Sydney Sweeney's College Professor heeft haar kansen op het behalen van een bedrijfsdiploma verpest

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney's College Professor heeft haar kansen op het behalen van een bedrijfsdiploma verpest
Sydney Sweeney's College Professor heeft haar kansen op het behalen van een bedrijfsdiploma verpest
Anonim

Sydney Sweeney was afscheidsdocent op de middelbare school. Ze heeft altijd van school gehouden. Hoewel ze misschien wel de meest veelbelovende ster is die uit Euphoria komt, blijkt dat ze een aantal verborgen talenten, geheime passies en interesses heeft waarvan fans niet eens wisten. Een daarvan omvat haar liefde voor de academische wereld en het feit dat ze daadwerkelijk probeerde haar bedrijfsdiploma te halen terwijl ze op weg was om een A-lijstacteur te worden.

In een vroeg interview voor Euphoria deelde Sydney met verschillende publicaties dat ze op weg was om haar bedrijfsdiploma te halen. Natuurlijk werd ze geconfronteerd met de vraag 'Waarom?'. Het bleek dat ze zelf contracten wilde kunnen lezen en daarover met experts wilde praten. Bovendien wilde Sydney meer inzicht krijgen in het runnen van haar productiebedrijf Fifty-Fifty Films, dat ze meer dan een jaar geleden begon. Terwijl Sydney meer dan twee jaar jongleerde met haar groeiende acteercarrière en het behalen van haar bedrijfsdiploma, stortten haar dromen in. En dat komt allemaal door een verontruste professor en nog bozere klasgenoten. Dit is wat er gebeurde…

Sydney Sweeney's Business School Professor liet haar niet haar eindexamen doen

Een van de vele dingen die fans niet weten over Sydney Sweeney, is dat ze haar ouders een vijfjarenplan gaf toen ze hen vertelde dat ze acteur wilde worden. Ze kwam niet uit een familie van middelen en ze hadden ook geen echt idee van hoe de industrie werkte. Maar ze wisten wel van zaken en ze wist hoe ze haar passie aan hen moest verkopen op een manier die voor hen bewees dat ze haar droom niet doelloos zou najagen. Deze zelfde leidende persoonlijkheid heeft haar duidelijk naar succes in haar carrière geleid en niet alleen als Cassie Howard in Euphoria. Sydney heeft ook haar sporen verdiend in The Handmaid's Tale, Everything Sucks, Sharp Objects, Amazon's The Voyeurs en The White Lotus. Maar diezelfde energie heeft haar ertoe aangezet haar academische carrière onder de knie te krijgen, zelfs terwijl haar eigenlijke carrière van de grond kwam.

Helaas voor Sydney stortten haar dromen even in, zoals ze uitlegde in een recent interview op The Drew Barrymore Show.

"Je doet zoveel, maar er is nog iets dat je op je buitengewoon drukke bord legt. Wil je mensen vertellen wat het is?" Drew vroeg Sydney.

"Ik probeerde tegelijkertijd studeren en acteren te combineren. En ik probeerde een bedrijfsdiploma te halen. En ik was Handmaid's Tale aan het filmen, en ik probeerde al deze lessen tegelijkertijd te volgen tijd,' legde Sydney uit aan Drew. "Mijn finale kwam langs en ik was in Toronto [de show aan het filmen]. Iedereen bij Hulu [die de serie produceerde] was zo aardig en ze lieten me teruggaan [naar school] voor mijn finale. En ik ging terug en ik liep mijn entertainmentrechtklas binnen en mijn professor zei: 'Wat doe jij hier?' [Ik zeg], 'Nou, wat bedoel je? Ik ben hier om mijn finale te halen.' En hij zegt: 'Nee, dat ben je niet'. En ik heb zoiets van, 'Waar heb je het over?'"

Waarom Sydney Sweeney faalde in een van haar Business School-lessen

Natuurlijk was dit schokkend voor Sydney, die veel tijd en moeite had gestoken in het proberen zo leergierig mogelijk te zijn terwijl hij een fulltime baan had. Ze stopte zelfs met werken om terug naar de klas te komen en persoonlijk de finale te halen. Hoewel de professor uiteindelijk degene was die de beslissing nam of ze ze wel of niet kon aannemen, lijkt het alsof hij niet de enige was die de schuld kreeg.

Hoewel Sydney's cijfers uitzonderlijk waren en ze niet verslapte, waren haar klasgenoten niet blij dat ze moesten komen opdagen voor de les. Aan de andere kant kreeg zij als acteur voortdurend vrijstellingen. Dus hoewel we volgens Sydney niet het volledige verhaal hebben, klaagden deze klasgenoten daarover bij de professor die uiteindelijk de oproep deed om haar in de steek te laten.

"Blijkbaar waren alle kinderen [haar klasgenoten] zo overstuur dat ik zoveel schooldagen kon missen en toch slaagde. Ook al maakte ik de Dean's List twee jaar lang elk semester. En hij niet laat me de finale halen en ik heb nooit de eer gekregen."

Na het gekreun van het publiek bij The Drew Barrymore Show, zei Sydney simpelweg: "Ik weet het… ik heb daar heel hard mee geworsteld…"

"Dat is een zware pil om te slikken," zei Drew.

"Het was moeilijk. Kinderen begrepen het niet. Professoren begrijpen het niet. Het is moeilijk", zei Sydney tegen Drew. "Ik bedoel, ik begrijp het. Maar tegelijkertijd is het alsof ik heel hard aan het werk was."

"Nou, ik denk dat dit onrecht zal worden rechtgezet, en ik kan niet wachten om het einde van dit verhaal te horen."

"Ik ook. Misschien ga ik rechten studeren."

Aanbevolen: