor in de wereld van 90 dagen verloofde, maar het was veel meer dan het leeftijdsverschil dat problemen veroorzaakte tussen Mark en Nikki. De 58-jarige bracht zijn 19-jarige vriendin mee naar huis uit de Filipijnen, en het was meteen een ramp.

Nikki voelde zich meteen ongemakkelijk dat hij nog steeds foto's van zijn Filipijnse ex-vrouw in zijn slaapkamer had ingelijst, en het werd alleen maar vreemder toen hij haar dezelfde auto cadeau deed die hij zijn ex gaf, en vervolgens probeerde haar te geven zijn 21-jarige dochter geeft me kleren af.

1 Colt en Larissa

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk te begrijpen hoe Colt en Larissa zo ver zijn gekomen in hun relatie. De stille software-engineer had een ongemakkelijk hechte, 'beste vriend'-relatie met zijn moeder en woonde bij haar en hun vele katten toen hij Larissa bij hen in hun huis in Las Vegas bracht.

Larissa botste voortdurend met Debbie, terwijl ze Colt onder druk zette om steeds meer geld uit te geven aan mooie kleding en plastische chirurgie. Het paar vocht vaak en Larissa werd drie keer gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld. Ze zijn gescheiden, maar Larissa is nog steeds verwikkeld in juridische procedures die kunnen leiden tot deportatie.

Aanbevolen: