Adele zegt dat ze haar haar cultureel 'verpest' heeft

Inhoudsopgave:

Adele zegt dat ze haar haar cultureel 'verpest' heeft
Adele zegt dat ze haar haar cultureel 'verpest' heeft
Anonim

Sommige dingen zijn niet voor iedereen bedoeld.

Adele's Bantu-knothaar, de ineengedoken look die in augustus 2020 over de hele wereld werd gevoeld, is ZEKER een van die dingen. Ze kreeg onmiddellijk te maken met kritiek omdat ze zich een kapsel toe-eigende dat in zwarte gemeenschappen werd gebruikt om een bepaalde haartextuur te beschermen die de 'Hallo'-zangeres niet heeft.

Het blijkt dat ze ook 'vaarwel' zei tegen haar gezonde natuurlijke haar, want dat moment van de Bantu-knoop heeft het verpest.

Dit is wat ze Vogue vertelde over de situatie:

Ze heeft spijt

"Ik begrijp helemaal waarom mensen het gevoel hadden dat het zich toe-eigende", vertelde Adele aan Vogue in haar nieuwe coververhaal. "Ik droeg een kapsel dat eigenlijk bedoeld is om Afro-haar te beschermen. De mijne is natuurlijk verpest."

Dus waarom probeerde ze het in de eerste plaats? Adele legde verder uit dat haar opvoeding in Londen een factor was.

"Als je niet gekleed gaat om de Jamaicaanse cultuur te vieren - en op zoveel manieren zijn we zo verweven in dat deel van Londen - dan is het een beetje van: 'Waar kom je dan voor? ', zegt ze, pratend over het carnaval waar ze het kapsel droeg. "Ik heb de verdomde kamer niet gelezen."

Ze voegde er ook aan toe dat ze de foto om verantwoordelijkheidsredenen heeft bewaard. ("Als ik het neerhaal, doe ik alsof het nooit is gebeurd…")

'Ik was het probleem'

Meisje heeft veel nagedacht over hoe ze verantwoordelijkheid kan nemen voor ALLE aspecten van haar persoonlijke leven. Ik vind dat geweldig!

Ze zegt dat ze dat perspectief heeft toegepast op hoe ze zichzelf, haar keuzes en haar relaties begrijpt.

"Ik realiseerde me dat ik het probleem was", legde ze uit. "Omdat alle andere albums zijn als 'je deed dit! Je deed dat! Verdomme! Waarom kan je niet voor mij komen?' Toen dacht ik: 'Oh, st, ik ben eigenlijk het lopende thema. Misschien ben ik het!'

Het klinkt alsof we op het punt staan een heel nieuw soort Adele op dit album te krijgen.

Ze zal haar wortels nooit verliezen

Hoewel ze sinds '25 veel veranderingen heeft doorgemaakt, is Adele vastbesloten om haar oude zelf in de kern te behouden. Ze leert en groeit, maar sommige dingen zullen haar altijd blijven.

Ze vertelde bijvoorbeeld aan Vogue hoe haar zoon Angelo vaak haar Zuid-Londense accent probeert te corrigeren:

"'Het is niet gratis, het is drie,' zal hij zeggen. En ik zal zeggen: 'Nee, het is gratis.'"

Aanbevolen: