Heeft het dumpen door Disney de kansen van Ronni Hawk in Hollywood verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft het dumpen door Disney de kansen van Ronni Hawk in Hollywood verpest?
Heeft het dumpen door Disney de kansen van Ronni Hawk in Hollywood verpest?
Anonim

Disney heeft geholpen bij het lanceren van de carrières van enkele van de grootste namen in Hollywood. Het is veilig om aan te nemen dat een Disney-aluin zijn geen pijn doet, het zet zeker sterren op de radar van sommige Hollywood-bigwigs.

Ontslaan door Disney is echter hetzelfde als een stoel verliezen aan de coole kindertafel. Het is iets waar de voormalige tienerster Ronni Hawk het een en ander van weet.

Het is veilig om aan te nemen dat Disney Ronni Hawk niet terug zal brengen vanwege haar aanklacht wegens huiselijk geweld. Het netwerk heeft in de loop der jaren een ogenschijnlijk gezond imago opgebouwd en het is bekend dat het sterren afvuurt die van dat beeld zijn afgeweken.

Gelukkig voor Ronni lijkt het feit dat ze wordt gedumpt door Disney en alle negatieve pers die ze in de loop der jaren heeft verzameld, haar carrière niet beïnvloed.

Ze werd gearresteerd voor huiselijk geweld

Ronni kreeg haar grote doorbraak op Disney Channel. Ze speelde Rachel Diaz twee seizoenen op Stuck in the Middle, ze keerde terug voor een gastoptreden in het derde seizoen van de show. Toch werd er gespeculeerd over waarom ze door Disney werd gedumpt.

Er was geen officiële verklaring voor Ronni's vertrek uit de show. Later leek een aanklacht wegens huiselijk geweld de kans van Hawk om weer samen te werken met Disney te verpesten. De ster had naar verluidt een woordenwisseling met haar vriend die resulteerde in haar arrestatie.

TMZ meldde: " Ronni Hawk -- een van de sterren van de Disney-sitcom "Stuck in the Middle" -- is net aangeklaagd voor het meenemen van een mes naar een smerig gevecht met haar vriend."

"TMZ heeft vernomen dat de stadsadvocaat van L. A. Hawk heeft geslagen met 3 overtredingen voor het incident in juli. Ze wordt nu beschuldigd van huiselijk geweld, aanval met een dodelijk wapen en zwaaiend met een mes."

Er is gemeld dat haar vriend zichtbare schrammen en blauwe plekken had opgelopen tijdens de woordenwisseling. Ronni werd gearresteerd maar betaalde een borgsom van $ 100.000 dollar.

"Rechtshandhavingsbronnen vertellen TMZ … Ronni en haar vriendje, Miles Fallon, kregen ruzie, en de dingen escaleerden toen hij het huis verliet. Er is ons verteld dat Ronni een mes pakte en achter Miles aanjaagde terwijl hij was op de parkeerplaats."

Ronni kwam onder vuur te liggen voor oude tweets

Soms delen beroemdheden hun meningen, opvattingen en overtuigingen in het openbaar, en Ronni heeft ook ervaring met die kant van het zijn van een ster. In de publieke belangstelling staan is geen sinecure, aangezien alles wat beroemdheden zeggen en doen, ten minste één groep mensen zal beledigen.

Ronni Hawk is zo'n beroemdheid, sommige tweets die ze in het verleden maakte, kwamen terug om haar te achtervolgen. In een reeks nu verwijderde tweets toonde Ronni steun aan de voormalige Amerikaanse president Donald Trump na zijn verkiezing.

In de andere verwijderde tweets hekelde de On My Block-ster wapenbeheersing na de schietpartij op een school in Parkland.

Een van de tweets luidde: "Weet iemand nog toen alcohol werd verboden, toen begon iedereen ondergronds te verkopen, wapens zullen hetzelfde zijn; WIJ moeten onszelf beschermen."

Hawk verontschuldigde zich later en schreef haar tweets toe aan haar leeftijd op dat moment. Ze zei dat ze is geëvolueerd en zoveel heeft geleerd van On My Block.

Sommige fans twijfelden aan de oprechtheid van haar verontschuldigingen en beschuldigden haar ervan dit te doen om haar baan te behouden. Verschillende mensen twitterden zelfs dat ze wensten dat de producers haar personage uit de hitshow zouden 'doden'.

Er was een petitie om haar uit OMB te laten verwijderen

Een van de redenen waarom mensen Ronni van On My Block wilden hebben, was dat ze een Latina-personage speelde terwijl ze eigenlijk blank was. Fans noemden de verkeerde voorstelling van zaken en begonnen zelfs een petitie om haar van de show te krijgen.

De petitie luidt: "Velen zijn zich ervan bewust dat de Netflix Original-show 'On My Block' veel Latijns-Amerikaanse/Latino-personages bevat."

"Ronni Hawk is GEEN Latina, maar speelt toch de rol van een Mexicaanse tiener in de show. In één scène is ze zelfs (vreselijk) Spaans te spreken. De show zegt dat ze 'probeerden haar meer Latina te maken', wat lijkt om meer zout aan de wond toe te voegen. Teken en deel om Ronni Hawk uit 'On My Block' te verwijderen!"

Het is niet verwonderlijk dat het personage van Hawk werd gedood in het eerste seizoen van de show. Er werd gespeculeerd over wat leidde tot de dood van het personage. Veel mensen gingen ervan uit dat de producenten eindelijk naar de fans hadden geluisterd, maar het bleek dat het niets met de controverse te maken had.

Het plan was, volgens insiders, altijd dat Olivia aan het einde van het eerste seizoen van de show zou worden gedood.

Ondanks het feit dat hij werd gedumpt door een van de grootste netwerken ter wereld, Disney, waren de kansen van Ronni Hawk in Hollywood niet verpest. Zelfs de tweets of het spelen van een Latina-personage lijken haar carrièremogelijkheden niet te hebben verminderd.

Sinds hij Disney heeft verlaten, is Hawk te zien geweest in S. W. A. T en Legacies. Volgens haar IMDb-pagina heeft Hawk momenteel twee korte films en een lange film in postproductie.

Aanbevolen: